Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Nikle, vy mě fakt bavíte. Už vícekrát jsem si všiml, že na stejnou věc reagujete protichůdně. Článku jste dal t ř i palce nahoru a pak jste "oplusoval" příspěvek pana Vocílky, který v podstatě oponuje autorovi článku.:-)

0 0
možnosti

Jedna vec je obviniť a druhá vec je dokázať.

Obvinenie príde ľahko. Litviněnka otrávili Polóniom.

Každý kto vie čo je to Polónium sa minimálne zamyslí

ako sa agentom podarilo Polónium dostať do reštaurácie tak

aby sa im nič nestalo. To znamená museli by mať oblečené skafandre

a polónium by museli prenášať v olovenom kontaineri. Pochybujem,

že by sa takéto "príšery"mohli volne pohybovať po hoteli, "prisladiť"

Litvinénkovi čaj a v pokoji odísť.

6 2
možnosti
Foto

Každý, kdo neví nebo nechce vědět, co je polonium, může bájit o skafandrech a kontejnerech.

Každý, kdo ví, co je Po210 totiž naopak alespoň tuší, že žádný skafandr ani olověný kontejner nepotřebuje, pokud je polonium uzavřeno v nějaké nádobce nebo vázáno na nějakou pevnou látku. Polonium je alfa zářič, který je vně organismu pralticky neškodný. Většinu jeho záření zadrží už list papíru. Hrozbou je až rozptýlené uvnitř organismu, kde i několikamilimetrový dosah alfa záření stačí na devastující účinek. Výhodné pro otravy je to, že je po několika letech prakticky nezjistilné, protože se poměrně rychle mění na olovo. Každý rok se ho na olovo přemění 5/6 zbývajícího množství.

3 0
možnosti

Taky jsem četl několik jeho vyjádření a asi je ze své zkušenosti mnohem blíže realitě než řada laiků s jasnou vizí....

7 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti

Pana generála jsem jednou viděl v metru, vypadal jak od kolotoče. Ale k tomu, že vše zamlžuje: jsou 2 možnosti: je to double agent nebo chce být zajímavý. Že by tomu věřil, co říká, se mi moc nezdá. Každopádně je vždy připraven říct komukoliv na cokoliv svůj názor....Borec na konec.

3 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 5
možnosti
Foto

Metody tajných služeb se nemění, zůstávají stále stejné. Těch vylhaných jasných důkazů a obelhávání veřejného mínění se v minulosti provalilo dost. Příkladem je lhaní o válce ve Vietnamu, vraždění dětí v inkubátorech v Kuvajtu, zbraně hromadného ničení v Iráku. Stejně jako Rusko lžou i ostatní státy, aby zakryly své kroky v prosazování svých cílů. Myslím, že i když odešel, tak o činnosti a metodách tajných služeb ví mnohem víc, než řada odborníků u nás řešících to je psaním blogů a předkládáním svých teorií a pravd.

7 1
možnosti
  • Počet článků 317
  • Celková karma 13,31
  • Průměrná čtenost 948x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik