Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Zkoušíte , podobně jako média, manipulovat s názorem. Rozhovor jsem si až na základě vašeho příspěvku pustil a nedivím se jeho reakcím po opakovaných dotazech redaktorky na jedno a to samé téma. Snaha nachytat jej na hledání slovíčkových rozporů při opakovaných otázkách je nasnadě. Paní redaktorka na presidenta zjevně nemá "koule". A nebo má, ale držela se režijních zásahů.

Dnešní doba a masy nežádají argumenty a názory ale hledají emoce. A tak se hledají i v jednání, které některé schopné politiky vyvedou z míry.

7 17
možnosti
Foto

Chtělo to moderátorku ruské národnosti. Pak by se k ní choval s úctou.

13 4
možnosti
PB

Karma, je to nejotřesnější prezident po sametu. Vulgární, arogantní, prolhaný, zákeřný a velmi hloupý.

42 3
možnosti
TL

41648 Spíše jeden nejhorších prezidentů v historii od 1918 vůbec. Je jiná situace, takže i možnosti padoucha jsou jiné, ale úrovně toho nejhoršího vůbec, vraha KG, již dosahuje, zdá se.

14 3
možnosti
JV

Cesi si zvolili holt proruskeho gentlemana a radoby vudce-Führera s drevenym samopalem jako hlavu statu. HANBA.

15 2
možnosti
JV

Jinak se choval jak se vzdy chova, neohoblovany parez. V Brne se takovemu stvoreni rika BURAN.

9 0
možnosti
PK

Dle mého názoru se již nic nového nevyšetří, pokud se tak nestalo za ty roky co uplynuly od případu, tak nyní už není vůbec šance. A tak to považuji jen za prezidentský entuziasmus. Zbyde jen "vážné podezření", které ovšem některým stačí pro konečný úsudek a ten zbytek, co by si přál mít jasno jsou přece jen nedůvěřiví blázínkové resp. agenti Moskvy. Možná za 50 let se cosi odtajní, ale koho to bude zajímat kromě historiků.

1 0
možnosti
Foto

Ani on nebývá často až takhle útočný. Připadá mi, jako by to jeho "opatrovatelé" přehnali s podpůrnými prostředky, které dostává, aby byl použitelný. Byl normálně sjetý.

13 2
možnosti
KT

Rozhovor jsem nesledovala, protože o podobná nedůstojná vystoupení nestojím, posléze jsem část četla.

Váš rozbor je výborný, až na jednu nepřesnost. Ty prezidentovy invektivy nejsou vkládány jen jako projev pohrdání moderátorkou, který se tím to prezentuje jako nezpochybnitelný myslitel, ale především jako odvádění pozornosti. Svými výpady přesvědčuje ty méně pozorné a méně inteligentní, že vlastně už všechno předtím řekl. Většina jeho obdivovatelů pak vnímá otázky jako hloupé a jeho projev jako brilantní.

Je to průhledná metoda, na kterou bohužel skáčou málo bystří posluchači.

69 3
možnosti
JK

J86a87n 37K33l96á27s68e54k

25. 4. 2021 23:12

S těmi invektivami jste to vystihla přesně. Tento způsob vyjadřování k němu neodmyslitelně patří, zřejmě si ho osvojil ještě v době, než vstoupil do politiky, a na své obdivovatele a současně voliče skutečně působí jako někdo, kdo je intelektuálně o patro výš nad ostatními.

10 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
32 1
možnosti
JR

J21a30n 61R28i94c78h11t83e43r

26. 4. 2021 13:04

nejvyšší státní zástupce potvrdil, že neexistují podklady pro trestní stíhání. Tedy ani žádná "verze připravená pro podání obžaloby".

Vůbec bych se nedivil, kdyby váš email spadl rovnou do spamu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 4826
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 835x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal