Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Těžko soudit, důkazy nikdo neviděl, ani kohorta expertů, která defiluje v médidích a je jim vše jasné. Spíše je však zjevné, že akce byla zorganizována narychlo a nese prvky improvizace - původní pachatelé se rozrostli ze dvou na šest (zatím), Hamáček to před cestou do Moskvy nevěděl/věděl/nevěděl, byl to akt státního terorismu/útoku na zboží/terorismu, ... atd., další veletoče budou jistě následovat. Zhodnotil jste to celkem dobře, za článek karma R^

7 2
možnosti
Foto

Pokud mají důkazy, tak to mají předat Mezinárodnímu soudu v Haagu. Odsoudil viníky jugoslávských masakrů, tak ať se předvede i teď. Pokud je nemají, tak měli mlčet a počkat se zveřejněním, až je mít budou.

4 3
možnosti
Foto

K51a75r38e74l 66C61a87c24h

24. 4. 2021 21:54

Jenže volby jsou v říjnu a to je coby dup. Babiš se parádně ztrapnil, když musel reagovat dříve, než to vytroubí Respekt, kterému to BISka asi dává exkluzivně. Pěkně hozené vidle a nebudou poslední. Tady přece vůbec nejde o nějaké důkazy, ale o skandál jako takový. A ten tu bezesporu je.

2 0
možnosti
RK

Kolaboranti zpochybňují ;-D. Fakt se bavím;-D

4 3
možnosti
Foto

Něco je špatně. Jak má někdo jiný názor, dostane nálepku. Proč by hned musel být kolaborant nebo dostávat ruble. To je tak prostomyslné, jako bychom všichni museli mít společný mozek.

7 0
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 23,55
  • Průměrná čtenost 846x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik