Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dokud prezidentska funkce v CR bude brana jako reprezentace statu, je zcela zbytecne se bavit o politicke kvalite osoby kandidujiciho na tuto funkci. Minulost nam to rika, az to bije do oci. (od roku 1918). Od vrcholneho humanisty az po vrahy ceskych lidi. Dokonce je treba si vzpomenout na posledni 30 let te nasi Ceske republiky.

Stale apeluji pouziti teto funkce jako misto ridici stat se vsim, co je nutno. Zastupce politicke skupiny s programem prijatelny pro obcany CR pri volbe mezi jinymi skupinami,(bez koalicni idiotine) je ten nejprijatelnejsi system demokracie. Tatova funkce je hromosvodem vseho deni ve state a prichazi pri nove volbe na pretres.

Usetrene penize z jednoceni premierske funkce s funkci prezidedenskou je mozno vyuzit, stene jako naklady budov a zarizeni, na zmenseni statniho rozpoctu.

0 0
možnosti
Foto

S vědomím toho, co dosavadní prezidenti ztropili a jaké typy toužily se jím stát, myslím, že nejlépe by bylo tuhle funkci (pokud by pan Svěrák souhlasil) nadosmrti svěřit Járu Cimrmanovi. Nejvýznamnějším Čechem, nebýt byrokratů, by už byl. Protože se, na rozdíl od současného prezidenta, těší nezlomnému zdraví, vypadá to, že tu ještě pár století vydrží.

0 0
možnosti

A76d61a49m 78M90a20l23ý

22. 4. 2021 9:29

Vám nevadí že vstúpil, vám vadí, že vystúpil.

Proto mu nadáváte do soudruhů ;-D

0 0
možnosti
Foto

;-) Kde kdo by chtěl bejt prezidentem. Proč ne. Čo bolo, to bolo, bo těrazky ...;-D

3 0
možnosti

A tak sme tých bolševikov bili... čo to táram, fašistov;-)

A proto k boji v boj, do tanku v tank! (velí nějak divně ne?)

3 0
možnosti
Foto

Rakousko v NATO není a určitě se nemají hůř než my.

4 1
možnosti
Foto

Pro mne je generál Pavel zrádce co porušil přísahu. Nic víc ,nic miň.

7 1
možnosti

Generál Pavel, stejně jako poslední "ucho" u armády přísahal straně a vládě, a samozřejmě na socialistický zřízení. Esli tedy zradil, pak ve chvíli, kdy svým soudruhům svoji rudou legitimaci hodil na hlavu.

0 0
možnosti

Mě by na hradě nevadil, bo jsem si jistý, že než začal fungovat v NATO, tak byl dostatečně jeho způsob myšlení a kontakty prověřeny. I když preferoval bych ženu.

1 4
možnosti
Foto

I30v82o 58C28i89l51i67c11h

22. 4. 2021 7:55

Zatím neznáme nabídku, kterou budeme mít, takže nerozumím té hysterii u Petra Pavla (je zajímavé, že nejvíc hysterčí komunisté). Faktem je, že v prvním kole bych ho s velice vysokou pravděpodobností nevolil (pokud by ostatní nebyli ještě horší) a jestliže by se ve druhém kole střetl například s odborářem Středulou, který prý také chce kandidovat, tak bych raději volil toho Pavla než Středulu.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste komunista? Protože pokud ne, proč někoho nazýváte soudruhem? Speciálně někoho, kdo komunistou už dávno není, pokud jím vůbec kdy byl. Protože členství v této straně z lidí komunisty automaticky nedělá. A naopak. Jsou tací ( Petřík), kteří členy nebyli a přitom jsou rudí až na půdu.

8 2
možnosti

Za totáče oslovení soudruhu, soudružko bylo skoro povinnost nepodmíněná členstvím v KSČ. Už v mateřský školce to byla soudružka vychovatelka, ve škole pak souška učitelka a tak to šlo dál.

5 0
možnosti

Naprostý souhlas!R^

Já jen nechápu ten dvojí metr, jejž obdivovatelé s. Pavla, jinak velcí komunistobijci, na bývalé komunisty mají. Navíc - kdo jiný mohl být pevnějším nosným kamenem a podporovatelem kom. totalitní moci nežli právě tehdejší důstojníci! A mají z toho dodnes své benefity v podobě pravidelné měsíční tučné doživotní renty, o které se většině z nás ani nezdá!

S vojenskou kontrarozvědkou jsem rovněž měl dlouhodobé osobní neblahé zkušenosti.

6 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik