Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mě ten kdo schvaluje teroristický čin, nebo jej omlouvá a chová se jakoby nebyl je jasný vlastizrádce a měl by za své postoje pykat dle zákona. Doufám že bude podáno oznámení na prošetření z vlastizrady i po nedělní debatě Miloše v komerční televizi, pokud zcela jasně neodsoudí čin i Rusko z teroristického útoku.

Už jen to, že nesvolá k tématu oficiální tiskovou konferenci je nemyslitelné. Debata v pravidelném diskuzním pořadu komerční televize prostě není státnickým krokem, který tato situace vyžaduje. Nehrajme si na to, že Miloš už je takový a pod., je to další ruský agent a měl by s ostatními dostat jednosměrnou letenku.

2 1
možnosti
Foto

Rusko by určitě odsoudit měl, ale až na základě nezvratného a nezpochybnitelného důkazu. Ten zatím nikdo nepředložil, ani klukům, co spolu mluví.

0 0
možnosti

Někdy si říkám, že bychom s Putinovým kolaborantským a vlastizrádným fan klubem měli jednat stejně jako v Rusku jednají s Navalným.

1 0
možnosti

Jenomze on je jeden, tady tech je mnogo.

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti

R^ Ty Jindrákovy "zaručené" informace o počtu diplomatických pracovníků jsou ze stejného soudku, jako Zemanovy výroky o "výrobě" Novičoku v ČR.

1 0
možnosti

R^

Všichni už víme, že mezi námi kolují falešné zprávy ruské hybridní války, kterým věří již třetina národa. Ale nechápu, jak mohou mít důvěru našich nejvyšších politiků, kteří dostávají pravdivé informace od tajných služeb. Přesto je považují za břídily a čučkaře. A tak naivními nástroji ruské propagandy se stává i Miloš Zeman.

Tato falešná propaganda ruské hybridní války se dostává i do diplomatických vztahů! Jako odezvu na spravedlivé požadavky našeho ministerstva zahraničí po bezprecedentním útoku členů ruské armády podléhající přímo Putinovi, slyšíme jen, že na našem ministerstvu zahraničí nejde o diplomacii, ale o slepé poslouchání Ameriky! (Zacharovová)

Putinovci to skutečně hrají na zahájení třetí světové války! Podle komunistické ideologie je to pochopitelné, protože Rusové nemají co jíst, ale mají zbraně. A to je podle komunistů signál pro zahájení války!

:-)

0 1
možnosti

J95i31ř58í 50G18r41o36h

21. 4. 2021 22:39

Dopadne to tak, že se zavře české velvyslanectví v Moskvě, ruské v Praze. Asi nás budou zastupovat Slováci a Rusko běloruská ambasáda. Informace o výbuchu ve Vrběticích přinášejí víc otázek než odpovědí. Když srovnám provaly akcí amerických nebo izraelských tajných služeb, tak tato elitní ruská jednotka vojenské rozvědky GRU mi připadá jako Pat a Mat. Pokud se opravdu prokáže, že to byli agenti, jejichž fotky byly zveřejněny, tak doufám, že vláda bude usilovat o náhradu škody a odškodní pozůstalé těch dvou zaměstnanců Imex Group.

2 1
možnosti

Pokud Vy věříte více ruským hybridním zdrojům, pak já věřím více našim vynikajícím tajným službám! :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak ještě, že vy máte ve své makovici úplně jasno. Kdybyste si totiž dal tu nejmenší práci a zjistil si informace, které jsou dostupné, tak i vám by možná došlo, že Vrběticemi se nás někdo pokouší pěkně tahat za fusekli.

Je zvláštní, co všechno dokázali zpravodajci z třímetrové díry po vybuchlém skladu, do které je pustili až po roce, zjistit. Kdyby se poptali třeba po okolí, zjistili by, že ten vybuchlý sklad před tím nějaký čas hořel a že by ho ruští záškodníci zkoušeli vyhodit do vzduchu pomocí sirek, to by asi přišlo divné i vám.

A to, že Zeman si dal týdenní pauzu než se vyjádří? Zachoval se úplně logicky. Pokud považuje BIS za čučkaře, a hodně věcí naznačuje, že se zase až tak nemýlí, pak týden na utřídění dostupných informací, je maximální minimum.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Horelo-a-az-pak-to-bouchlo-Vrbetice-Divne-FOTO-Municak-se-nepodpaluje-sirkama-661414

4 7
možnosti
Foto

....

Proruské makovice.....

7 3
možnosti
Foto

Jo Babiš to je výhra. Hlavně, že má jasno.

Ono je to tak trochu hra. My postrašíme naše ovce, vy zase ty vaše a k tomu potřebujeme něco co se běžně neděje.

Výsledkem by mělo být zvýšení důvěry lidí k vládnoucí kastě, která je chrání před zlojedy z jiných států.

0 2
možnosti

uz je zase (Babis) ve sve kuzi. pri instalovani min zahranici zminil, ze lide v Cesku vidi, jak skvelou maji vladu, kdyz (atd atd atd). je tak naivni nebo.....?

2 0
možnosti

Škoda, že se Babiš nerozkecal v přímých přenosech více, protože on jak mluví z patra, tak vykecá vše i to, že Hamáček o tom věděl a i tak chtěl jet do Ruska...Pak mu PR oddělení napíše nějaké kecy, aby se vyhovělo hradu...

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS