Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M96i95l27a14n 87K55e71s67l

21. 4. 2021 22:49

Do areálu nebylo problém se dostat.Lidé dírami v plotě tam chodili na houby ,samopaly i střelivo.Kde se však špioni dozvěděli,ve kterých skladech munice je.Vždyť skladů je tam více .Jak byl zabezpečen samotný sklad.Dostali se do něj a nic nepoškodili.Zaměstnanci firmy,kteří na pokyn šéfa přijeli polepovat bedny (ti ,kteří zahynuli),si ničeho nevšimli.Podle jiného zaměstnance munice byla uložena v kontejnerech(bednách),které bylo obtížné otevřít.Kdyby kontejnery byly otevřeny násilně, bác hamrem nebo montérpákou, tak by si toho polepovači všimli.Kdo jim dal klíče?

0 0
možnosti
Foto

Nebyli jen na Staromáku, je to mnohem horší: byli ubytovaní v ostravském hotelu, dokonce se střelnicí (kde také stříleli, asi aby nevyšli ze cviku)...

0 0
možnosti
Foto

Kristova noho, o jakém vnímání demokracie v Rusku to píšete?! 8-o Pokud se vám stýská po ruském "pořádku", nikdo vám nebrání se do ruského ráje vystěhovat.

11 1
možnosti

J21i26r86i 17B35o94r

21. 4. 2021 12:21

Duševní nahota by se měla trestat.

2 1
možnosti

Ó jak já miluju tu naši "cochárnu" a nevadí, že tomu tak Putinovci říkají, mám prostě demokracii rád. Jestli potřebujete cítit na hřbetu karábáč, tak v Česku v "cochcárně" skutečně ne, jeďte do Ruska, tam si užijete tolik, kolik se do vás vejde.

Také je velmi chytré připomenout, že mluvit o CCCP (SSSR) je nechytré neb je to už více jak 30 let. A tak nevím jak hodně chytré bylo vytáhnout perzekuce komoušů k Chartě 77, když už je to více jak 30 let, ale asi to bylo chytré, neb logiky zde třeba není. Veškeré totalitní dění je totiž plné paradoxů a jak vidno jsou to zastoupeny i v myšlení nemyšlení, podle toho jak chce vůdce.

Ostatní je jen balast co má ochránit věrné, ti mohou v záři pravdy procitnout a to se nesmí dopustit, nic jiného než překrucování a lži u nás totalita nemá a to jsem hrozně rád, když vidím jaké nástroje má totalita v Rusku tak se mi chce blejt. Raději si jdu znovu přečíst Chartu 77 a její slova jsou živá, protože bohužel i Stalinův odkaz je živý, hrdě se k němu hlásí Putin, tak já se hlásím zase k té Chartě 77. A vy autore?

6 0
možnosti

P71e33t63r 78S98k36á49l74a

21. 4. 2021 11:32

To je opravdu kouzlo nechtěného napsat, že je zásadní rozdíl mezi vnímáním demokracie v Rusku a u nás nebo v EU:-)

4 0
možnosti

By mě zajímalo, do jakého parlamentu/dumy vy volíte a je smutné, pokud to je do toho českého...Takto pokřivená páteř a nekonečné omlouvání ruských zločinů...opravdu smutné. Tady holt musíme jen počat, až ta bolševická generace vymře...

10 1
možnosti
Foto

Nebojte, vstanou noví bojovníci! Tady by pomohla jen genová modifikace.

1 1
možnosti
Foto

Ještě jednou Proč BIS ukázala na Ruské rozvědčíky až po sedmi letech? . Po výbuchu začalo odklízení rozházené munice. Vyšetřovatelé na místo nebyli vpuštěni. Okolí je od října hermeticky uzavřené. V prosinci dochází k druhému výbuchu. Ví se, že jak první výbuch, tak i druhý výbuch nemohl vzniknout sám od sebe, že někdo to inicioval. Přijíždí Zeman na místo a vysloví přání aby pachatel teoretického útoku byl co nejdříve vypátrán. V roce 2017 je místo předáno vyšetřovatelům V roce 2018 BIS získává ze zahraničí poznatek, který začne prověřovat. Zjišťuje, že Ruská vojenská tajná služba známá jako GRU a její agenti byli ve Vrběticích. Začíná zjišťovat, kdo to byl a všechny a okolnosti. Dne 7 dubna oznamuje vládě zjištěné věci kolem Vrbětic. Vláda mlčí a Hamáček se údajně kvůli očkovací látce Sputnik chystá jet do Ruska. Najednou je cesta odvlána a vláda oznamuje Vrbětice. GURU je organizaci která pořádá vraždy, sabotáže, státní převraty a podporuje politiky a hnutí, která mohou vyvolat zmatek a nestabilitu.

3 0
možnosti

Hezké a obdivuji vaši vytrvalost, jen je to zbytečné, ruské klice jde o to jen něco rozporovat, čím víc, tím líp. Rozmělnit debatu a diskutovat nad jednotlivými prkotinami. Jako puberťák, když ví, že po průseru, bude následuje trest, jen se vymlouvá a vykonání trestu oddaluje.

Mám tušení, že vrcholné číslo uvidíme v neděli, pchááá, kam se hrabe Zeman, teda, tento, Vladimír.;-)

5 0
možnosti

kritizujete to, ze se s Vrbeticemi vrti a sam jste primo kralem twerku pri obhajovani neobhajitelneho

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS