Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Čtu na Wikipedii, "V roce 2011 se k romské národnosti přihlásilo 13 150 obyvatel."

Jak píšete, "15 070 obyvatel Česka hlásilo k víře rytířů Jedi", tedy je logická vaše otázka, proč tu není "Rady vlády pro rytíře Jedi", když menší množství obyvatel svou radu má. A kde jsou neziskovky pro Jedi?

A pokud někdo namítne, že šlo s Jedi o vtip, proč by nemohlo jít u někoho o vtip při přihlášení k romské národnosti či zda to neměli členové "romských" neziskovek jako úkol, aby obhájili svou existenci?

Jinak, víte kolik kvalifikačních prací udělají ti, co mají přístup k "syrovým" datům ze sčítání? Ostatní si je musí koupit či počkat na vyhodnocená dat a je otázka, zda vyhodnocení dat (+ modely) budou správné či takové, aby vyhověly "politické objednávce".

0 0
možnosti
VB

Ano, v Česku bylo dle sčítání roku 2001 pouze 11 746 Romů, 2011 jejich počet stoupnul 13 150. Uznat tyto údaje za validní by znamenalo, že práce státních úřadů a všechny sociální programy jsou k ničemu a zaslouží si okamžité zrušení.

Tohle jsem psal v článku v roce 2011, který vyšel v MFD. No a jsme o 10 let dále a téma svobody a nezávislosti na státu do tisku nepronikne. Společnost se mění.

0 0
možnosti
IK

Ne, že by mě ta čtvrthodina u počítače (včetně sečtení manžela a matky) nějak zatížila. To už spíš mě štvou náklady z už tak přetíženého státního rozpočtu (ale na druhou stranu: nevyhodil by ty prachy stát za tohle, vyhodil by je za jinou pitomost).

Spíš mě zaráží, že, kromě informace, jestli, ač neregistrovaná v žádné oficiální církvi, věřím v nějakou vyšší moc (k čemu taková informace státu nebo vůbec komukoli je?) a k jaké se hlásím národnosti (viz předchozí) tam nebyla informace, kterou by stát už neměl k dispozici z jiných zdrojů. Vážně se mě stát ptal, jestli jsem napojena na veřejnou vodovodní síť a mám plynovou přípojku? A jak je velký můj byt? Nač všechny ty povinné revizní zprávy a stavební povolení, když ty informace na nich uvedené mizí kdesi v červí díře?

Děs a ubohost.

0 0
možnosti
PD

P50e93t31r 35D44r78a69p38a79l

20. 4. 2021 15:27

tak si udělejte čárku, že ste se zúčastnil 5. odboje (4. odboj je proti covidu, tam už čárku jistě máte). Těch 5 minut s mobilem v ruce je jistě neakceprovatelná státní šikana

2 1
možnosti
Foto

Klidně panáčkujte jak vrchnost píská.

1 0
možnosti
VT

...a kromě dvou nepovinných otázek všechny odpovědi na ostatní otázky už stát má, stačí si je jen stáhnout z příslušných úřadů... A to se za dvě mld. vyplatí !!!;-D

4 0
možnosti
JK

A důchod budete chtít? A smí se kvůli tomu sbírat podklady?

0 0
možnosti
IK

Jaký vliv na důchod (který patrně stejně dostávat nebudu, protože se stát do té doby hospodářsky sesype) bude mít informace jakou výměru má můj byt nebo jestli mám plynovou přípojku?

Když už pominu, že tuhle informaci má stát dávno k dispozici.

1 0
možnosti
JK

Jste paranoidní ale snad v jádru hodný člověk.

0 0
možnosti
VB

To že je člověk paranoidní neznamená, že po něm nejdou.:-)

1 0
možnosti
JL

Jsem v důchodu a jediné, co se o mně stát dozvěděl je, kde bydlím, kde jsem bydlel před rokem...ostatní věci vědí, trvalé bydliště předpokládám zná VB - Veřejná bezpečnost.

2 0
možnosti
PK

A to se skooro za 3 miliardy vyplatí!

1 0
možnosti
PK

Už to mám za sebou a pokud to porovnám se stejnou akcí hluboko v socialismu, tak se požaduje naprosté minimum údajů.....

0 0
možnosti
JK

Minule jsem byl zklamán, pastafariáni neskončili na bedně, tak to letos asi vzdám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik