Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ohledně žumpy je zde jeden pravděpodobný důvod. Pan prezident již léta usiluje o získání Nobelovy ceny za fyziku za svůj epochální vynález, žumpu beze dna. Teorie je jasná, a nyní shromažďuje co nejvíce praktických aplikací. Snad mu to letos vyjde. ;-)

0 0
možnosti

Opět jste to pěkně shrnul ... R^R^R^

Teď ještě shrnout kamsi ony excelentní myslitele a bohatýry z Hradu.

Kam? Viz headline Vašeho weblogu ...

A výplody rudého noka? (ovčák...) to je od Vás vskutku odvaha přímo obrovská toto číst a poté obdivuhodné to ve zdraví přežít...

0 0
možnosti
Foto

„Vše bylo připraveno k expedici. Oba byli velmi zkušení, pracovali roky u policie. Zboží se mělo další týden expedovat, ve skladu byly zbraně i munice, a to i materiál dalších firem. Ředitel pan Bernatík běžně jezdil kontrolovat zásilky, jestli je vše připraveno, protože měl výdej zboží na starosti,“ popisuje exkluzivně pro MF DNES tehdejší jednatel firmy IMEX Group Martin Čuřík. Oba zaměstnanci při výbuchu zemřeli, jejich ostatky policie našla až po měsíci.

1 0
možnosti

J59i12r72i 15B30o86r

20. 4. 2021 11:57

Proti Babišovi byl Jakeš excelentní řečník.

2 1
možnosti

v zumpe, jejich vlastni, jsou ted po usi jak Zeman, tak ta jeho particka (Ovcacek, Mynar, Nejedly). norej se do vlastnich exktrementu a ja jim preju co nejdelsi snorchlovani - nic jineho si nezaslouzi

10 0
možnosti

Tak proto jim chce dát opozice ještě větší pravomoce?

0 0
možnosti

Dle ohlasu tuším, že buňka trollů sídlí na Hradě.

4 0
možnosti

Hrad nemusím, ale to co slovně předvádí Vámi zmiňovaná trojkoalice , z toho jde na mne hrůza. Ti jsou schopni nás zatáhnout do války.

6 7
možnosti
Foto

Ve válce by nás raději viděli ANO, SPD a KSČM . Ve válce o toaletní papír, až z nich a jejich bohatýrů budeme úplně podělaní. Všichni samozřejmě ne. Za protektorátu se také dařilo určitému druhu.

4 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS