Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P67e34t96r 34B79u81r16i65a70n

20. 4. 2021 19:40

To je hroznej blábol, tohlencto.

To mi připomnělo, jak normalizační komunisti vysvětlovali, proč musel Stalin napadnout v 39. Finsko.

Taky k tomu byl prakticky donucen.

3 0
možnosti

J42i71ř63í 54G21r37o61h

20. 4. 2021 18:34

Pane autore, vůbec nevíte jak zbrojní obchody fungují. Pokud chcete nabízet výrobky a služby musíte mít vydané povolení licenční správou MPO, k jednotlivým zahraničním obchodům musí být vydána licence. pak ještě záleží zda budete obchodovat v rámci EU nebo mimo ni(vývoz do bezpečných zemí) Kontrolu provádí celní správa a policie ČR. Pokud zbraně přeprodá koncový zákazník tak to neovlivníte.

0 0
možnosti
Foto

Buďte rád, že je mír. Kdybyste toto řekl za války, tak vám nasadí oprátku. Po zásluze.

3 0
možnosti

Nevím jak to dnes dělají státy, ale když mě před 10 lety vyšplouchl konkurent, který si na stavbě zaplatil sabotáž ( kterou mi můj člověk zdokumentoval ) aby mě vystrnadil z velké zakázky, tak jsem se v tichosti s majitelem této konkurenční firmy dohodl.

Měl volbu - buď to dám policii, nebo mi nahradí škodu a dá mi podíl v subdodávkách na jeho další zakázce. Neprodělal jsem, dodnes dostávám od něj nabídky na subdodávky a konkurent mne dodnes zve na jeho firemní oslavy.

;-D;-D;-D

0 3
možnosti
Foto

K35a93r29e34l 79C31a40c32h

20. 4. 2021 12:00

Muničák vždycky byl a vždycky bude rizikový. Obchod se zbraněmi také, už vzhledem k tomu, na co se zbraně používají. Naivní Havel chtěl zbrojní průmysl zrušit a zbraně asi poslat na smetiště dějin. Jen přitom zapomněl na fakt, že historie lidstva je psaná válkami a proto zbraně vždy byly a vždy budou nejvýnosnější komoditou. Nevím, proč vyletěl do povětří muničák ve Vrběticích. 7 let poté mi však přijde zpráva o pachatelích poněkud podezřelá. Nedivím se, že president otálí s vyjádřením. Má špatnou zkušenost. Kdo si vzpomene na Zemanův kufřík, tak pochopí, že se mu nechce se znovu blamovat.

2 6
možnosti

Kdyby se řídil špatnou zkušeností, neblamoval by se svými výroky k anexi Krymu a ke kauze Novičok. Teď jen vidí, že mu pořádně teče do bot a čeká, jaké noty mu dodá ruská strana. Podle mne by to měl udělat stejně, jako bývalý ukrajinský prezident Janukovyč.:-/

0 0
možnosti

Přízemní názor. Takže byste byl pro to, aby ruská GRU vyhodila do povětří muniční sklady na území USA či VB, protože dodávají zbraně protivníkům Ruska? To asi ne, že? Ale my jsme stejně svrchovaný stát, jako USA, nebo VB.:-P

7 1
možnosti

Mně by to vůbec nevadilo !

;-D

0 3
možnosti
Foto

ajaj... to jste se dotknul:))

Na prvním místě všeho mi přijde správná satisfakce pro oběti- to znamená vnímat - to by mě vážně zajímalo, komu z politologů v téhle diskuzi o to na první lajně jde - vnímat, jak za tohle zaplatili lidi v okolí. Představit si být v jejich kůži. Nemoci do lesa, bát se pustit děti na louku, vědět, že jejich pozemek a dům dávno nemá cenu, mít stále sbaleno, oběti v roli podivných obětí a pro vesnici téměř v roli pachatelů... a tolik let v tomhle pozůstalí žít. Tohle je číslo jedna a já věřím, že zrovna Vy tohle tak nastaveno máte.

Do politických spelkulací se nepouštím, ostatně vidět do toho nemáme valná většina - a ne kvůli vládě a jejím šméčkám, ale kvůli našim velmi dobrým bezpečnostním maníkům, kteří mají co dělat, aby to a tamto a támhleto naši narcisové napříč stranami v rámci bojů politiky nevyžvanili. Okolní státy nás za to nejednou kulantně napomenuli, co Čech v rámci bojůvky o flaksu neprozřetelně vykecá. Tedy važme si toho, že jsou s námi ty státy právě nyní.

Jenže... Vy jste hrábnul do naší české povahy a toho, co si tak neradi přiznáváme.To je jako říct, že Hašek ve Švejkovi viděl mimo jiné i bodrého blbého a necharakterního strejce, na něco ovšem pragmaticky vychytralého, který kouká, kde může a kde by šlo, aby z toho jaksi dost vytěžil. Karel Pecka...názor, který se nehodí...a nikdy hodit nebude.

Bohužel tu nebudete mít na růžích ustláno. Já Vás nějak chápu, čímž Vás - protože já - pochopitelně.)) smrtonosně líbám:)) hezký den.

0 4
možnosti

Nezdá se vám, že s tím vaším "smrtonosným líbáním" poněkud přeceňujete svůj vliv na blog.idnes?:-)

3 1
možnosti

J58i90r27i 51B14o50r

20. 4. 2021 10:28

Měl by okamžitě odstoupit ministr Havlíček, který kvůli takovému zpackanému útoku na bulharské zboží, vyškrtl Rosatom.

1 0
možnosti

Souhlasím, včetně Babiše i Zemana, kteří mu v tom nezabránili a vlastně i zbytek vlády protože ta s tím souhlasila. Měli by se osobně jet omluvit do Ruska a už tam zůstat jako rukojmí pro příště. ;-)

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti

Zbytečné, Petrohrad ho nevydá.;-)

3 0
možnosti
Foto

Za socíku byla ČSSR velmi významným dodavatel zbraní do všech koutů světa. Kupodivu tehdy tu žádní soukromí agenti (GRU) nezasáhli.

A byl to náš socialistický stát, který tyto obchody prováděl. Připomínám malér s Biafrou, jestli si pan autor dokáže vzpomenout. A tehdy to žádné riziko nebylo.

A teď najednou je zle! Kvůli několika flintičkám.

Kdežto zbraně, které včetně obsluhy tak nějak se objevily kolem Doněcka, ty jsou zcela OK. ATD.

Pokud se Vám zdá spravedlivé, že při tom byli zabiti dva naši občané, nehledě na materiální škody, tak pro Vás nemohu najít výraz, který by tu prošel.

FUJ!

Rv

10 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik