Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Západ bude s Ruskem čile spolupracovat a nám zůstane Černý Petr.

2 1
možnosti
Foto

J38i36r49i 30C53i21z

20. 4. 2021 16:22

Vazeny autore, pred casem chtelo NATO a USA postavit v Brdech radar na ochranu svych spojencu. Okamzite zacal cesky knedlik a priznivec SSSR kricet, ze tohle je nas stat a nikdo nam zde nebude stavet nejake radary, to je prece proti nasemu narodu. Tak USA postavily radar jinde (Polsko nebo Pobalti) a tim to skoncilo. Ted ovsem nastala situace, ze CR se dovolava solidarity od USA, NATO a EU proto, ze bolsevicti agenti vyhodili do povetri skoro nehlidane municni sklady vedle jedne vesnice na Morave. Takze Vy jste z toho usoudil, ze USA a jejich prezident ma nejake mimoradne zavazky vuci statu, ktery ho podrazil? To je stejne, jako by Vas pritel chtel sluzbu po Vas, i kdyz drive, co jste potreboval po nem, odmitl. Pochybuji, ze jste takovy krestan a delate sluzby pratelum, kteri Vam okopovaji kotniky. Stejne je to vuci EU, meli jsme ve smlouve v r.2004 zavazek, ze prijmeme €. Samozrejme jsme ho nesplnili a ted zebrame o nejakou solidaritu ostatnich statu EU? Tak to nefunguje, bud se chovejme jako skutecni pratele, nebo jsme jen podrazaci vyuzivajici vyhod a neplnici zadne svoje zavazky. Bolsevicke Rusko vi velmi dobre, kde jsou nejslabsi clanky NATO a EU, tak toho v klidu vyuziva. Za vse si muzeme sami a pokud nezmenime svoje postoje k pratelum a spojencum, zustaneme stale jen pata kolona SSSR. Taky proto, ze jsme od r.89 volili proruske politiky.

0 1
možnosti

J35i44ř15í 28G18r60o51h

20. 4. 2021 18:50

Musím se smát jak jste naivní. Ten radar byl hlavně na ochranu USA a proč byl odmítnut, protože plno lidí má v paměti dočasně skoro trvale umístěnou Střední skupinu sov. vojsk a nechce na svém území jinou armádu než českou. Bolševické Rusko už není dávno bolševické a jediné v čem máte pravdu je přijetí eura.

2 0
možnosti

Pane Jane Bartoňi. Ti, co pisi Bidenovy proslovy, (zakulisi) predlozili omylem dve varianty. Biden je precetl obe. Presne jako vse ostatni. Udiv neni na miste. Vse podle predepsaneho scenare.

1 0
možnosti

Vypadá to , že budeme za užitečné ........

3 1
možnosti

Proč ten budoucí čas?

3 1
možnosti

A92l64e51š 40N59o94v60á50k

20. 4. 2021 8:05

velmi dobře rozebral situaci včera (19.4.) velvyslanec v USA Kmoníček v 20 minutách Radiožurnálu...doporučuji k poslechu.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS