Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

Vrtěti psem.

Byl výbuch munice ve Vrběticích útokem Ruska na Český stát? Ano, pokud ta munice byl legálně, státními institucemi schválený obchod.

Ne pokud ten kšeft se zbraněmi "smrděl". Pak to nebyl útok Ruska na Český stát, ale útok proti mafiánům se zbraněmi (tomu nasvědčuje vložený Bulharský kšeftař se zbraněmi), kteří si dohodli špinavý kšeftík dodávky zbraní na Ukrajinu, kam oficiálně český stát dodávat neměl (ale mohl "přivřít obě oči" abychom mohli pokrytectky tvrdit, že Český stát je Havlovsky čistý...)

8 3
možnosti
Foto

Tak tak, útok proti mafiánům, a že při tom někdo z našich zařve, patří k režii.

Každý kšeft se zbraněmi smrdí. Kdežto zbraně, dodané doněckým povstalcům, nádherně voněly. Rv

5 0
možnosti
HH

Věřit se nedá celé informaci o Vrběticích. Sdělení o "důvodném podezření" je jako z pohádky "oblečená, neoblečená". Buď jsou důkazy a nebo jen podezření.

Pokud podezření, jde o oblbování veřejnosti.

Ono to stačí, protože se to již rozjelo a pravdu se nikdy nedovíme, protože je to tajné.

5 2
možnosti

Rv

Těžko říci, komu můžeme věřit! I ta druhá verze Hamáčkova vysvětlení není věrohodná!

Vrbětice jsou bezezsporu formou mezinárodní agrese. Nebo projev mezinárodního terorismu dle Petra Fialy. Pozoruhodné je, že po této akci dostali agenti od Putina vyznamenání, i když tu akci poněkud zvojtili, jestliže munice měla vybuchnout až na cestě na Ukrajinu. Turisté? Smrtonosné komando pod velením GRU a Putina!

Pamatujme si, že pro Rusy jsme nepřátelé, že jsme jejich sférou vlivu a zájmu, že už zde mají v Karlových Varech svoji ruskou menšinu, kterou by mohli být ochotni zachraňovat před Čechy. Rusové si zde připravují pozice, které si udělali na Ukrajině, kterou systematicky rozvracejí, skrze kterou provokují USA a NATO k odvetné akci!

Rusové již dávno u nás vedou hybridní válku, ve které rozvracejí národ, takže třetina našeho národa věří této ruské propagandě a žije tou ruskou virtuální realitou! To je velmi nebezpečné! Ovlivňují naši ekonomiku, ale i politiku a dokonce rozhodují u nás, kdo bude na které místo zvolen, podobně jako v USA!

:-)

5 1
možnosti
MB

Rusko je naštěstí slabé a tak žádná válka nebude. Může přepadat, rozvracet, tedy to dělá. Klasická válka je drahá, ostudná - tedy se válčí jinými prostředky. Dají se pořídit i docela levně ! Investice do Miloše Zemana se vyplatila naprosto !

Člověk by očekával, že bude svolána Bezpečnostní rada státu. Miloš bude týden mlčet, snad má zásobu svíček - zřejmě bude hledět do plamene, dumat. Větší blamáž, jako je jeho "Zahraniční politika", neexistuje ! To, že Babiš s Hamáčkem se usilují o zvýšení svých % preferencí, je věcí další. Pro mne se nic nemění - "Mráz přichází z Kremlu", furt a na Věčné časy ... ! :-)

7 1
možnosti

Rusko bych nepodceňoval! Každé zvíře, pokud je zahnáno do kouta, je nebezpečné! Hybridní válka je samozřejmě levnější. Ale je to jen přípravná fáze k obsazení území. Je to pouze Trojský kůň! :-)

2 2
možnosti
Foto

Ono to mohlo být úplně jinak.

Není tajemstvím, že informace od BIS není tak úplně nová a možná existovaly snahy ji zamést pod koberec.

Bylo nebezpečí, že média se toho dohmátnou a zveřejní dříve, než samotná vláda. V té souvislosti se spekuluje o Respektu.

A to by byl teprve malér a tak se nelze divit těm kličkám, co tu kormidelníci předvádějí.

8 0
možnosti
Foto

P.S. Babiš i Hamáček se na té sobotní tiskovce vypadali spíš, že zachraňují sebe, než republiku.

5 0
možnosti
JH

Je to hodně zamotané a časem se ještě mnohé dozvíme. Ale ať k tomu čichneme z jakékoliv strany, pořád to smrdí...

Co jiného také po těch letech "vyšetřování" čekat, že?:-)

6 4
možnosti
RK

Kde je Rus, tam to smrdí vždycky. Proč to trvalo tak dlouho, to bylo vysvětleno, Pepiku.

7 0
možnosti
AN

A16l13e39š 84N68o33v15á80k

19. 4. 2021 8:13

to si nemohl Hamáček vygooglit jiné fotky ruských agentů než ty dva od Skripalů? Zatím to působí jako velmi nepodařené divadlo. Sedm let poté...

8 5
možnosti
ND

Přesně, navíc tvrzení Hamáčka, že vlastně nikam letět nechtěl už zavání úplnou ztrátou rozumu a pohrdání lidmi, protože si nemůže myslet, že by takové hámoti věřili...

9 0
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 31,35
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články