Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čekám na rozhodnutí, kdy budou z tohoto fóra vyhoštěni všichni ruští agenti. Můžeme začít Vladimír Š., Jaromír P., Josef B, a pak se uvidí.

1 2
možnosti

Něco obdobného mě napadlo včera, když jsem sledovala na ČT24 to emotivní vzepětí na vrbětické téma. Hlavně, proč zrovna teď?

1 0
možnosti

J77i76ř36í 26G80r81o66h

18. 4. 2021 10:56

V roce 2008 byl ministr obrany upozorněn BIS na špatnou ochranu skladů pronajatých armádou firmě Imex group, neudělalo se nic. Kradly se tam samopaly, pár lidí bylo odsouzeno zlínským soudem. Areál byl volně přístupný, místní tam chodili na houby. Majitelé firmy byly firmy byli obviněni z nelegálního obchodu se zbraněmi, pak je soud zprostil obvinění. Prostě bordel a nikdo kompetentní s tím nic neudělal, pak došlo k výbuchům a teprve to začali prošetřovat. Pokud by byly sklady zabezpečeny a střeženy podle bezpečnostních standardů, tak se tohle nestalo.

5 0
možnosti

Další z těch, kdo hledá vinu všude jinde, než tam, kde ji má skutečně hledat. I kdyby ty sklady byly zcela volně přístupné, Rusko tam nemá co strkat svůj všetečný "rypák".:-/

2 2
možnosti

.... pravdou ale asi hlavně je, že v provozu, ale hlavně v ostraze toho skladu, panoval tehdy - jak je u nás ostatně docela běžné - pěknej BORDEL :-/!

4 0
možnosti

Když tajná služba vypustí nějakou zásadní informaci se 6letým zpožděním, můžeme udělat dva závěry: a) někdo jí tu informaci předal právě teď, b) tajná služba je velmi rafinovaná. Protože jsme v Česku, sázím na a. :-)

2 0
možnosti

A není snad podstatné to, že se to skutečně stalo? A že šlo o akt státního terorismu?:-/

5 0
možnosti

Je zajímavé, jak mnoho lidí (včetně autora tohoto blogu) mluví o načasování a nikdo nepřipustí, že to šetření BIS mohlo skutečně trvat tak dlouho, zvláště když jí Hrad házel klacky pod nohy.:-)

7 0
možnosti

P25e52t79r 23B14u98r73i48a75n

18. 4. 2021 10:32

Samozřejmě, že spřátelené tajné služby postupují společně. To zdržení ve zveřejnění těch skutečností mohlo mít ještě jiný, racionálnější základ. Ta kauza mohla být součástí nějakého většího zpravodajského celku, nebo na ni byly navázané, či vázly jiné zpravodajské projekty odjinud, mohli jsme být o zdrženlivost požádáni našimi partnery, či jsme od nich čekali na nezvratné potvrzení našich podezření a v neposlední řadě jsme závěrečné informace mohli získat od samotné druhé strany např. skrz dvojité agenty.

Pan autor blogu vyzývá ostatní aby o celé kauze přemýšleli v souvislostech a sám předloží jen takové bulvární perly jako Sputnik a Rosatom.

Kdyby se takto třaskavé info vědělo už před šesti lety, asi by těžko naši čučkaři čekali na to, až bude nějaká světová pandemie a jestli Rus náhodou nesplácá nějakou fejkovou medicínu.

4 2
možnosti

Až se bude rozhodovat o dostavbě Temelína bude tady, věřím, že tady bude jiná vláda a jiný prezident. Teď jde o dostavbu Dukovan.

Věřím, že pandemie Covidu 19 se brzy dostane pod kontrolu a Sputnik V přestane být tématem.

Věřím, že naše zpravodajské služby a policie bude nadále fungovat tak dobře jako dosud.

4 0
možnosti

J45o43s78e41f 50N71i80k34l

18. 4. 2021 10:22

Bez Rosatomu žádnou jadernou elektrárnu nepostavíme...leda tak plynovou na ruský plyn;-D

2 3
možnosti

Mám tip na nový zákon pro nově vzniklou Poslaneckou sněmovnu po letošních volbách. Měl by to být velice krátký a stručný text: "Miloš Zeman škodil České republice".:-)

5 2
možnosti
Foto

Také se těšíte na nový příspěvek s pádnými argumenty pana Kněžínka?

6 1
možnosti
Foto

Problém je, že pan Kněžínek nemá tušení, co znamená slovo "argument"

8 3
možnosti

Milé kremrolky, před dvěma lety jste se Zemanem po čučkařích chtěli jména ruských agentů, kteří operují na našem území. Teď jste jich dostali 18;-D

11 1
možnosti
Foto

Je letitým veřejným tajemstvím, že ruská rozvědka operuje především prostřednictvím svých ambasád. Nicméně, mezi těmi 18 bude agent tak jeden, nebo taky nikdo. Rusové mají své ambasády natolik personálně předimenzované, že mají vždycky koho poslat domů, aniž by svůj program ohrozili a všechny je nikdo nikdy nevyhodí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 23085x
Novinář, spisovatel, milovník bílé čokolády a včelího medu, obdivovatel Boucherovy Diany, malého Bubu a Médi Bédi i hledač Měsíční šachty a Moctezumova ztraceného zrcadla...

Knihy:

Roztříštěné zrcadlo (2024)

Djatlovova expedice – nová odhalení (2022)

Měsíční šachta (2019)

Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice? (2017, 2022)

Houpačka (2014)

Trubač (2013)

Kniha zázraků (2008)

 

Šéfredaktor YouTube kanálu ZAHADY.info.

Redaktor a šéfredaktor v TV:

 

TV Emurfilm
TVNet Zlín
TV Prima + TV Nova Brno
Kabelová TV Napajedla

Autor a scénárista Večerníčků Valašské pohádky

Autor televizní soutěžní hry 3D
Autor a scénárista celovečerního filmu Elixír mládí

Moderátor, redaktor a vedoucí zpravodajství v radiích:

AZ Radio
Kiss Publikum
Český rozhlas Brno
Radio Čas
Radio Valašsko
Radio Kroměříž

Redaktor v novinách a magazínech:

Týdeník Zlínska
Zlínský deník
Štamgast – Gurmán
Záhady života

Autor stolní společenské hry O...

Autor Neprolomitelné šifry