Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Řekl bych, že finský ministr práce má pravdu (...zvýší konkurenceschopnost evropských výrobců automobilů na světovém trhu...).

Vyvinout zmíněné kraviny a nakupovat je v milionových počtech od dodavatelů za nízké ceny si opravdu konkurence nemůže dovolit.

Zkusme si představit, že Rusko (současná říše zla) bude vyrábět fungl nové žigulíky. Pokud je bude prodávat v Rusku, nic se neděje.

Ale když bude chtít prodávat v EU, bude žigulíky muset všemi těmi nesmysly vybavit.

Kolik vozů by prodali v EU - pár tisíc?

A kolik by museli zaplatit za každou tu volovinu, když by jich nakupovali tak malé množství?

Evropští výrobci tak jsou v pohodě, konkurence na to nemá a tak ani nebude...

0 0
možnosti
VV

Zrovna tento ctvrtek jsem jel do servisu nechat prezout gumy za letni, kdyz na mne uprostred cesty vybafla hlaska ztrata tlaku v prave zdni pneumatice. na rozdil od vas svobodnych jsem to ocenil. Stejne tak jako kdyz mi pred rokem stejn system ohlasil, ze u vlecnaku nesviti zadni svetla.

Udrzovani stopy a odstupu na dalnici si take mohu jen pochvalovat a i dalsi. Pro vas by asi byl nejlepsi konsky povoz s petrolejkou vzadu.;-D

0 0
možnosti
Foto

Ale klidně. Já nikomu neberu možnost se rozhodnout sám za sebe. Pokud bez toho nedokážete žít, tak je to ok. Ale prosím přečtěte si ve zdrojích druhý odkaz seshora. Ten se tomuto systému věnuje podrobněji.

0 0
možnosti
Foto

Máte recht, Moskvič takové blbinky neměl. A taky to jezdilo! ;-D

1 0
možnosti
ML

M98i40l67a11n 75L98i57b53a45l

18. 4. 2021 11:30

Krásné auto.

Já měl Accord rok 1987. Vzhledem podobné, trochu větší.

A uměl vytočit tachometr na konec (220).

V roce 2011 šel bohužel do šrotu.

1 0
možnosti
Foto

Nějak podobně, jako se u nás "za jízdu po staveništi" úplně normálně platí absurdní dálniční poplatek 1500 korun, možná si brzy každý, kdo začne stavět dům, bude muset koupit na rovněž tak podobné soukromé staveniště podobně absurdní "stavební známku" za 30 tisíc a zkrátka určitě nepřijdou ani cyklisté, aby se státu přece jen nějak vrátily náklady za budování cyklostezek. A tak nějací euroidiotové s eurohujery brzy zavedou pro cyklisty známky za ničení povrchu cyklostezek. ;-(

1 0
možnosti
PV

P36a52v31e45l 94V87é96b85r

18. 4. 2021 14:08

Kdepak, cyklisté nebudou platit nikdy nic. Oni jsou totiž EKO...

0 0
možnosti
MB

Pěkné shrnutí. Pamatuju si, když mě můj už nebožtík děda řekl když jsme vstupovali do EU " hochu unie nám jednou zuby vybije". Tenkrát jsem si v duchu klepal na čelo. A dnes mu pomalu začínám dávat za pravdu.

1 0
možnosti
VV

A zbyly vam i vasemu dedovi jeste nejake?

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Máte naprostou pravdu pane. O to překvapivější je, že nejeden masochista je ochoten tomuto materiálnímu fašismu ještě tleskat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2164x
Zajímám se o politiku, auta, jezdec na off road akcích, milovník žen a dobrého vína. Bývalý místopředseda Svobodných a bývalý člen zastupitelstva MČ Praha 6. 

Seznam rubrik