Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemůžeme Rusy porazit? Jste malomyslný člověk. Rusy jsme tentokrát donutili ustoupit.

0 0
možnosti
Foto

Tak a je po aféře. Jak říká Babiš, byla to soukromá akce mezi nějakými cizími firmami. Zbytek dořeší civilní soud, tj. náhradu škody atd. Samozřejmě že ne český civilní soud. Chválabohu, že u nás pro nějaký terorismus není žádný prostor.

0 0
možnosti
Foto

Petr Kellner je sotva týden v zemi a už se dějí věci....rok 2021 asi bude "zajímavý". Jinak pane Flaško, jste úplně mimo, Rusy sice nikdy neporazíme, ale jen proto, že není důvodu je porážet (vyjma fotbalu a hokeje a tak). Náš problém je jinde - máme ve vládě a mezi společenskou elitou - jak to jen ten Zaorálek o sobě mluvil - krysy? - - - - Kdyby měli takové krysy mezi sebou Židé, už by je arabové vybili do posledního. A všimněte si, i přes podobné či horší "početní" uspořádání, nemají Židé potřebu Araby "porážet". Ono to těžiště věci je jinde - muslimové si na Židy netroufnou - a hádejte, čím to je..... Židé se totiž vzdali části pohodlí, spočívajícího zejména v sezení před televizí s tláčou a cibulí. Češi se před tu televizi k té tláče a brambůrkám přesouvají čímdáltím víc, a krysám je čímdáltím více hej. A o tom to celé je.

0 0
možnosti

Srovnani s rokem 68 dost kulha. Tam slo o cileny utok, kdezto tady jde o spackanou tajnou akci. Tim nechci GRU obhajovat, dle meho by nemela nase obcany ohrozovat ani omylem. Jen klasifikace cinu je uplne jinde.

0 0
možnosti
Foto

Asi tak. Dělá se z toho kovbojka. Na sehrání tohoto divadelního kusu nemáme ani energii, ani odvahu. Nechápu, o co se Babiš s Hamáčkem snaží.

1 0
možnosti
Foto

Pro ty co jsou vyděšeni Ruskem . Dnes asi 8,30 náš redaktor z Moskvy odpovídá na dotaz : Hlavní TV kanál, večerní hodinové právy. Info o vyhoštění z Česka dvě minuty bez dalších komentářů. Tak moc jsme pro ně důležití.

2 1
možnosti
Foto

Tak ano, Rusové teď potřebují pořešit anexi Ukrajiny, takže se konfrontaci se vzdálenějším neposedným vazalem věnují 2 minuty. Pokud se tomu věnují a dokonce 2 minuty, tak jsme prozatím v bezpečí. Horší by bylo, kdyby se nereferovalo vůbec, a posádky na ruských základnách v Trnavě, Trenčíně a v Žilině by byly z důvodu "přesunů kapacit po území" posíleny o několik obrněných brigád a o ženijní jednotky. - - - Když budeme mít štěstí, tak než na nás dojde řada, schlamstne celé slavné Rusko Čína.

0 0
možnosti
Foto

Po celý den štve naše TV proti Rusku. Myslíte si že ruská TV štve také celý den proti nám ? Ve Vrběticích byl neskutečný nepořádek za který měl být odvolán ministr a někteří voj. představitele měli stát před soudem. Za sedm let jsme se nedozvěděli proč zahynuli ti dva pracovníci ani kdo to byl. Armáda rezignovala na hlídání, kšeftovalo se tam s voj. mat. Nyní když Amerika vyhostila diplomaty ,také Polsko tak jsme se jako správní nohsledi přidali a tuhle sedm let starou záležitost nám jako úplným hlupáků předhodili. Je to stejné jako aféra ricin. Koudelka měl být dávno odvolán. Není koho volit . Zbývá Okamura nebo komunisté.

3 4
možnosti
Foto

Tato hysterie a štvaní proti Rusku mi připomíná štvaní Hitlera proti židům.

1 5
možnosti

Jste vůbec příčetný? To Rusové u nás zabíjejí lidi a vyhazují do povětří muniční sklady.

7 0
možnosti

Osobně jsem rád za důkazy, které vláda slíbila. A těmi bych se rád řídil - pokud jsou jednoznačné, vše na našem území co vlastní rus zabavit a občany vyhostit. Pokud nejsou jednoznačné, nerozumel bych prezentaci aktuálních faktů.

1 0
možnosti

Celá tato verze Vrbětic je postavena na tom, že pasy u Nicolai Popa, nar. 18. 7. 1979 a Tádžikistánec Ruslan Tabarov, nar. 23. 10. 1975“ se podobají pasům Alexander Petrov, nar. 13. 7. 1979 a Ruslan Boshirov, nar. 12. 4. 1978.

Pokud by se potvrdilo, že se jedná o tytéž osoby, tak Bulharský obchodník je nějakým způsobem do celého případu zapleten a je jedno, zda IMEX popírá, že by sklady, výše uvedené osoby navštívily, či ne !!!

Vypovíme i Bulhary ????

;-D;-D;-D

1 2
možnosti

Podle vyšetřovatelů agenti GRU muniční sklad pravděpodobně navštívili 15. října 2014, i když pro to neexistuje přímý důkaz.

1 0
možnosti

Vojensky asi tak jako jsme mohli v devetatricatem porazit Nemecko. Ovsem chytrosti na cele care.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.