Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) Paní Vavrochová napsala do diskuse, že někde na centrále mají internetové kazišuky.;-€ Prokoukla situaci a internetoví kazišuci se lekli! Díky, paní Vavrochová! R^V pátek mám v kolínské nemocnicirezervovaný termín na první očkování a v červnu půjdu na druhé. :-)

0 0
možnosti
Foto

:-) Vážení diskutující, někteří z vás se ze mě snaží dělat blba, který dramatizuje svou registraci na očkování, aby měl o čem napsat blog. No... když myslíte. :-) Jenom vás prosím, až budete příště vstupovat do diskuse, měli byste si blog, o kterém chcete psát, přečíst celý. R^

A s paní Vavrochovou souhlasím. Ano, někde na centrále mají internetové kazišuky.R^

0 0
možnosti

Očkovací místo si zadáváte sama z nabízených možností, takže jste asi chybně uvedla Kladno.:-)

0 0
možnosti
Foto

Milane, uvedla jsem Kolín. Přečtěte si můj blog pořádně, prosím. Ta milá dívenka, které jsem volala ohledně Kladna, řekla: Ale vy jste tam měla Kolín! Když jsem jí řekla, že to vím, a zajímalo mě, proč se tedy Kladno objevilo v mailu, odpověděla: To nevím. :-)

0 0
možnosti
JK

Objednával jsem 1. 3. a ne až za 17 dnů, kdy nebyly volné termíny. Celá registrace trvala doslova pár vteřin včetně dvou SMS s piny. Je chybou registraci zrušit. Postavíte se tak až na konec fronty.

0 0
možnosti
Foto

:-) Honzo, ale já žádnou registraci nezrušila. Registrace trvala chvíli, to máte pravdu, přišla mi sms o mé uskutečněné registraci a pak jsem čekala na zvací sms, protože mi bylo řečeno, že se v Kolíně čeká déle než měsíc. Po měsíci jsem dotazem zjistila, že moje registrace byla pro chybu zrušená - což mi nikdo neoznámil, ani mi nikdo neřekl, pro jakou chybu byla zrušená. Tak jsem se prostě musela zaregistrovat znovu. Toť vše. :-)

0 0
možnosti
JV

Zvláštní, asi u vás máte nějaké internetové kazišuky, protože mám úplně jinou zkušenost a mnoho mých známých též. Zaregistrování bez problémů na první pokus, PIN2 do tří týdnů, vybrat termín a už mám po druhé dávce vakcíny. Problémy žádné, ani po první, ani po druhé dávce. Ale o tom není možné napsat emotivní blog!

0 0
možnosti
Foto

Toho teda naděláte, Kladno, Kolín obě díry vedle Prahy, ale chápu, že nejsou opravdu vedle sebe.;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

:-) Tak to tedy opravdu vedle sebe nejsou, Richarde! :-) Prostě mě nějaký covidový šotek nemá rád a nepustí mě k očkování a nepustí! ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,27
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.