Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Minulý týden jsem zaznamenal zprávu, že čeští velkopěstitelé jablek mají plné sklady loňské úrody a nejspíš budou muset podstatnou část zaorat, protože ji nestihnou prodat (údajně prý kvůli lockdownu a nemožnosti cestovat mezi okresy). Nechce se mi věřit, že by nebylo možné i v době lockdownu získat povolení pro zásobování ovocem v rámci celé republiky. Na tuto neschopnost (nebo úmysl) kompetentních míst pak doplácíme všichni tím, že s hypermarketech nakupujeme nedozrálá a předražená jablka bůhví odkud, zatímco naše poctivá česká jablka nakonec někde shnijí.:-/

0 0
možnosti

... v hypermarketech

0 0
možnosti
Foto

Možná, že to tak je, ale proč to tak je a je zde nějaké řešení? Tohle by mne zajímalo.

0 0
možnosti

Co jsem tak četl, tak většinu zemědělských dotací určenou pro malé podniky v ČR sežerou mega-agrárníci pomocí kamaráčoftů se státní správou. Podle mě by ODS měla začít tady - až malé farmy začnou konečně dostávat to, co jim teď velkozemědělci kradou, tak bych pár let počkal co to s těmi brambory a s krajinou udělá :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik