Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neexistuje ,zkuste napsat něco proti LGBT , cikánům ,černouškům atd.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

P78e22t19r 80B19u66r55i55a33n

17. 4. 2021 19:27

Panu Beránkovi vyčítáte tři věci. Že z banu na tři hoďky udělal vědu, že tím, že to hodil do blogu si hraje na mučedníka a že použil expresivní formulaci, že svoboda slova už neexistuje.

Potom vězte, že ne on, ale vy reagujete přepjatě.

Nejde o ban na tři hoďky, i kdyby to bylo na hodinu, nebo tři dny, vždy jde o ban, tedy jde o podstatu, zda ho dostal adekvátně. Kdyby pan Beránek měl škraloupů nestřádáno víc, dostane za tu stejnou věc půl roku. Tedy ta délka banu je irelevantní.

Rozčílilo vás, že on to považoval jako dobrý materiál ke zveřejnění, to vám tak nepřipadne, protože ze subjektivního hlediska vy byste takový blog nenapsal, a tak jste o tom musel napsat blog svůj. Zajímavé. Já zase považuji zveřejnění pana Beránka za zajímavé, kdežto váš truc blog za pozérství.

A co se týče toho ultimativního vyjádření, je to jen řečnický obrat, proboha. To se přeci tak říká, že dnes už neseženete kvalitní uzeninu, nebo že dnešní děti neví co je slušnost atd. Tím se myslí obrat k horšímu. Brát to doslovně ad absurdum, potom i za protektorátu byla svoboda slova. Jen jste musel dodržovat daná pravidla. Takže o co šlo, že? O nic.

A tímto příměrem jsem vám odpověděl i na vaši zmínku o pravidlech diskuzí.

3 0
možnosti

Pane Bárto,

pokud jste četl více autorových blogů, tak byste měl také vědět, že ten, na který právě reagujete, je jen malým dílkem mozaiky jeho celkových postojů k dnešní době, která postrádá nejen svobodu slova, ale i naplnění základních a neoddiskutovatelných atributů skutečné svobody a práv občanů.

Pan Beránek je jedním z těch, kteří vidí střízlivě, jelikož se řídí zdravým rozumem, vidí souvislosti a je dalek toho, aby se nechal manipulovat ohlupujícími médii.

2 0
možnosti

Svoboda slova skončila ve chvíli, kdy bolševici prosadili tresty za tzv. "nenávist", která neznamená nic konkrétního.

2 0
možnosti

Ona ta svoboda slova na zdejších diskuzích je sice někdy diskutabilní, ale co je to proti Německu, kde se za veřejné sdělení svého názoru vyhazuje z práce !!!

https://www.lidovky.cz/svet/dalsi-nahravka-pro-kritiky-politicke-korektnosti-bundesligovy-trener-dostal-vyhazov-za-projeveni-naz.A210416_170906_ln_zahranici_ele

Trenér gólmanů německého klubu Hertha BSC Zsolt Petry si zadělal na propuštění, když poskytl rozhovor deníku Magyar Nemzet, ve kterém vyjádřil své názory. Porušil tak Chartu diverzity, jejíž signatářem je právě klub Hertha BSC.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/dalsi-nahravka-pro-kritiky-politicke-korektnosti-bundesligovy-trener-dostal-vyhazov-za-projeveni-naz.A210416_170906_ln_zahranici_ele

:-P:-P:-P

2 0
možnosti
Foto

Problém blokování na iDnes je to, že je zřejmě zcela mechanické. Tak jsem dostal ban za to, že jsem použil stejné uváděné slovo o zcela neživé věci, tedy o mém našeptávači v Androidu. Ten se zajisté po mém výlevu necítil uražen. Cenzor, ať již člověk, nebo robot, patrně ano. Prudérnost cenzury je na úrovni Eulálie Čubíkové ze Zvonokos, blahé paměti.;-)

6 0
možnosti

Cenzura je zde dvoji.

Jedna je jakysi robot ktery reaguje na ulozene slovo, a sdeli vam jakesi cisloa ze si nepreje aby tento prispevek byl ulozen. Jako priklad uvedu ze mi nedovolil cesky preklad nemeckeho Pinkelpause.

A pak tu mame jakousi mene povedenou alternativu toho o cem nas ucili ve skole. Karlu Havlicku Borovskemu pry misto clanku Osvetou proti tmarstvi doporucila cenzura nazvat clanek Rozsvitte svicky proti tme. Original ucitelka dejepisu osloveni musim zamlcet Francanova.

0 0
možnosti

Myslím, že se mýlíte. Svoboda slova existuje. Každý má možnost (až na výjimky) se vyslovit a každý majitel má pochopitelně právo jeho příspěvek zveřejnit nebo ne. Takže pokud chcete vždy zveřejňovat svoje názory, račte se stát majitelem. Pokud nemáte prašule, tak máte smůlu. Čest.

0 3
možnosti

Jako ob - denní odpůrce ústředních postav - Zemana a Babiše, se musím redakce i zastat ! Banů jsem již obdržel asi 5 ks, nicméně - To bylo za pojmosloví, které (předpokládám), vychytal automat !

I sranda, zkoušel jsem kritiku směr Vláda - Pověstnou povídku , slova vždy začínající na písmenko "P". Pan Pepa Xrcatý právě procházel parkem. Na toto systém zabral ap. Činím tedy závěr -

Budu nadávat i nadále s předem promyšlenými, mazanějšími pojmy ! ... :-)

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že existuje. Přece jenom již až tolik neplatí ono staré přísloví ,,pro hubu na hubu", či i až za mříže, Tedy, pokud není třeba někdy až ,,vyrobit" exemplární případ. To, že si leckdo ,,nevidí" ani do své klávesnice, a tak je za ní ,,silnej jak silnice, ba až prudkej jak- víte co"", to je spíše ukázkou ,,kvalit" takové persony. Ale to také nejen na těchto stránkách;-)

0 0
možnosti

M44a72r65t83i67n 43Š30u63l60c

17. 4. 2021 10:18

Nepolemizuji s nuancemi obsahu vašeho článku ...ale s nadpisem.

Samozřejmě, že svoboda slova prakticky neexistuje. Nikde. A je otázkou, jestli někdy vůbec existovala. Každá doba, každý režim má přece svá zakázaná témata či myšlenky. Nejde pouze o výrazy.

6 1
možnosti
Foto

A to ani doma nemůžete pod duchnou říct zcela svobodně, např. "ten chléb se zdá být plesnivým". :-)

Ono je to horší. Názory občanů nikoho nezajímají. A tak, aby to tak nevypadalo, se občas nějaké to slůvko vymázne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS