Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl jsem ze zápasu s Arsenalem zklamaný , ale na druhé straně: dobře že tomu je konec. Sláva. Ještě budu muset bohužel koukat pár měsíců na fotky Kúdely a Kamary z osudného zápasu... Ovšem, nálepka "rasisti" půjde se Slávií (a je otázka, jak se bude líbit čínským sponzorům, stojí o takovou slávu?) a potažmo i s českým fotbalem. Aféra je hloupější, než by člověk z české kotliny čekal. Zezačátku jsme se smáli, ale zbývá: trapnost, údiv, úžas. Dnes jsem si přečetl článek o členu UEFA Sorokinovi a ten řekl, že případ je divný a pro UEFA je uzavřen - a měl na mysli vynesené tresty i to, že podle Britů je trest pro Kúdelu mírný. KONEC. UEFA to samozřejmě nechce dál řešit, protože pak by musela opravovat každý svůj výrok o trestu, který by byl napaden mediálně. A to že do sporu vstoupil český prezident je spíše komplikace než pomoc. "Nebudeme pře vámi klekat"....co to je pseudohusitskou konfrontaci? Zeman to měl ignorovat.

0 1
možnosti

J14a35k43u52b 72Š10o18l51c

16. 4. 2021 11:58

Nebo poděkovat jako Tvrdík, ne? Příště bez důkazů bude odsouzený jistý Libeňský. Budeme to ignorovat. Nechápete, jak je špatné, že západní společnost je připravena odsuzovat bez důkazů?

1 0
možnosti

Já nechápu, za co by se měl Zeman v souvislosti s tím dopisem omlouvat.

On se ani v nejmenším nesnažil nějak vyhrožovat tím či oním.

Jeho mluvčí napsal otevřený dopis.

Nevím, proč by Zeman nebo Minář nemohli napsat otevřený dopis organizaci UEFA. S otevřenými dopisy je to totiž tak, že je může psát kdokoli komukoli. Třeba já mohu teoreticky napsat otevřený dopis starostovi peruánského města Trujillo, když budu mít pocit, že mu mám co sdělit.

Otevřený dopis není žádné zasahování do příslušných věcí. Je to pouze sdělení vlastního názoru a od klasického dopisu se liší jenom tím, že je zveřejněn.

2 0
možnosti

J44a94k85u32b 59Š78o89l40c

16. 4. 2021 10:59

A co teprve, když si někdo dovolí komentovat nezávislé soudy v Rusku, Číně, kdekoliv po celém světě. Neuvěřitelná drzost, že?

0 1
možnosti
Foto

mimořádně zasloužená karmaR^R^R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti

Zasloužená karma. S obsahem dopisu prezidentské kanceláře mohu souhlasit, ale UEFA je na takové politické zasahování do svých záležitostí citlivá a Slavii to může spíše ublížit.

0 2
možnosti
Foto

Správně. Tvrdík to ohodnotil daleko líp. R^R^R^

0 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Nejdůležitější v mém životě je moje rodina a svoboda. Motto: Píši svobodně, čtěte svobodně!