Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale no tak.

UEFA má svůj disciplinární řád. V něm je popsáno, za jaké jednání je jaký trest. A pokud je za něco možno dát stopku na 3 nebo 4 zápasy, nikdo kvůli nám nebude konkrétní body disciplinárního řádu, které toto řeší, přepisovat jen proto, že konkrétně nám se nelíbí. A naopak. Pokud u některého bodu je jako trest uvedena stopka na 10 zápasů, opět jej nikdo nebude přepisovat a nebude tam doplňovat „neplatí v případě, že provinilý je z Česka.“

Ostatně na Britských ostrovech je hodnocení tohoto výroku UEFA komentováno podobně radikálně s tím, že Kúdelův trest se popisuje jako zbytečně nízký, naopak tresty pro Kamaru a toho druhého hráče Rangers jako neúměrně vysoké. A stejně tak ani kvůli Britům nebude UEFA svůj disciplinární řád přepisovat.

Kúdela zkrátka doplatil na to, že ve chvíli, kdy jeho tým vedl a do konce zápasu zbývalo pár minut, šel k protihráči, který si ho vůbec nevšímal, a kušnil.

0 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav na důkazy proti Kúdelovi. Důkazy. Ostatní jsou jen kecy.

1 0
možnosti
Foto

Počkejte si na oficiální zprávu UEFA. Prý má nějakých 130 stránek.

0 0
možnosti
Foto

To je celkem dost. Připomíná mi to, jak jsem zkoušel ze zvědavosti nějaký online IQ test, u kterého se dušovali, že nějaké výsledky dají bezplatně. Ty bezplatné výsledky byly pouze nějaké bezvýznamné statistické údaje jako doba, jak dlouho mi to trvalo, ale v tom, co bych za dvacet eur dostal, mě pobavila zmínka o dvacetistránkovém rozboru mých výsledků.

Vzhledem k tomu, že test měl dvacet otázek a byl za necelých 8 minut hotový, přišla mi představa čtení dvacetistránkového rozboru celkem komická. Tady Kúdela pošeptal pár slovíček soupeři do ouška a je o tom zpráva na 130 stránek. Doporučil bych Kúdelovi příště rozvité souvětí, pokud tedy umí dostatečně dobře anglicky, třeba o tom napíšou román ;-D

0 0
možnosti
Foto

Je příznačné pro dnešní dobu, že za slovní napadení nezřídka hrozí horší postih, než za napadení fyzické. A to, že to vychází z disciplinárního řádu a ne pouze z libovůle několika rozhodců, pouze ukazuje na to, že to není jen otázka několika konkrétních lidí z UEFA, ale že je takto nastavený celý systém. Nevím, co na tom má být pozitivního.

Ve fiktivní budoucnosti, přivádějí do vězení nového vězně. Staří vězni se ho ptají, "Za co tady jsi?" On odpoví, "Řekl jsem černochovi 'negře'". Vězni na to, "Ty zmetku!" a dají mu pár ran pěstí. "A za co teda sedíte vy, že jste tak spravedliví?" Z hloučku spravedlivých se ozve "vražda", "loupežné přepadení", "hrubé fyzické napadení" ...

Ostatně fanoušci Rangers zabili před pár týdny fanouška Celticu. A teď se prsí, jací jsou to odpůrci rasismu, když je údajně rasistický celý tým soupeře, a vlastně i celá republika, odkud tým soupeřů pochází.

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1520x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.