Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hm, jste si vědom toho, že jste bezcitný vrah dědeček, babičků a nepočatých dětí?

3 0
možnosti

No potěš koště, on někdo uvažoval i o rektálních testech (test stolice) pro školáky? Na to mohl přijít jenom úplný pablb.:-/

1 0
možnosti
Foto

I27v75o 67C72i28l84i73c92h

16. 4. 2021 11:49

Níže to vysvětluje pan Michal, ale pokud to tak je, tak opět zklamala komunikace.

0 0
možnosti
Foto

Nepřišel ani na večeři! A na interpelace ...

R^

2 0
možnosti

Ta zlovolná pohrůžka - "budete nosit respirátory i v létě" - by neměla vyjít z úst ministra zdravotnictví. Pokud by nákaza významněji klesla, nechť nosí roušky jen ti, kteří se cítí ohroženi (lidé s nízkou úrovní imunity apod.), ale i ti zdraví by dál měli myslet na ohleduplnost: nechodit mezi lidi s rýmou, kašlem, horečkou, mýt si ruce, nekýchat druhým do obličeje... P. Arenberger bude patřit mezi nejhorší ministry za posled. 30 let. Nevidím u něho dobré úmysly, odbor. znalosti na minimu. A hlavně chybí cit pro lidskost.

4 0
možnosti

Arenberger jasne řekl, že chce pomoci, jen nedodal, že hlavně sobě. Zřejmě je ta odměna za post Ministra a vstup do bratrstva kočičí pracky tak lukrativní, že ji nedokázal odolat. Jednoznačně má kvalita Ministra zdravotnictví sestupnou tendenci a tento případ to jasně dokládá.

Autorovi R^

7 0
možnosti

Firmy opakovaně (např. dnes Radiožurnál) potvrzují falešně pozitivní výsledky antigentestů, nezávislé ověření potvrdilo, že na našem trhu jsou mimořádně nekvalit. výrobky, ovšem v západ. zemích vědí, že ani antigen ani PCR nejsou spolehlivé na 100 %, takže testovat se má primárně ten, kdo má příznaky nebo je důvod. podezření na jeho kontakt s infikovaným. Testování bezpříznakovým se nabízí převážně dobrovolně (v Rakousku a SRN jsou již precedent. rozsudky proti testování bezpříznakových povinně). Jak "pravdivá" je statistika MZ ČR: záchyt infekce po testování ve firmách 0,3 % - ale to jsou patrně i ty falešně pozitivní výsledky. Mnoho Čechů má už covid za sebou.

3 0
možnosti

"Vědeckost" MZ ČR: ČR uznává imunitu po covid-19 jen v délce 3 měsíce, ale západ. země uznávají 6 měsíců, nyní podle nových studií je prokázána imunita 8 měsíců (USA, Švédsko). Vypovídá to o tom, jak nás naši "experti" vodí za nos.

2 0
možnosti

Chirurgic. roušku nebo aspoň látkovou v době sílící nákazy v regionech uznala většina západ. zemí (dokonce i Švédsko), ale ty slušné země odstupňovaly, kde je to povinné, kde doporučené, a s výjimkami ze zdravot. a dalších důvodů (dokonce daly i výjimky z testování návštěvníků sociál. ústavů, místo testu respirátor a odstup). Naše populace neví, co to jsou odstupy, ve Švédsku či Švýcarsku se chová většina lidí líp (nechodí do MHD s kašlem apod.). Takže jistou přísnost co do roušek (ale respirátory bych v teplej. počasí už změnila na roušky) bych u Čechů uplatnila. Ministr ať se zaměří převážně na neukázněné, hlídat neposluš. hospodské, ubytovny zahr. dělníků, majitelé obyt. domů by měli mít povinnost zrušit krátkodobé podnájmy (třetí země zejména) - tady jsou ohniska nákazy, tito jedinci chodí do MHD, obchodů, kašlou atd.

0 0
možnosti

R^ Tak jsem si nejdřív myslel, že to bude ten Babišův statistik, ale on jen 4. ministr Ministerstva Covidu

3 0
možnosti

Já bych tu perlu z názvu blogu znovu připomněl, protože taková lahůdka nesmí nikdy zapadnout. Už jenom proto, že jiná taková už nikdy nebude. A při pomyšlení, že tohle lidi stále ještě volí...no nic:

Já nevím, jaké chyby se staly. Já nevim, kdě je nějaký zásadní problém. My jsme teď přijali nějaké rozhodnutí a já samozřejmě ano, my jsme hygieny odevzdala armáda na ministerstvo zdravotnictví 1. 6. a potom jsem dospěl k názoru, že je potřeba znovu vrátit armádu do hry i s panem Dzurilou. To bylo 27. července, kdy jsem viděl, že na odběrném místě Na Bulovce, že to nefunguje. Takže já myslím, že se v tom angažuju od rána do večera. Nemám žádný pocit, že by sem pochybil. My jsme zkrátka rozhodovali a v březnu někdo přišel s tím matematickým modelem a a a a v srpnu někdo, sice byl to ten stejný člověk, ale už přišel v nějakém čase a ty, který měli přijít, nepřišli. Takže to je podle mě v této fázi zbytečná debata. Já nemám pocit, že by sme dělali něco špatně, nikdo pořádně ten vir, můžeme se bavit, tady je odborník, můžete se zeptat primářů, jak ten vir se chová, a samozřejmě jako umírají lidi. Umíraj lidi s covidem. Mně je to líto...

Tisíc mrtvých na covid nebo s covidem je průměr 3 dnů v Česku. Nemělo by se to sjednotit?

Pokud nic neuděláme, tak samozřejmě ten je tady velké riziko, že ten počet mrtvých bude stoupat. Ano. Ale já nic nereletizivuju, já len říkám, že, ehm, samozřejmě, ehm, umíraj lidi, je to špatně, my děláme maximum pro to, každý život je cenný a já tam nevidim žádný rozpor. Já jenom vysvětluju, že ano, stoupá nám to, vy říkáte tisíc mrtvých, je to strašné, že zemřelo tisíc mrtvých, ale já to nechci relativizovat, ale v tomhle směru děláme všechno pro to, aby tady nebyly desítky tisíc mrtvých...

(tiskovka vlády, přesný přepis řeči premiéra, zkráceno)

7 0
možnosti

Bojlery a motýle... historie se opakuje ve spirále.;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.