Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud bych se měl znovu narodit, tak jako černoch, gay, nebo lépe transsexuál. Všude bych měl přednost a možná by i předemnou poklekli;-D;-D

0 0
možnosti

J86a34n 14S17o37u86č89e69k

16. 4. 2021 6:38

Tenhle případ jen ukazuje degeneraci západu a jeho nesmyslné sebemrskačství. Západ v podstatě stvořil nový rasizmus, rasizmus naruby, kdy lidé tmavé pleti jsou nedotknutelní a téměř v každém slově či skutku bílého člověka se hledá jakákoli známka rasizmu. Případ Slavia Rangesr to odhaluje v plné nahotě. Stačí obvinění z rasizmu podané tmavým hráčem, bez jakéhokoli důkazu a kauza je na světě. Nikdo už neřeší, že ten samý hráč fyzicky napadl hráče Slávie a jiný skotský hráč, v průběhu hry, likvidačně a úmyslně zaútočil na slávistického brankáře. Je to divná doba a pokud jsme před třiceti lety obdivovali západní způsob života, tak dnes si zaslouží jen lítost a opovržení nad tím, jak snadno se západ vzdává všech svých hodnot.

0 0
možnosti

Jsem rasista a nestydím se za to.....to není životní postoj,to je životní zkušenost....

1 0
možnosti

Západu zoufale chybí totalitní zkušenost a tak se do totality přirozenou cestou nezadržitelně řítí. Těžko se z toho budou dostávat. Nesmíme se tomu přizpůsobit.

2 0
možnosti

Existuje jediná možná odpověď. Vyřadit dnes Arsenal a příště pokud možno Manchester United. A hlavně neklekat.

6 0
možnosti

Presumpce viny je na Západě jedna z pravděpodobně již legitimních metod v boji proti rasismu a gendrové diskriminaci. A nic s tím neuděláte.

V boji proti rasismu je dovoleno vše. Dobro se samo po dobrém neprosadí. Abyste vyhrál nad zlem, nesmíte se štítit ničeho. Musíte se vlastně stát tím, proto čemu bojujete.

A mimochodem – zkuste si říct, že by bílé herce a bílé animované postavy měli dabovat je bílí dabéři. Jen si to zkuste! Stejný požadavek na dabing černošských postav však nikoho nepobuřuje.

Prostě se s tím smiřte. Patříme na Západ! A tohle všechno je jeho nedílnou součástí.

5 0
možnosti

I34v10a79n 58M56i14n68á60ř

15. 4. 2021 14:27

Inkviziční okázalost a nabubřelost UEFA je středověkým honem na čarodějnice. Jako společnost, která prožila dvougenerační levičácký teror, bychom tuto záměrně provokovanou ideologii "antirasizmu" - neměli vůbec akceptovat ! Obzvláště NE od bývalé koloniální mocnosti, která si od skutečného rasizmu jen alibisticky - léčí černé svědomí své minulosti.

1 0
možnosti

Myslím, že primárním cílem je donutit naše hráče přijmout novou západní fundamentální víru a klekat. Dokud nezačnou klekat, nenechají je normálně hrát.

0 0
možnosti

Pane Macho děkuji za Váš pohled. Cybí mi více Vašich fundovaných názorů a článků, týkajících se fotbalu. Úroveň dnešních sportovních "žurnalistů" je naprosto tragická.

0 0
možnosti

Někde jsem četl, že Kamara řekl předtím Kudelovi "drž hubu", zřejmě shut up,

když se řešil nějaký faul. Nevíte o tom něco ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik