Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J44i64ř39í 74G82r86o71h

14. 4. 2021 11:34

Přesuny ruských jednotek k ukrajinsko-ruské hranici je jen demonstrace síly, Rusko útočit nebude. Pokud UA zaútočí na Donbas posílí separatisty neoznačené ruské jednotky, které pomůžou separatistům odrazit útok ukrajinské armády.

1 0
možnosti
PB

Řečem p.Visingra bychom vůbec neměli věnovat pozornost. Protože někdo kdo v jedné větě prohlásí: "Myslím, že teď akutní riziko vypuknutí války přímo nehrozí" a hned v další : "Byť samozřejmě nelze vyloučit, že by mohlo dojít k nějakému incidentu, nějaké další eskalaci, která by potom mohla oba státy zatáhnout do války, přestože by o to vlastně nestály" není analytik, ale věštec. Takovou analýzu co by kdyby zvládne udělat kdokoli.

7 2
možnosti
IP

doplnil bych to i o pozornost pro autora tohoto blogu. Pokud východiskem úvah je hloupost, výsledkem je zase hloupost

0 0
možnosti
VR

Ukrajina by mohla vyčistit východ své země od ruského separátu za pár dní a tvrdí to nejen ukrajinští vojáci, ale i dokonce první ruský protektor této oblasti Strelkov/Girkin , plukovník GRU který této oblasti krátce po přepadení velel a byl později po sestřelení MH-17 Kremlem odvolán. Nedávno v rozhovoru pro agenturu AP řekl, že ukrajinská armáda by prolomila obranu "opolčenců" za pár hodin a celou oblast by ovládla za tři dni...otázka samozřejmě je, co na to Putin...nejspíš by rozpoutal velkou válku a krveprolití, aby doma neztratil tvář a moc...a pořád platí, pokud přestane bojovat Rusko bude mír, pokud přestane bojovat Ukrajina, je po Ukrajině...

16 6
možnosti
JJ

J16a62n 76J76a12n49u43š43k89a

14. 4. 2021 13:20

Chyba byla udelat z Ukrajiny na uzemi byvaleho Carskeho ruska svazovou republiku a ne jen republiku v ramci Ruske federace.

0 3
možnosti
  • Počet článků 2660
  • Celková karma 30,97
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články