Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ing. Drábová je bezesporu uznávaná odbornice ,,na jádro". Bývala dříve i výrazně apolitická. Její postoj k Rosatomu je dost pochopitelný, a lze sním souhlasit i bez toho, že je Dana. Dostavba jádra u nás má však i jiné ,,aspekty". A sice financování, resp. spolufinancování i ze strany general. dododavatele. Ani požadavek na podíl tuzemsk. firem na dostavbě není nezanedbatelný. V sumě to vše velice zužuje výběr. Asi by připadala v úvahu jen fa Westighouse. Ani ta však příliš ,,nezazářila" při výstavbě jádra např. v G.B. Uvedená fa u nás již před lety lobovala, částečně skrytě. Např. jí zde zastupoval Brit coby sprostředkovatel, ač zde se uvedl coby iniciátor pomníku našich letců v RAF, který je na Klárově, a který jsem z pochopitelných důvodů i osobně akceptoval.. Ovšem byvší ,,,hrátky" stály u nás značně, ač ne příliš prezentovány, již tehdy za velikými otřesy na naší politic. scéně v obdobích Sobotky a Nečase. Jinak vše je daleko složitější, a stále v tom hraje rozhodující roli byznys, vč. politiky coby jeho nedílné součástí. P.S.: mnou uváděná fa byla svého času ,,plajte", a stala se pouze mezičlánkem struktur, které je nelehké rozplést, pokud vůbec. P.S.: I ing. Drábové je jistě toto vše velice dobře známo;-)

0 0
možnosti
Foto

P.P.S.:

Jakpak se ti vejde? Tak nashle s Danou! - Blog iDNES.cz;-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Jiri, "mym zarytym odpurcum" jsem naserviroval jen a pouze pravdu. jak si ji zpracuji, je jen a pouze na nich.

me, jako brance a nasledne vojaka, ke zbranim Vami zmineneho kalibru nepustili - nebyl jsem duveryhodny...diky Bohu

a jemu (Bohu) za pani Drabovou opravdu dik

pekny odpoledne preju

1 0
možnosti
Foto

Dana dobrý..hodí se v mnoha lidských činnostech:-)

0 0
možnosti

presne tak, Jaromire. potenci "napadu" nekterych je treba vcas zastavit!

diky za cteni

0 0
možnosti

Zajímavé. Zajímalo by mne, která společnost staví JE včas a bez skluzu. Nic proti paní DANĚ , je to zkušená odbornice , ale její hlavní zkušenosti jsou s ruskými JE. No a k jejím slovům - je místostarostkou za STAN. Tím pádem odborné stanovisko je ovlivněno. Jsem pro férovou soutěž všech a výhru toho nejvhodnějšího.

1 1
možnosti

nejsem ve STAN a ridim se vlastnim rozumem a zkusenostmi. proto i me "ne" pro Rosatom. proste neverim a okolnosti mi moji neduveru potvrzuji.

diky za cteni a hezke dny preju

1 0
možnosti
Foto

Paní Dana Drábová je skutečný zlatý a záslužně pro některé nepříjemný hřeb. Na prvním místě nikoliv politika - celoživotně toto za ní kráčí až kdesi dál... na prvním a ještě jednou prvním místě je pro profesionalita a provoznost. Schopnost obstarat jádro a být výsostně samostatní, perfektní a zárukoví především pro nesmlouvavě bezchybný chod elektrárny. V plnění zadání dostavby a provozu. Nikdy nenaskakuje na řekněme jakoby prvoplánový - a my víme že i oprávněný - křik o bezpečnosti země zhlediska politiky... nikdy! Velmi důmyslně v koktejlu provoznosti tohle promýšlí, než jednoznačně reportérovi odpoví. Bere věci z naprosto jiné strany - nelze být partnery s někým , kdo vám nikdy nedodá dokumentaci, nikdy nebudeme schopní bez Ruska ajeho pomoci cokoliv zastaveného a poruchového s plnou a nejvyšší zodpovědností zpět uvést do chodu... Nikdy nebudeme na prvním místě v plnění smluv, pokud Rusko začně uplatňovat mocenský zájem na jakémkoliv území - to vůbec nemusí jít o nás... Ovšem v ten moment se připravme na totální přesun jejich zájmu a jsme rázem v roli trpělivého letitého čekatele, než si Rusko své vojenské cíle vyřídí...Jde tedy o výraznou závislost jednoho státu, která neodpovídá zvyklostem ve smyslu závazků podnikatelského prostředí civilizovaných smluv. Bez dokumentace - a přece už lze vidět stejný přístup i v oblasti vakcín - bez dokumentace, a přesto jako zákazníci, dáváme všanc s rukama nad hlavou totálně všechno. Nakonec i dobrou pověst vědeckých špiček, která u nás umí bezpečnost jádra ohlídat...

karma... Marku... Dana je potřebná. A pokud nedejbůh cokoliv... zasloužila by plnou Letnou.

7 0
možnosti

pro to vsechno, co jsi vypsala...je dobré míti DANU! citime to stejne. zenska jako atom! vice takovych lidi do politickeho i obecneho zivota u nas!!! fajnovej den preju, Radko a diky za cteni

2 0
možnosti
Foto

Karma, kdysi už paní Drábovou přemlouvali, aby kandidovala na prezidentku a ona nechtěla. Možná, že kdyby to zkusili nyní........:-) Bez šance by nebyla. Přece není proruských kolaborantů většina.

1 0
možnosti

ani se nedivim, ze nechtela, Marie

kazdy by se mel venovat hlavne tomu, cemu rozumi. chytrej clovek tak uvazuje a kona - proto pani Drabova dala tomuto vabeni vale.

diky za cteni a peknej zbytek dne preju

2 0
možnosti

Souhlas, jak jinak R^R^R^

Nevím, nevím, zda bych to dokázal podat takto eufemisticky jako Vy ...R^

0 0
možnosti

Píšu, Tomáši, tak, jak dovoluje zdejší kodex. Navíc prodávám logicke příklady, proc pouze testované vakcíny a proc ne Rosatom. To, že bude část zdejších proti je mi jasné, nicméně dokazane je dokazanym i přes všechny možné lží. Díky za čtení a fajn den přeju

0 0
možnosti

V poslední době je to sice co Čech to expert na všechno, ale co si má nakonec takový Čech počít než "Udělej si sám - Urob si sám" jako vždy, když nám vládnou chaotici a ministři se střídají jako ponožky.

No, počkejte si, jestli Danu báťuška na Hradě taky odvolá...

1 0
možnosti

Vsak to delej si sam bylo z nejvyssich mist kazano vic nez 40 let. Na UNI Stuttgart mi bylo nabizeno misto s tim, vy jste Cech vy si jiste dokazete poradit s kazdym problemem. Bohuzel, za malo penez. Ale spravne bez privlastku.

0 0
možnosti

Skoda, ze v letech 1943 - 1944 jeste nebyl v protektotu antigest, mohlo byt vse jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik