Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Pane Vladimíre Kroupo. Pozdravujte svého jmenovce. Měl hodně od Vašich hodně odlišné názory na Covid a já se přiznám, že se mi (na rozdíl od vetšiny zdediskutérů) četly lépe.

0 2
možnosti
Foto

Můj jmenovec i já máme na covid stále stejné názory, jen názory na NĚKTERÁ vládní opatření a na vládu jako takovou, jsem poněkud změnil...

1 0
možnosti
Foto

Už jsem Vám chtěla dát karmu, ale s tím Sputnikem jste to zabil. Radši si dám deset Sputniků, než jednu AstraZenecu. Rusové měli vždy vynikající vědce a lékaře, nemám s tím problém a jestli Vy máte z ideologického hlediska s tímto problém, Vaše věc.

0 1
možnosti
VV

S očkovacími vakcínami jde o velké peníze a boj o tyto peníze právě zuřivě probíhá. Jak jinak si vysvětlit odpor proti vakcínám, u kterých mělo z 60,8 milionů vyočkovaných dávek 6 lidí závažné vedlejší potíže? Stejný počet lidí má vedlejší potíže po snědení pomeranče nebo burákového másla.

2 0
možnosti
Foto

Když si vzpomenu, jak jste se hrubě a neurvale obořil na každého, kdo s vámi nesouhlasil ve vašem prvním "postcovidovém" blogu, tak si říkám, jestli to máte zapotřebí, takto ukazovat přelétavost vašich "nekompromisních a zásadních postojů a názorů". :-)

3 1
možnosti
Foto

Já mám na nebezpečnost covidu názory pořád stejně konzistentní, jen jsem ve světle stále se nově objevujících informací přehodnotil svůj postoj k NĚKTERÝM vládním opatřením a konec konců i k vládě jako takové. Znáte to o tom hlupákovi, co i tváří v tvář novým informacím stojí tvrdohlavě na svém a nezmění názor, i když je očividné, že se mýlil? Já to znám a nemám s tím problém, pokud vy ano, mně to žíly netrhá.

1 0
možnosti
JK

J86a87n 78K48o67z50l93e46r

14. 4. 2021 14:41

Jsem velmi zvědav co budete psát za blog po volbách podle mého to budou stejné hlouposti jako dosud jen budou adresné někomu jinému

0 3
možnosti
ML

Tak jsem šel kolem Vietnamce a na dveřích měl cedulku, že má testy na covid. Po sdělení požadavku na test se mě zeptal, jestli chci negativní nebo pozitivní 

2 0
možnosti
PJ

P82a88v31e35l 70J71a27n91k71o

14. 4. 2021 10:48

Já bych účel antigenních testů rozhodně nezpochybňoval. U nás byla a nejspíš i je praxe, že odebrané vzorky jdou na antigenní testy a při pozitivitě se provedou na stejném vzorku i PCR testy. Na mě i ženu to zafungovalo naprosto správně. Antigenní pozitivita byla potvrzena PCR testy. Nemyslím si, že by to fungovalo výrazně hůř než PCR pooling.

0 2
možnosti
PK

PCR pooling je samozřejmě stejně přesný jako individuální PCR.

Antigenní jsou jen orientační, a obávám se, že u dětí, které jsou méně infekční než dospělí, většinou vůbec infekci nedetekují.

1 0
možnosti
Foto

Hurá!

Když jsem kdysi napsal, že při vynášení smetí do popelnice 20 m od baráku neberu roušku, poznamenal jste i do diskuse, že byste mi jednu vrazil, až by se mi rozsvítilo.

I biblický Šavel prozřel a stal se z něj Pavel.

(Když už tu píšu, myslím, že detektiv z Cimrmanovy hry byl Ziegler, ale OK, foneticky v pořádku.)

5 0
možnosti
Foto

Zpřesňuji: napsal jste, že byste mi pokutu (10.000) fláknul, až by se mi odpadky rozsypaly. Omlouvám se, paměť asi už odchází, i bez covidu.

4 0
možnosti
ZJ

.... Vladimíre - jestli se nemýlím - vždyť i Vy jste svého času ochořel tou záludnou chorobou a psal blogy opačného vyznění, ve kterých jste ,,opatření" obhajoval! Nuže ale - dobrá - nebudu Vás konfrontovat s Vaší omylností. Tentokrát karma a R^!

4 0
možnosti
ZJ

.... sorry pane Vladimíre - měl jsem si s Vaším článkem dříve ještě přečíst celou diskuzi ;-).

0 0
možnosti
JK

Sdílím váš názor. Jediné co dodržuji jsou nezbytné roušky v obchodě. Covid mam za sebou, nikomu to nepřeji, ale to je život. Nikdy nevime kde co lapneme. A dobrovolně si zničit život roční izolaci může opravdu jen hlupák. Jediné co po covidu zůstane je díra v rozpočtu kterou už nikdo nezalepi a par nových milionářů

7 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám