Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J51a57k82u34b 53Š86o74l89c

13. 4. 2021 12:17

Vtipné. Je skutečně zvláštní vymýšlet nařízení, když realita už je někde jinde. V době, kdy část z nás to prodělala, další je očkována, většina je pravidelně testována, by se dalo vymyslet něco, co by se blížilo více realitě.

0 0
možnosti
Foto

Já odhalil další problém. Co když dva lidé z jedné domácnosti se setkají s třetím z jiné? Možnost přenosu infekce je tu stejná, jako by z té domácnosti byl jen jeden. Podobně je tomu, i když by se setkali dva a dva lidé, každá dvojice z jiné domácnosti. ATD.

Co pánové při vysilujících poradách vymysleli, ještě nevím - vždyť co bylo včera, může být už dnes odpoledne jinak.

Jen bych rád věděl, jakými cestami bloudily jejich mozkové buňky.

R^

0 0
možnosti
Foto

To jsou úplnš zbytečné spekulace.

Z epidemiologického hlediska by bylo ideální, kdyby každý chodil úplně sám, jednotlivě (tedy ani ve dvojici), a to v dostatečných rozestupech.

Už dvojice jsou ústupek, který zvyšuje riziko přenosu ;-)

0 0
možnosti
Foto

A Vy si myslíte, že to pomůže? Že u izolovaného nakaženého virus sám od sebe zmizí?

0 0
možnosti

Některé rakous. spolk. země zvolily pravidlo (nebo ho chtěly zavést): pokud člověk z nejvíce infekč. regionu chce jet do regionu s nízkou nákazou, pak by měl mít negativ. test. Zkouší se leccos, ale z naší vlády je Rakousko v šoku: nařídit polovině národa bez příznaků nemoci povinné testování, to by si nedovolili ani v Rakousku, ani v Německu, ani ve Švýcarsku, ani ve Skandinávii, ba ani v UK.

1 0
možnosti

Ministerstvo zdravotnictví po celou dobu pandemie "řešilo" převážně, kdo obsadí určité lépe placené posty v úřadu, komu přihrát miliardy z pojišťoven. Mj. se zanedbala spolupráce s minist. školství: např. které činnosti mimo školu zajistit dětem bezpečně: např. i Sokol mohl různě fungovat, vč. využívání tělocvičen po menších skupinkách (bradla, kruhy, hrazda, skok přes koně - tam není ani ta dvojice!). Stejně tak mohly fungovat šachové kluby, zčásti online, zčásti s plexiskl. bariérami. Atd. Ale kdo ve vládě má skutečně zájem o prospěch veřejnosti?

1 0
možnosti

Odtud to vypadá, že se Česko promořilo systémem západ-východ navzdory jakýmkoliv opatřením. Očekávám statistiku, kolik životu zachránili policajti na kovidových hranicích okresů s extra vyčleněným počtem (možná i jmenovitě) zachráněných díky policajtům co zaklekli na rebelující občany. Aby bylo jasno, ti zasahující policajti jsou oběti hysterie taky.

Jakmile tedy proklusala zemí jedna mutace, zčista jasna se objevila další a je dos možné, že už svůj běh odstartovala, jen my budeme překvapení až z první plné nemocnice. Pak budeme zase šílet a natahovat ostnáče kolem měst a na všech pomyslných hranicích, další uzávěru už národ neskousne.

Už vidím jak tým policajtů pobíhá po hřišti s desetimetrem a kontroluje, kdo je z jedné domácnosti. Pokud se do domácnosti počítají i milenci a milenky, pak hromadná milostná párty je povolena. No, aspoň víte na čem jste, když vás soused začne objímat.

Copak asi nový ministr (jméno není důležité) má ve složce za vroubek, členství ve straně je prdlajs, zápis u StB má ve vládě a sněmovně kde kdo, evidentně nevadí ani vědecká součinnost s vrahem Urválkem, či několikanásobné záznamy o donášení a aktivní spolupráci, možná za to mohou přístroje pořízené na pracoviště pana doktora, nebo léčba kuřího oka na patě Hradní trosky. Každopádně rozum a odbornost je vyloučena hned prvním rozhodnutím loutky v bílém plášti. Lid všeobecně doktorům důvěřuje, ale tohle přesvědčení dostává rány, když už třetí doktor ve funkci selhává. On tu funkci zdravotníka vezme současný double ministr Havlíček a stane se tripl, tedy treble, ministr, přece se nenechá doběhnout Hamáčkem.

Z uvedeného vyplývá, že se dá očekávat, že nový ministr také podlehne zatím nepojmenované epidemii roznášené prostřednictvím křesla ministra zdravotnictví, kontaminovaného pohledem oka Mordoru, které zlověstně plane nad Hradem.

1 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že VPT nesleduji, nová opatření se mi donesou buď zprostředkovaně, nebo je ulovím na internetu a tak by mi i zajímalo jak to bude třeba na cvičáku....

0 0
možnosti
Foto

VPT? Zadal jsem to do Googlu a výsledkem je pikový vrták. Tak nevím. Někdo asi bude tím vrtákem bude.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS