Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Domnivam se, ze se CT v teto podivne kulturni strance chtela nejak priblizit tem, co si o ni naivni "Zuschauer" mysli ze ji maji zadarmo.

0 0
možnosti

On vůbec zájem mužů o ženy je určitě něco biologicky zcela přirozeného. Přesto není zvykem zatáhnout do křoví každou ženu, která se nám líbí, a tam ji znásilnit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Možná nejlépe tuto touhu (a nejen ji, došlo i na konkrétní styk!) popsal rusko-americký spisovatel Vladimir Nabokov ve svém slavném románu Lolita, jehož hlavní hrdinka je mimochodem také dvanáctiletá. Své by o tom ale mohl vyprávět i český sochař a bývalý chartista Pavel Opočenský, kterého v roce 2005 poslali na sedm a půl roku do vězení za soulož s romskými dívkami (opět dvanáctiletými!), i když u soudu prý tvrdil, že ani jedna z nich už nebyla panna.

Zdroj: https://lubomirsedlak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769009

Tak já jsem celkem vnímavá k touhám a že je člověk má. Otevřená dost...Ovšem poněkud kvetu z toho, že zrovna Vy pracujete se slovem a s knihami. Kterým nerozumíte. Zaprvé hlavní hrdina HH je především sobec a zmetek na kvadrát, manipulant non plus ultra a charakter, co stojí za mazlavku na silnici. Touha...hmm - touha je v knize štrejchnutím stylu postmoderny o napínavý a bolavý "románek" s jazykem, který Nabokovovi - zamilovanému do mateřského ruského jazyka jako emigrantovi do života vstoupil a musel v něm psát, vydávat, aby psát mohl a cenu to mělo. Laškování s angličtinou a jistá alegorie...Ale budiž, holt to nevíte. A co se týká pana Opočenského... tak vy jste dojmolog až běda... chartista. No a? pan Opočenský je buď inteligentní a má- měl a mohl vědět, že jde bruslit na tenký led, anebo to neví... a je mu o jedno...chudák:))Závěrem - chtěla bych ke hvězdám...zabiju pár sousedů, vyberu jim konta... člověk chtěl ke hvězdám odedávna, ne?;-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za komplimenty typu "Ovšem poněkud kvetu z toho, že zrovna Vy pracujete se slovem a s knihami. Kterým nerozumíte. " To, že hlavní hrdina je "především sobec a zmetek na kvadrát, manipulant non plus ultra a charakter, co stojí za mazlavku na silnici. ", s daným tématem přece vůbec nesouvisí, tady jde o to, že autor knihy si za hlavní hrdinku (i když podstatnou roli hraje i její matka) vybral nezletilou dívku, která má pohlavní styk s dospělým mužem. Nevypovídá to podle Vás i něco o dotyčném spisovateli, o jeho skrytých touhách?

0 0
možnosti
Foto

Mluvte, respektive pište za sebe. Mně například se vždycky víc líbily zralé ženské, nebo alespoň dospělé. V životě jsem nepocítil touhu po nějaké neochlupené neooprsatělé dvanáctce, tedy jako dospělý muž, když bylo i mně dvanáct, tak to je asi něco jiného, že ano. V tom věku je to normální, ale není normální, a říkejte si co chcete, když někdo ze záliby o dvanáctky nevyroste...

2 1
možnosti

Jako "zralá, ochlupená a oprsatělá" :-) se může jevit i dívka, které je 14 let a 11,5 měsíce. A přesto i tato je pod zákonem, stejně jako ta dvanáctiletá.

0 0
možnosti
ZH

Postarat se o vlastní rodinu je také biolodicky přirozené, přesto neloupím a nekradu. Chodím do práce. Tak to máme ve společnosti nastavené. Snažíte se omlouvat neomluvitelné.

1 0
možnosti
Foto

Pokud můj blog vyzněl jako omluva těch predátorů, tak jde o nedorozumění, každý, kdo porušuje zákon, má být samozřejmě za to trestán.

0 0
možnosti
FL

Dětské nevěsty jsou například v takovém Německu již normální. Mají tam trochu konflikt mezi právem přistěhovalců na náboženské a kulturní svobody, mezi ochranou dětí a rovnoprávností žen. Ale správné ideologii rozpory nevadí, to věděl již Hitler.

0 0
možnosti
Foto

Ve které části Německa konkrétně jsou dětské nevěsty normální?

0 0
možnosti
JL

Na téma mládí dívek, jež byly pohlavně zasvěceny v nejrůznějších kulturách a někde ještě jsou, by mohla přispět antropologie. Ale nevšiml jsem si, že by nějaký antropolog komentoval dokument o zneužívání dětí na internetu. Řekl by pravděpodobně, že necivilizované národy a předcivilizační kmeny prostě považují dívku za dospělou, když začne menstruovat. Teprve civilizace posunuje limit, kdy už je to legální, pořád nahoru. Ještě ve středověku, byl král považován za dospělého ve 14 letech, jak si vybavuju. Svatby byly - když bylo potřeba - taky brzké. Skuteční predátoři-dravci nejsou svůdci dívek za účelem ukojení, ale sadisti a vrazi. Autor dokumentu to trochu popletl.

1 0
možnosti
JK

Muž zamíří webovou kameru na svůj povadlý penis aby ho ukázal dvanáctileté holce. A pak přijde Lubomír Sedlák a napíše, že se tomu říká rozmluva. ;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

Proboha, já se těch predátorů vůbec nezastávám, ať klidně všichni skončí ve vězení, já jsem jen chtěl upozornit, že ten zájem dospělých mužů o nezletilé dívky tady vždy byl a vždy bude, ať se nám to líbí nebo ne.

0 0
možnosti
PV

P41a35v61e87l 67V41é74b59r

12. 4. 2021 20:13

Pedofil bude vždy obhajovat pedofilii jako něco přirozeného. Zrovna jako homosexuál, ten mívá stejnou obhajobu.

1 0
možnosti
Foto

Vše co je dobrovolné, je přirozené.

1 4
možnosti
AL

A své by k tomu mohl říct i Bohumil Kulínský, co měl Bambini di Praga jako soukromý harém.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS