Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Petříček byl hodně špatný ministr zahraničí. Svoji nenávistí k některým zemím a svým patolizalstvim k EU ničil česke zájmy. Ale u extrémních stran typu Top 09 a pirátských anarchistů by mu to slušelo .

1 5
možnosti

Bohužel, špatně čtěte českou politiku. ČSSD měla nakročeno do propadu stejně tak jako ODS, ale dokázala ho oddálit. Asi k tomu přispěly i jejich dluhy a spor s Altneren. Reálně jim hrozila exekuce a ztráta značky ČSSD. V opozici se mohli tak akorát třepat, jestli to přežijí.

0 0
možnosti
MV

ČSSD je ANO C-tým.

5 1
možnosti
Foto

Už to tak vypadá, přestože by to tak vypadat ani být nemuselo.

0 0
možnosti
Foto

Nemám koho volit. Nelíbí se mi být v org, NATO. Podle mne to není obranný ale útočný spolek který vyváží demokracii za pomocí síly a teroru. Takže by měl volit KSČM nebo SPD.

2 10
možnosti
JP

To co si občas vymysli západní politici je blbost. Myslím ti Afghánistán, Lybie a destabilizace blízkého východu. VS byla útočným paktem NATO ty ambice nemá...

0 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

Pouze otázka jest, zda ham hamovi o socdem vůbec jde...

6 0
možnosti
Foto

R^Možná už se hraje jen o posty a trafiky a stranu bude tahat z hajzlíku někdo úplně jiný.

4 0
možnosti
LH

černý Petříček - jediné co mi nedocházelo bylo jeho angážma v CSSD (mimo pašalíků) a čekám jak se mu pohrnou nabídky od opozičních obdivovatelů (u něj by asi bylo jedno kde by skončil mimo extremní strany....)

1 0
možnosti
Foto

Docela si dovedu představit, že by skončil třeba u Pirátů, ale možná po volbách, kdyby skončili pro ČSSD hodně špatně, jeho čas u socanů ještě přijde.

4 0
možnosti
PK

ČSSD je dnes viditelně jen prodloužená ruka EU v prosazování feministických a relativistických opatření, jehož nejzřetelnějším příkladem je inklusivní školství, ale i snaha o kvóty na zaměstnávání žen a rovnost platů. Je zcela zřetelné, že v odporu multikulturalismu a islamizaci život rozhodně nepoloží a proto ....

3 2
možnosti
ZZ

Ano - pochopil jste to naprosto přesně !!!

Tato jejich probruselská rétorika a z ní plynoucí nesmyslné činy jim jim odehnalo voliče !!!

R^R^R^

3 7
možnosti
Foto

I11v50o 57C84i17l57i88c51h

12. 4. 2021 18:13

Velice podobně to vidím taky, Hamáček je hrobař kdysi silné, sebevědomé levicové strany a je to podle mne škoda pro celkovou politickou scénu.

10 1
možnosti
Foto

R^ Mně obecně přijde dobrý systém dvou velkých, podobně silných stran, jakési "pravice" a jakési "levice", které se střídají u moci a ve stavu opozice dělají policajta. Jednu chvíli jsem už věřil tomu, že u nás něco takového bude fungovat, ale dva dodnes populární hrobaři to na základě svých soukromých ambicí úplně zmrvili a jejich pokračovatelé se snaží v ničem nezaostat.

5 2
možnosti
Foto

Kdyby měl Petříček rozum, tak odmítnul dělat protikandidáta svému šéfovi a nepomlouval by vládu, která ho živí. Teď tahle Pocheho parta si může tak akorát po vzoru Klause ml. založit svoje hnutí.

9 6
možnosti
Foto

Politika není karetní hra, ač kdekdo vládá kanastu, tedy spíše dětskou hru, že. Pokud by mohla někomu v něčem připomínat karty, byl by blíže licitovaný mariáš. Ovšem on ani ten mnohdy ne. I škatule hejbejte se mohou mít nějaký řád, ale i neřád. Zde však jde spíše o šachy, a to nikoli na amatérské úrovni;-D

1 0
možnosti