Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Kdo z nás má přehled, kolik lidí bylo na světě naočkováno Sputnikem ? Kolik a případně jakých, bylo po očkování vedlejších účinků ?? Jaká je účinost této vakcíny ? Toto jsou důležité údaje a je úplně jedno, jestli je očkovací látka z Ruska, Velké Británie, nebo USA. To poslední co by mě zajímalo je odsouhlasení slavnou EMA.

4 2
možnosti
Foto

Ne není to jedno.

Ani USA, ani GB z toho nedělají politikům s netají reálné výsledky očkování.

O Sputniku toho moc nevíme, snad jen to, že to co rusové posílají není totožné s tím co předkládají k certifikaci

1 0
možnosti
Foto

Je to prosté, nechte si Sputňu píchnout jako první, a pak i ti, co jej chtějí. Záruka, že příští volby dopadnou přijatelně. ;-D

2 3
možnosti
JZ

Zásadní problém je , že ani Sputniku nemají Rusové dost a musí krátit dodávky.

4 1
možnosti
ZZ

Zásadní problém je v tom, že nabízejí licenční výrobu této vakcíny všem státům, které mají licencovaná výrobní zařízení !!!

R^;-)

2 1
možnosti
Foto

Žena mi říkala, že byla zajímavá anketa pod tím článkem (40% našich občanů chce Sputnik V). V té anketě bylo prý 90% proti. To bylo v neděli brzy ráno. Dopoledne jsem o tom chtěl napsat blog a hle - anketa držela těch 40% zájemců. Pak už kontinuálně pořád, jak přibývaly hlasy, tak 40% pro a 60% proti (zhruba). Nevylučuji, že se přehlédla. Ale na druhé stránce bych se nedivil.

4 1
možnosti
PK

Rus nám ho nedá a taky proč, zájem mají jiné, pro něj zajímavé země a i Evropa, Bavoři si ho rádi vyrobí sami a další země se budou pokud ho EMA odsouhlasí připojovat. No a taky musí myslet na své lidi. BTW je tady stále, i když nevím jak početná skupina lidí, kteří se vakcinovat nechtějí. Co s nimi vládo učiníš?

1 0
možnosti
Foto

Průzkum platil a zadal Babiš a proto výsledek je takový jaký byl...zcela mimo realitu.Ptedchozi průzkumy vyšly zcela jinak.Ja si rád počkám,ani tam Sputnik by nebyl hned...

4 1
možnosti
RK

Asi takhle. V první polovině března by si podle průzkumů nechalo šlehnout Sputnik 5 % českých občanů. V první polovině dubna, o měsíc později, je to najednou 50%. Klíč k rozluštění této záhady hledejme v tom, kdo si průzkum zadal. Osobně neznám nikoho ve svém okolí, kdo by do toho šel.

14 3
možnosti
ZZ

To se teda kamarádíte s pěkným výkvětem !!!

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 26,59
  • Průměrná čtenost 2707x
Zajímá mne ledacos - a o tom nejzajímavějším,co se mne skutečně vnitřně dotklo, bych chtěl psát něco zajímavého.

Seznam rubrik