Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdá se, že ten výpadek vakcín, které EU měla objednat pro ČR se čím dál tím víc prohlubuje.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti

Panu Rážovi: kdybych s vámi v něčem nesouhlasila, snažila bych se vás věcně přeargumentovat, nenálepkovala bych vás. Osobně mi vadí, když česká veřejnopráv. média se stala hlásnou troubou momentálně mocných, a neposkytují občanům nezávislé informace od nás i ze světa (po očkování se zatím umírá v průměru méně než na covid-19, uvidíme ale čísla po více měsících, zvláště pak při porovnání v zemích, kde se víc snažili bojovat proti úmrtnosti na covid-19).

0 0
možnosti

Nemáte pravdu.

Česká média, včetně veřejnoprávních tvrdě hájí linii EU a nikoliv vlády.

Proto neposkytují komplexní aktuální informace o nemocných, opatřeních, očkování, počtu a druhu použitých vakcín, mutacích .... a to i v porovnání se zeměmi, kde se občané chovali výrazně odpovědněji, než u nás.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

J35a24n 71R47á37ž

11. 4. 2021 18:24

Rv

Selektivně vybírané informace provázené komentářem autora blogu, který evidentně nepatří mezi příznivce vakcinací, šíří v této době velmi nebezpečné dezinformace.

Naštěstí jsou tyto články relativně málo čtené a ještě úzkým okruhem čtenářů, takže nemají významný vliv na utváření názoru na prospěšnosti vakcinace proti viru SARS CoV2.

0 0
možnosti

V dnešní polední diskusi na ČT u V. Moravce mě rozesmála komunistic. poslankyně, která zřejmě neví (nebo nechce vědět), že zvláště medicína 21. stol. v západ. civilizaci musí být založena na vědec. důkazech. Anebo nás chce přinutit ke komunistické víře: když strana řekne, že Sputnik je v pořádku, tak se neptejte po nezávisle ověřených důkazech? Řekla: ať mají lidi, kteří Sputniku věří, možnost se jím naočkovat. Tím ovšem pasovala tyto zájemce do role Putinových bílých laborator. myšek, teprve na nich západ. svět uvidí, co ta vakcína s lidmi dělá, protože jinak si tvrzení Rusů o vakcíně nemůžete nijak ověřit. V únoru 1948 taky někteří naivkové uvěřili v "komunismus", pak zjistili, že jen vyvolení si polepšili - na úkor většiny národa.

0 1
možnosti

Pro změnu tento Váš komentář je spíše k pláči. Rv

1 0
možnosti

Na http://www.emergence.cdc.gov z 2.3. 40stránk. dokument pro lékaře: už v klinic. studii bylo 15 případů tromboembol. příhod u očkovaných, mnozí ale prý měli pre-dispozice, ale "nebyla dostateč. data k určení kauzál. vztahu". FDA doporučuje dále sledovat tromboembol. příhody (Janssen, resp. Johnson). Neočkovat při alergii na jakoukoli látku ve vakcíně. CDC 6.4.: vybrané nežádoucí příhody: na 167 mil. dávek všech vakcín proti covid bylo k 5.4. hlášeno 2794 úmrtí, žádný důkaz, že by to způsobila vakcína, CDC a FDA dále sledují. Ve studii 3. fáze výzkumu u Janssen 0,4 % závažných nežádouc. účinků, ale 2,5 % třetího nebo vyššího stupně (nejzávažnější). Jeden z dokumentů nese název Co by měli vědět lékaři.

0 0
možnosti

Obezita nejvíce ohrožuje jedince s covid-19 (za ní je diabetes a krevní oběh); podle itals. výzkumníků je u obézních méně účinná nejen vakcína proti covid-19 (bude se to dál ověřovat), ale i např. vakcíny proti chřipce, hepatitis B či proti vzteklině.

0 0
možnosti

Experti EMA mají nyní v dubnu navštívit Rusko, aby se podívali na výrobu a skladování Sputniku.

0 0
možnosti

To je pouze záminka na prodloužení vydání povolení, protože po odborné stránce mu není co vytknout.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS