Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jenom stručně. Petr Kellner fakt nemohl být Matkou Terezou.

1 1
možnosti
ZZ

A proto pro Jeníka zůstává vzorem úspěšného byznysmena, kterého všem dává za příklad !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JF

Vrcholem filantropie je prodej kysliku, vzduchu a domácího štěstí na půjčku. Nejlepe kdyz se zadari jako zachytna charita pro nizkoprijmove byznysmeny z kuponovky v bytech OKD.

1 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

....... Nezbudoval impérium od nuly, byly za tím jiné okolnosti..... Jaké okolnosti to byly ????....... Trik, který vymyslel Kožený...... Jaký to byl trik ???

1 1
možnosti
Foto

Čím víc má stát bohatých tím je i sám bohatší a bohatší jsou i chudí. Protože právě ti bohatí, udržují stát v chodu a z jejich peněz žijí ti, co se chronicky vyhýbají práci Kellner v roce 2019 odvedl státu 3 miliardy na daních Nadace The Kellner Family Foundation rozdělila v roce 2019 na darech celkem 89,5 milionu korun, Nadace se zasazuje o to, aby přístup ke kvalitnímu vzdělání mělo co nejvíce dětí a mladých lidí, proto výrazně podporuje projekty ve veřejném i soukromém školství.

2 1
možnosti
VV

Jo pane Kindle presne timto oblboval narod Vaclav Klaus na pocatku devadesatych let.

1 2
možnosti
AL

Nevím. O podnikání v devadesátkách nemám žádné iluze, pan Kellner měl fantastické bohatství, nikde nebylo zmiňováno, jak k němu přišel, a že se teď o něm něco tvrdí, škoda, že nepracoval na PR za živa. Že chránil svoje soukromí a média měly jedinou fotku starou snad 10 let, to se dalo vykládat tak i onak. Jak velmi poctiví, tak velmi nepoctiví skrývají svoje soukromí. K pozitivnímu názoru na něj se moc nekloním, protože o sobě nedával vůbec vědět. Jestli byl poctivec, moc se nesnažil to prodat.

0 2
možnosti
VV

Nebudu se vyjadrovat k panu Kelnerovi, jen napisu co mne ponekud udivilo.

Na jare 1991 jsem byl s moji R1100R na servisni prohlidce u BMW v Mnichove na Petuelring. Stal tam Mercedes SL a vedle nej motorka K, oba s prazskym cislem. Z mercedesa vystupoval muz, asi ctyricatnik. Nebudu to proddluzovat, jak asi mohl za 1 rok prijit k temto strojum?

1 1
možnosti
Foto

I70v96o 49C50i85l21i87c70h

11. 4. 2021 10:01

Souhlasím s Vámi R^

3 1
možnosti
MS

Pokud bych měl měřit stejným metrem, tak bych musel za úspěšného byznysmena považovat i Andreje Babiše, který daňově - a zcela legálně - optimalizoval korunové dluhopisy a díky tomu mohl rozšířit svůj firemní majetek.

Petr Kellner byl vizionář a byznysmen, který měl obchodního ducha a obchodní instinkt, o tom žádná. Nic to ovšem nemění na faktu, že velkou část majetku získal vyhýbáním se daňové povinnosti. Proč by jinak zakládal holding v Nizozemsku?

https://www.investigace.cz/tajnustkari-ve-svete-financi/

Které finanční toky O2, PPF Banka, Škoda Transportation tajil?

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
PK

Když adoruji Kellnera tak nebyl jediný - máme v této kategorii i Vítka, Tykače, Bakalu a kdyby byl ukázněný, tak by bloger adoroval jako jedničku Koženého. Zbohatli na systému velké privatizace, který se dnes nedoporučuje a také nebyl nikde uskutečněn. Záchvěvy v Azerbajdžánu.

U růstu bohatství stál vždy velký případ - třeba Pojišťovna, Včela, převzetí banky Motorolou a potom děravost (úmyslná) jak se ze správců majetku DIKů se stali vlastníci.

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JR

J77a15n 69R31á29ž

10. 4. 2021 22:45

Není potřeba žádný komentář! KARMAR^

7 1
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,54
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz