Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

I koně se střílejí.

V tomto státě je několik lidí, kterým v uplynulých letech procházely rukama miliardy až bilióny národního majetku a oni dodnes jakoby nevlastnili vůbec nic a žili jen tak "z práce vlastních rukou".

To je neuvěřitelné, taková morální síla.

:-)

Jak dokázali jen tak přihlížet, jak nějaký "vizionář" s maturitou z Horní Dolní tady bezproblémově bohatne a kumuluje největší majetky v Česku, za 30 let mu nikdo nezkřivil ani vlásek.

Generace těchto "vysoce morálních" lidí nezadržitelně stárne a dnes už zjevně pomalu dožívá, má na kahánku.

Ale jak vidno, na věčnost se odebírají i mladší, než jsou oni.

:-)

5 0
možnosti
Foto

Už jsem čekal, kdy se objeví první konspirační teorie o smrti Petra Kellnera, že jej jacísi mocní nechali zabít. A už je to tu.

3 0
možnosti
Foto

Tak toto je typická "novinařina" dneška. V článku se píše cokoli jiného, než co naznačuje titulek.

16 0
možnosti
VR

Bohužel, ač nerad musím konstatovat, že Kellner byl závislák. Závislák na adrenalinu.

Každá adrenalinová činnost má zvýšené riziko úrazu, nebo smrti.

Pokud nepojedu autem, ale na pořádné motorce, zvýší se mi hladina adrenalinu, za cenu vyššího rizika

1 2
možnosti
MN

Komunisticko vekslácká privatizace vynesla do výšin Mrázka, Babiše, Koženého a rovněž průměrného mládence z České Lípy, absolventa stř. ekonomické školy, později kulisáka či co v Praze, přítele komunistických kapitánů byznysu

Popoviče, Kočárníka, Zemana aj. Nakonec i ten z titul z VŠE sehnal. Ale peníze do teplických skláren ani pojišťovny už nikdo nevrátí .... Že by podporoval sport nevím, ale byznys svojí dcery ano. Téměř takový filantrop jako Al Capone či José Escobar, ti také dávali chudým obědy. Zůstanou po něm jen stožáry s kamerami šmírující okolí jeho opevněné rezidence v Podkozí, které nechal instalova v době, kdy se vrátil z Ruska. A větší urážku přírody, než vrtulníky řádící v tichu hor Aljašky, si lze stěží představit. Ani Baťa, ani Škoda či Kolben s Daňkem. Jak přišel, tak odešel a za měsíc už na něj nikdo nevzpomene stejně jako na Mrázka, Hříbala, Pitra aj.

11 8
možnosti
Foto

"Pro provozní společnost jde o naprosto výjimečnou nehodu." .... Pro provozni spolecnost mozna, ale vubec nejde o neco vyjimecneho v techto koncinach

4 0
možnosti
TN

Je potřeba si uvědomit že měl vazby na všechny porevoluční politické špičky. Bez nich by asi těžko vybudoval PPF impérium. A nebudeme si lhát, vždy je něco za něco. Využil divočiny 90. let, nikdo si nemůže myslet že všechny ty peníze byly jen čisté. Firmy jsou zapsané v Holandsku, takže pro ČR tam z toho nic nekoukalo. A těch, použiju autorova slova “u*raných pár milionů které věnoval na bohulibé účely bylo v poměru k jeho majetku jako plivnutí do Macochy, hezké PR pro PPF které zastupoval. Jeho HomeCredit na začátku poskytoval úvěry se sazbou která se podobala lichvě, ne jeden právník a soud to řešili. A je potřeba si uvědomit že peníze jsou oběživo. To znamená jeho extrémní přebytek který nemohl nikdy utratit znamenal nedostatek pro statisíce lidí po celé planetě. Budiž mu lehká zem. Ale za mne méně Kellnerů = lepší život většiny.

16 4
možnosti

Pokud se velikost mozku počítá podle vydělaných peněz z půjček položebrákům, tak profesor Holý může být v nebi v klidu.

15 4
možnosti
OU
VV

Bane, to nebyla zadna strela, zadna raketa, dokonce ani chyba pilota. Agenti Billa Gattese jednoduse hacknuli SW vrtulniku a sundali ho dolu.

7 0
možnosti
Foto

Nevím, do jaké míry máte interní informace, pravdou je, že PPF může nabrat v podstatě jakýkoliv směr, ačkoliv v zájmu dědiců by mělo být zachování stávajícího celku, ale kdo ví.

Píšete, že Kellner byl jediný vizionář v PPF, ostatní ne, budiž. Otázkou je, co si pod tím pojmem představujete. On zvolil od začátku velmi dobrou taktiku: držel se stranou nejen od médií, ale od veřejné pozornosti obecně a svou činnost držel pod pokličkou. Tím si zajišťoval přednostní přízeň vlivných osob, kterou velmi a velmi potřeboval. Od svých začátků až dosud. Vyhýbal se skandálům a tím minimalizoval obavy "partnerů" z prozrazení spolupráce a měl proti konkurenci lepší prostředí. Nebo si snad myslíte, že jednoduše zejména v Bulharsku, Srbsku, Rusku, Ukrajině a pod. oznámil budu u vás podnikat a všichni úředníci se mohli přetrhnout, aby mu bez úplatku vycházeli vstříc? A on žádný samaritán nebyl, měl ostré lokty a hroší kůži, ale myslivnu a správné kontakty mu nikdo odepřít nemůže.

12 0
možnosti