Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
LH

Hmm člen TOP09...

4 7
možnosti
Foto

Hloupé mi přijde především to, že někdo považuje za hloupé zosobňování obecných problémů s Andrejem Babišem. Zvolili jsme si a umožnili vládu "politické firmy" ( i skutečných firem) jednoho muže. Vůbec nechápu, jak by mohl v případě kritiky tuto skutečnost někdo ignorovat.

8 1
možnosti
Foto

;-) Psychopat nebývá chaot. Ovšem nemálo psychopatů lze nalézt v kde kterých ,,sférách", fcích i postaveních. I ty méně ,,průbojné" lze nalézt ,,leckde";-)

1 6
možnosti
ZH

Jedním ze znaků psychopata je impulzivní jednání a nezodpovědnost. To pak v některých případech působí jako chaotičnost, pokud je impulzivní jednání hodně akcelerované. Což je u Babiše jasně zřetelné.

10 1
možnosti
MB

Kdybych cosi podobného sepsal - otec by mne vydědil ! Zděsil by se nad představou, že odmítám odpovědnost. Že za mé výsledky, odpovídá kdokoliv jiný ! Pokud bych začal platnat, že "Jsem se snažil"!, byl bych bez rodiče ! Eblo by jej. "Synu, cokoliv se ti v životě nepodařilo - Je to tvá vina" ! Je to tvůj život, tvé šéfovství, rozhodnutí - tvé výsledky ! Přijmi odpovědnost a nekruť se zde jako pan Bureš ! Jinak tě vyhlásím za psychopata a chaota ! ... :-)

2 1
možnosti
JH

Pane Bučku, když tak občas přelétnu některé z té spousty vašich dennodenních textů, předpokládám, že Vás otec už nežije. Jinak by jste byl už nabeton vyděděný:-)

5 6
možnosti
JH

Kritice Babiše rozumím, patří to k věci. Na téhle situaci mě opravdu deprimuje jen jediné - že ti kteří se snaží premiéra vypudit, a zřejmě se jim to zdaří, jsou prokazatelně ještě mnohem větší chaoti, tlučhubové ...:-(

6 10
možnosti
RK

Tak to prokaž, Josefe? Třeba kdo je schopen mít čtyři ministry zdravotnictví za rok pandemie?

2 0
možnosti
JK

Vždyť to musí dát šílenou práci všechny informace a fakta otočit naruby, přepojit souvislosti a udržet tu fabulaci v hlavě, když vše zvenčí svědčí o pravém opaku.

Proč sebemrskačsky někteří dobrovolně podstupují tuhle torturu je pro mě nepochopitelné.

Tak jeden důvod to má, nemluví se o vůdcově špinavé ruce Faltýnkovi, zápisky o rozkrádání státní kasy jsou třaskavé téma. Okrádá nás, tahle vládní klika, teď je na to důkaz.

8 1
možnosti
JF

Pan Bartoň, kterého jsem dlouho čítával se srozuměním, prostě žádný choatismus nebo lhaní mikromanagera premiéra, na rozdíl od prolhané demagogické opozice, neregistruje. Ještě že ho/je máme ... obajadvaja! :-P

Česko dostalo před dvěma týdny při jednání v EU nabídku získat navíc 750 tisíc vakcín proti nemoci covid-19 od společnosti AstraZeneca. Premiér Andrej Babiš (ANO) ji ale odmítl, protože upřednostňoval získání dávek od firem Pfizer/BioNTech. S odvoláním na své dva zdroje to dnes napsal Deník N. Premiér pro deník uvedl, že to nebyla přímá nabídka, ale jen nekonkrétní návrh Německa.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/babis-odmitl-pri-jednani-v-eu-nabidku-750-tisic-vakcin-od-astrazeneky-podle-premiera-neslo-o-konkret.A210406_222420_ln_domov_litsp

3 0
možnosti
Foto

Ještě bych prosil o stejně kvalitní vysvětlení, proč Babiš odmítl 750 tisíc dávek Astra Zenecy.

12 0
možnosti
JS

No nevím, ale Astra Zeneca nedodala ani to co bylo smluvně domluveno, tak jak může nabízet něco navíc? A pokud to bude někdy v budoucnu tak od června bude vakcín dost a můžeme si vybírat. Kor když je u AZ podezření na způsobené trombózy.

4 1
možnosti
JF

Gazdík je již jen odložená Kalouskova podržtaška.

9 11
možnosti
JK

Hurá, Kalousek je politicky i jinak nesmrtelnej. Nejlepší ministr, poslanec, člověk i duch. Nevím nevím, Kristus by měl zpozornět. Poskoci novodobého Piláta jsou všude a božská aura by mohla lehce přeskočit.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články