Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Číst Vaše blogy, to je opravdu peklo! ;-D

4 9
možnosti
RM

tak proč je čtete?

7 0
možnosti
JS

Máte pravdu jiná vláda by na tom asi nebyla lépe, ale Babišovi nezapomenu jeho

rozhodnutí z konce srpna , kdy min. zdravotnictví Vojtěch navrhoval roušky a jiná opatření a AB to svým rozhodnutím zrušil. Pro pár desetin procenta ve volbách, které mu byly stejně k ničemu.

2 0
možnosti
VF

A nebyl to tehdy náhodou pan Fiala, kdo tvrdil, že roušky nemají smysl?

5 0
možnosti
JK

Zhoršující se nebo zlepšující se čísla - čísla nakažených, hospitalizovaných, mrtvých, R a kdovíjaká jsou celosvětovým zaklínadlem, podle kterého se zvládá či nezvládá pandemie, a autorka to pouze bezduše opakuje. Vždycky jde však především o interpretaci čísel, co znamenají a proč jsou právě taková. Stoupající čísla - přitvrzení opatření, klesající čísla - uvolnění opatření, a tak pořád dokola, to je naprostá idiocie, které podléhá prakticky celý svět v domnění, že bez opatření by to bylo mnohem horší. Jak to někdo může vědět? Horší to teprve bude, až začnou docházet prostředky.

Nedávno jsem poslouchal pana Hostomského, který srovnával Kalifornii s tvrdými opatřeními, a Floridu s minimem opatření - výsledky mají prý podobné a jsou to státy s podobnými charakteristikami. Hostomský přitom mluvil o lockdownech jako o jednom z možných přístupů k řešení pandemie, ale prý mu z vědeckého hlediska nedává tato cesta smysl. Mně tedy nedává smysl ani z laického hlediska. Většina vlád se však k této strategii utíká, protože se papaláši domnívají, že něco řídit = buzerovat lidi.

17 2
možnosti
ND
ND

Já tedy nevím, ale život, kde člověk už od večera do rána nesmí vytáhnout paty, ve dne nesmí mimo okres, coz je někde docela malý prostor, sedí doma a doma i pracuje, vyučuje děti, smí nakoupit, ale i na ulici musí s dvoumetrovým odstupem se zakrytými dýchacími orgány, nebo jít do práce kde celou dobu je v v tomtéž zakrytí, nesmí sportovat a to i děti, jak dlouho to asi má vydržet, aby se z toho nezbláznil, nebo neporušil ta nařízení? Kor když je konečně teplo a svítí slunce,, což je pro člověka životodárné? Po černobílé zimě začíná být příroda barevná...

20 2
možnosti
ZD

Vidím okolo sebe normální život normálních lidí, kteří více méně dodržují uvedená opatření a snaží se vyjít s momentální nepřízní epidemie. Koho vidíte ve svém okolí Vy nevím a ani nevím kolik lidí se zatím zbláznilo. Píšete tak trochu, jako by se nic nedělo a vláda něco vymýšlela. Zkusila byste domyslet jak by situace vypadala, kdyby nebyla vyhlášena ta opatření? Nakažlivá nemoc se šíří kontaktem mezi lidmi. Obrovským problémem je plošný zásah po celém světě a logické nestíhání nasazení očkování nebo zatím neexistujících léků. Máte jiné řešení i přes to co píšete hned na začátku příspěvku?

0 0
možnosti
JD

Chtěl bych se zmínit o tom, o čem se v souvislosti s epidemií nepíše. O našem umístění v TOP 10 v rámci EU v těchto tabulkách. Spotřeba alkoholu, kouření a otylost. Asi tato trojkombinace příliš neprospívá naší odolnosti vůči viru a může se podílet na našem prvním místě v úmrtnosti. Ale to by nám mohli říci odborníci.

2 0
možnosti
Foto

Včera skončil nejhorší měsíc s covidem. V lednu jsme měli v průměru denně 8182 nových nakažených, v únoru 8930 a v březnu 9572. V lednu průměrně denně zemřelo 151, v únoru 146, v březnu 197. Leden skončil počet v nemocnicích stavem 5301, únor 7049 a březen 7298. Žádný důvod k jásání.

4 1
možnosti
JS

Možná jste si nevšiml, ale poslední týden se již čísla snižují a jsem přesvědčen, že to půjde dolů i nadále.

1 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,30
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik