Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na autorovi je nejlépe vidět, kdo z toho dělá politikum.

3 4
možnosti
Foto

Dělá politikum:-(? Kupuje náš vzor - Rakousko vakcínu Sputnik? Kupuje. ANO. Autor blogu má pravdu. Pan Matuška nemá. Rv

4 2
možnosti
MB

To je pořád jako u blázna ! Kterákoliv Vakcina je zboží. Jakékoliv zboží má své vlastnosti - Užitné, urgentní poptávku, vše probíhá v čase a nasycenosti trhu. Zájem pak odráží i cenu. Každé zboží musí doprovázet to nutné - Návod na použití a certifikace. Nic nového, ochrana spotřebitele, možnost reklamace. Bylo, je a bude . Jinými slovy řečeno -

Nechť čínská, ruská, mongolská i grónská vakcína získá potřebné parametry ! Stavějme fabriky rovněž a to rychle ! To, že někdo skupuje a přiváží zboží neschválené - možné není ! Logicky to ani Zdravotní pojišťovna neproplatí - ze zákona nemůže !

To, že Hrad, Orbán, Matovič skupuje neschválené zboží - Je jejich věc spekulativní popularity. Sranda, kdy se Miloš naočkuje západem a zase propaguje ruské jikry ! Nejlépe to udělal Vladimir Vladimirovič - Nenechal se očkovat vůbec ! A majstrštykově to udělal Andrej - Zvolal - "Méně znamená více"! Nevyužil 100% objemu nabízené vakciny od EU. Šetřit se musí - nechť to stojí cokoliv ... ! :-)

12 0
možnosti
Foto

Inu zaseklá deska. Já se klidně nechám naočkovat bez ideologických klapek Sputnikem, pokud projde příslušným certifikovaným procesem a pokud budu mít důvěru v jeho výrobce. Jsem proto rád, že Německo plánuje jeho výrobu.

9 0
možnosti
Foto

Jakmile budou k dispozici studie, tedy budeme znát její účinnost a případné vedlejší účinky, vakcína bude schválená, nevidím žádný problém. V lékařství musí pravidla (a přísná) platit pro všechny.

5 0
možnosti
Foto

Já bych koupila to, čím se nechal naočkovat Putin ;-D

A ano, nevím, čím je naočkovaný, ale Sputnik to není protože k tomu by se hrdě hlásil.:-)

2 0
možnosti
AT

Není vyloučeno, že to byl Sputnik. Tají to úmyslně, aby vyvolal spekulace, pak přijde s šokujícím odhalením a proruští fans budou jásat: "TAK VIDÍTE!"

0 0
možnosti
AT

To, co jste uvedl tučnými písmeny se nijak nevylučuje s jeho "dřívějším" tvrzením, že vakcína musí podléhat schválení.

A to je jediná věc, kterou požaduje většina zemí. Nikoliv ideologické předsudky.

6 0
možnosti