Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH
Foto

Díky a vše nejlepší k dnešnímu svátku.

0 0
možnosti
JL

Mluvíte o Skotech, ale já tam bílých Skotů moc neviděl, spor se týkal hlavně obyvatel Afriky a nevím čeho ještě. Je docela možné, že ten černý borec, který zmlátil Kúdelu, jenž asi nemá kurz karate, pochází z regionu, kde se za urážku uříznou varlata a jsou snědena vítězem. Takže dopadl relativně dobře. Taky to, že brankář nebyl kopem oslepen, je vlastně dar Boží. Čili příště s černými Skoty opatrně. Vybavila se mi scéna z Klapzubovy jedenáctky, kdy jeho team hrál s kanibaly. Jinak fotbal skvělý, velká drama, krásné góly. Snad Slávie řpežije příští zápas s Afričany.

2 0
možnosti
JS

děláte jako by ve Slávii hráči tmavé pleti nebyli...

1 0
možnosti
PN

P97e23t27r 96N77e45d86v28ě72d

19. 3. 2021 10:21

Taky je možné, že mu řekl, že je fu....donut a to Fin prostě nerozdýchal...

Jinak takhle milé psaní si Gerrard asi nezaslouží. Stačilo by poslat ty dvě slova doprovázející gesto "jsi jednička"

1 0
možnosti
MB

Umím si představit, co mu řekl. Nadávek máme jadrných až dost a já Kúdelovi věřím. Nejdřív je příčina a potom následek. Někteří už jsou ale tak zaslepení, že bez mrknutí oka vydávají pravdu za lež. R^

1 0
možnosti
Foto

Pokud by použil českou nadávku dalo by se to pochopit a nemusel by si u toho zakrývat ústa...

0 0
možnosti
Foto

Může celou situaci objektivně posoudit fanoušek, který fandí svému týmu? Sotva. Rasistické nadávky a urážky do života a do sportu prostě nepatří. Proč nevíme co Kudela ve skutečnosti řekl? Pokud někdo jedná emotivně a je vytočený nebude si dávat ruku přes ústa, aby se to nedalo zjistit a svou nadávku nepřeloží do angličtiny. To nebyla emoce, to bylo promyšlené. .pokud byl Kudela po utkání napaden, tak i to zaslouží potrestaní. Ani to do sportu nepatří a nic to neomlouvá.

1 6
možnosti
Foto

I kdyby hrála místo Slavie Sparta, viděla bych to stejně, pane Bárto.

Mně vadí ten dvojí metr. Souhlasím, že rasistické nadávky ke sportu nepatří. Ale chápu, že v návalu emocí člověk může říci cokoliv.

Díky za komentář.

2 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. právě vyšla!

Seznam rubrik