Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě trochu zaráží, že se klade rozdíl mezi tím, když někomu řeknu že je černá samice divočáka, nebo tím, že mu řeknu že je pokálená samice divočáka. Ta pokálená se přejde, tu černou bych si určitě šeredně odskákal. A přitom jsou obě ty nadávky stejné - strefují se do něčí cti.

3 0
možnosti
Foto

Protože být černý není totéž co být pokálený a někomu vadí, že se to srovnává.

0 0
možnosti
VB

Nikdy jsem nemela rada fotbal. Chybi mi v nem IQ i chlapství. A nemam rada rasismus, ani pozitivni diskriminaci, coz se deje cim dal vice. Ale muzem si za to sami. Za chvili se budou "bili" omlouvat uz od narozeni za svou kuzi.WTF!

7 0
možnosti
Foto

Tak vzhledem k tomu, že pro mně byl Gerrard vždycky fotbalovej hrdina, je mi z těch včerejších jatek celkem tak nějak ouvej... a jak píše David pode mnou, iluze o sportovním duchu jsem ztratil u těch penězi pokažených sportů už dávno... (přesto ovšem konkrétně na fotbal čučím...)

5 0
možnosti
Foto

Čučím pořád a rozčiluju se.:-) Zdravím Tě.

3 0
možnosti
Foto

Šárko, rozmohl se nám tady takový nešvar ... tohle už nemá se sportem nic společného. Já sám trénuji děti v kolektivní hře a jedna z věcí které je učím, je respekt k soupeři. Chápu, že caparti hrají zadarmo a tady jde o miliony, ale i tak ... Když je soupeř lepší, tak mu prostě po zápase podám pravici a chyby hledám u sebe. Likvidační, zákroky, kopance a nadávky vidí miliony lidí u televizních obrazovek a mnozí z nich si třeba pak pomyslí, že je to normální. Obávám se, že s tím "rasismem" se budeme setkávat čím dál častěji. (V roce 2018 Serena Williamsová na US Open). Pro mě osobně je symbolem neunesení prohry zápas ČR - Kanada na MS v ledním hokeji 1997. Ale tam se na barvu pleti nehrálo.

5 0
možnosti
Foto

Máte úplnou pravdu,Davide. Nebo máš?:-)

1 0
možnosti
EK

Kdosi řekl, že ten, kdo první odpověděl na urážku nadávkou, vynalezl civilizaci. Podle toho ten Kamara moc civilizovaný není.

1 0
možnosti
Foto

M56i60l77a30n 21D49u61d28k37a

19. 3. 2021 11:14

Jo, Šárko, viděl jsem to velmi podobně, až identicky :-). Krásně napsáno a velká karma R^

2 0
možnosti

Šárko, líp se to snad ani napsat nedá. Souhlasím s každým písmenkem.

Viděla jsem jen půlku druhého poločasu, ale stačilo. Jsem vyznavačka anglického fotbalu. Dosud jejich kluby hrály velmi férově. Včera to byl tedy pro mě doslova šok.

A Gérard? Ten mě tedy zklamal těžce.

Dík za blog.

8 0
možnosti
Foto

Gerard byl výborný fotbalista. Asi je i dobrý trenér. Ale jako člověk mě zklamal. I Trpišovský byl rozčarován a to jsem použila slušné slovo.

3 0
možnosti
Foto

Postupová radost všech fanoušků Slavie je zkalena skutečností, že Ondra utrpěl zlomeninu čelní dutiny. Jestli to pro něho bude konec sezóny nebo jestli si nasadí helmu jako Petr Čech můžeme jenom spekulovat. Spekulovat můžeme i o tom, co Kúdela řekl nebo neřekl, ale to není vůbec podstatné. Slavia byla jasně lepším týmem a Rangers prostě psychicky zápas nezvládli. Jejich surové zákroky byly hodně za hranou ...

7 0
možnosti
PB

..... samozřejmě je to skandál kosmickejch rozměrů a slávisti by sa nad sebou měli vážně zamyslet!,- po špílu měli všeci ve středovým kruhu pokleknout, slabšímu soupeři políbit kopačky, prosit o odpuštění a omluvit seV!R^

11 0
možnosti

O tom to je. Vystihl jste to přesně.

0 0
možnosti