Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tvrdě odmítám váš článek!

Nezní vám to tak trošku jako z dob minulých?

A už jste se potkal v praxi se státní vakcinační strategií?

S tím totálním zmatkem a neschopností vyřešit jednoduše to, co je třeba?

Až se vám to poštěstí, přeji velkou dávku trpělivosti.

Pak možná dáte pořadu 168 hodin alespoň jednou za pravdu.

11 3
možnosti
JH

Tvrdě odmítám váš článek:-)

2 0
možnosti
Foto

A k tomu sputniku.

Dohoda pokud vím je, že když bude schválen bude se v Německu vyrábět.

Navíc to, že ho bude firma vyrábět v Německu neznamená, že bude moci být v Německu použít k očkování.

1 2
možnosti
LH

a Německo bude vakcínu vesele distribuovat do celé EU;-D

0 0
možnosti
LB

Neobjektivní publicistika? Co to je?

Autor evidentně netuší, že publicistika je žánr, který na rozdíl od zpravodajství obsahuje kromě informací také autorův subjektivní názor na některé aktuální téma.

A že má Nora Fridrichová jiný názor, než autor? Zaplaťbůh za to! Doba, kdy jsme museli mít všichni jeden stejný názor, je naštěstí pryč.

12 3
možnosti
LH

Ale Nora Fridrichová by přece v pořadu veřejnoprávní televize neměla prezentovat pouze svůj názor ...... v tom vidím já ten problém...

0 7
možnosti
Foto

No realita je taková, že USA ockovuji přes 2 000 000 denně a jen za dobu Bidena dali cca 100 000 000 vakcín tedy se jim zdaleka ani nepřibližujeme.

A pokud se srovnáme se zeměmi EU patříme rovněž k nejhorším

1 3
možnosti
ZZ

Opět trošku lžete.

Naočkovaných je celkem 90 milionů z toho druhou dávkou cca 31 milionů.

Přitom USA mají cca 330 milionů obyvatel. Takže ony ty absolutní čísla po přepočtu na procenta vypadají u USA výrazně hůř.

Není pravda, že jsme na tom s proočkovaností nejhůř z EU, ale závisí jen na množství přidělených vakcín z EU. Zdravotnictví je schopno bez problémů zdvojnásobit kapacitu očkování.

:-P:-P:-P

1 2
možnosti
Foto

Ještě k té autorem tolik opěvované ruské vakcině Sputnik V. U nás je teď proti covidu naočkováno 7,6% populace, v Rusku 3,8% populace. Rusové tedy nezvládají ani očkování svého vlastního obyvatelstva a mají prý zachraňovat Evropu. :-/

14 0
možnosti
JS

V Rusku jsou otevřená divadla chodí se na hokej , asi nemají potřebu.

0 0
možnosti
MV

Kybly spiny kyda na Cesko vlada tim, jak kona, pane Bartoni. A CT, jako verejno pravni medium, dela jen svoji praci. A dela ji dobre. Ze Vam to nevyhovuje, je mozne. Jinym lidem zase nevyhovuje to, co se deje v Cesku prave diky vlade Andreje Babise.

18 4
možnosti
LH

Vám se líbí v Otázkách Vaclava Moravce oblíbená sestava 3 na jednoho? mě moc ne... A co se děje v ČR a v ČT - to že máme špatnou vládu omlouvá to , že máme jednostrannou televizi?

1 4
možnosti
HH

Já nevím, co by tato vláda měla pokazit, aby to došlo i koblihám...nicméně, vzhledem k tomu, že jsme půl roku v nouzovém stavu, půl roku nejhorší z civilizovaných zemí, nejvíce nakažených, nejvíce mrtvých, nejblíže k bankrotu a nikde není ani kapka naděje zlepšení, tak se obávám, že hůře to už řídit nejde....samozřejmě, kdyby byla u vlády opozice nebo nedej bože ti feťáci či Kalousek, tak by to bylo horší...no sice typický ANOrgumetn, ale zatím nikdo neřekl, co by bylo horší....mě přijde, že už to horší být nemůže...

10 3
možnosti
Foto

O kvalitě práci naší vlády mám stejné mínění, jako o objektivitě a nestrannosti paní Nory Fridrichové. Obojí stojí za pendrek.

Ale ten váš poslední odstaveček, to je fakt jak z Rudého Práva kolem roku 1978.

1 1
možnosti
Foto

Kampáááň, účelovka....;-D

9 3
možnosti
JN

A kam paní Jandová tak rychle zmizel Váš včerejší blog o Babišovi? Nadpis byl velmi úderný, ale než jsem se dostal k jeho přečtení, tak byl pryč... 8-o

0 1
možnosti
MB

Proboha, co je to za výkřik ? Jakákoliv Vakcína = Je zboží. Vyrábím ji, s cílem uvést na trh. Jsem prozíravý, investoval do vývoje - poptávka bude! Abych se dostal na příslušný trh - Musím splnit tamní podmínky. Klasika, Zákon o ochraně spotřebitele - u léčiv pak zejména. Pokud jsem to neudělal, asi budu mít problémy > Nesplnil jsem transparentní postupy - zásady. Bezdůvodně se poškozuji !

Tato neideologická logika = začne být politicky zneužívána. Naprosto neodborní lidé - M,. Zeman, si z toho udělá téma. Poukazuje, že na Slovensku všechna morčata přežila a ani neubyla na váze ! Dělali pokusy ! Mezitím, na trh vstupuje schválená - Johnson & Johnson. Miloš kampaň nedělá. Netuším ? Zřejmě, že by Tvrdík pak neměl na nákup nových hráčů a Mynář na další Penzion ... ? :-)

5 2
možnosti
LH

Vakcína není zboží, když musí mít určitá schválení pouze od jedné komise, aby se dostala na tr....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 31,99
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články