Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

opakuji se, leč přesto - neříkají li media, co chcete slyšet, nemusí být chyba nutně v oněch mediích.

7 0
možnosti
Foto

Nebyl Vám podezřelý třeba ten semknutý šik amerických médií proti Trumpovi? To už nebyla sedmá velmoc, ale lokaj placený kýmsi, kterému se Trump nehodil do not. A ten samý dojem mám i z našich médií. Když se nějaký novinář "zapomene" a napíše názor, který nejde s proudem, jde do háje. Viz ten nedávný případ s Meghan. To mají být nezávislá média?

3 3
možnosti

Rv

U nás jsou to především komunisti a okamurovci, kteří útočí na nejlepší pořady České televize, a nejraději by ji viděli degradovanou v rukou postkomunistických papalášů a oligarchů.

Pro neideologického diváka je Česká televize optimální veřejnoprávní televizí, kterou bychom těžko ve světě hledali! Vynikající je její zpravodajství, ve kterém nechybí žádné podstatné informace, pokud nejrůznější drby nepovažujeme za nezbytné, protože právě ty drží jednodušší diváky při obrazovkách. Česká televize má vynikající komentáře, které jsou z nejrůznějších pozic, včetně pozic demokracii nepřátelských (komunisti, okamurovci, proruští trollové), pro které nejsem u ČT nadšen, pokud jsem orientován na pravdu a výchovu ve svobodném a demokratickém duchu. Ale to už patří k veřejnoprávní televizi, aby dala prostor vládní straně i opozici. A to Česká televize dělá zcela vyváženě!

Kdysi byla požadována vyváženost mezi vědou a ezoterikou, což bylo směšné, věnovat pravdě a lži stejný prostor! Horší je to v politice, kdy je v současnosti požadováno, aby prostor pro demokratické myšlenky byl adekvátní myšlenkám nedemokratickým. A to je nebezpečné! To rozhodně nectím!

Česká televize je nyní v optimálním postavení ohledně nejen informací, ale i vzdělávání a kultury, včetně vrcholné moderní kultury! Vynikající je i orientace na starší generaci i na jednoduššího diváka.

Proto mi dost na Vás vadí, že se řadíte mezi komunisty, okamurovce a babišovce, mezi ideologie, které dávají přednost svým úspěchům před pravdou, občanskou svobodou, demokracií a právním státem. Možná patříte i mezi ty, kteří odmítají demokratickou dělbu moci, roli hlídacího psa pro svobodná veřejnoprávní média jako je Česká televize, a roli Senátu a Ústavního soudu jako strážce naší svobody a demokracie proti politikům s totalitními sklony.

8 7
možnosti
Foto

Šéf redaktor Rudého práva by z vás měl radost.

4 8
možnosti
RP

Jsem ráda, že se u nás očkování zlepšuje, např. Belgie, Lucembursko, Holandsko jsou za námi takže nejhorší snad už nejsme.. Do včerejška naočkováno téměř 1,2 mil. A věřím tomu, že když budou vakcíny k očkování státní nemocnice i vedene kraji a praktici vše zvládnou. Souhlasím s názorem pana Krásy že problémem dnešních médií je, že jsou přesvědčena že je nezbytné vyvolat z každého nového rozhodnutí konflikt a snažit se neustále opakovat mantru o rozdělení společnosti a často provokovat ke konfliktu...

3 2
možnosti

Ano, paní Pokorná, to platí o všech soukromých médiích.

Proto si tolik vážím České televize, která je především vyvážená, a každý si v ní může najít svůj program. Je orientovaná na naši svobodu a demokracii. Toho si vážím nejvíc ze všeho! A to je bohužel i důvod, proč na ni komunisti, okamurovci a babišovci útočí!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Německo se dohodlo s Ruskem, že bude Sputnik vyrábět v Německu, co tento lék schválí Evropská léková agentura (EMA). Na briefingu to uvedla Ulrike Demmer, náměstkyně oficiálního mluvčího německé vlády.Dříve ne. Protože v Německu by si nikdo, jako u nás nenechal rvát do žil očkovací látku, která není schválena a to jenom proto, že je od milovaného Ruska jako u nás.

5 0
možnosti
LH

Prostě Německo už si na EMA dohlídne;-D

1 3
možnosti
Foto

Počet nově očkovaných lidí na covid-19 v tuzemsku zpomaluje, a to navzdory tomu, že je každý den vykazován vysoký počet podaných vakcín. Ubývá totiž těch, kteří dostávají první dávku látky, aby získali alespoň částečnou imunitu. Důvodem je nutnost přeočkování. V některých krajích proto ruší plánované rezervace pro doposud neočkované.;-D;-D;-D

2 1
možnosti
PD

P72e36t65r 18D43r91a40p29a56l

17. 3. 2021 10:39

co je na tom k smíchu, že se přeočkovávájí ti, kteří už jednu dávku dostali?

0 1
možnosti
Foto

Na stovku obyvatel vycházelo na konci února celkem 6,1 dávky vakcíny. Českou republiku to řadilo na nižší příčky žebříčku monitorovaných zemí, které svá data o očkování pravidelně zveřejňují. Česko zaostává i za průměrem Evropské unie, který byl ke konci února 7,43 dávky vakcíny na sto lidí. Ve světě zaujímá 3O místo co se týká očkování.Českou republiku může přitom zpoždění v očkování stát nejen tisíce zbytečně zmařených životů, ale i stovky miliard korun. „

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Na Fridrichovou se již odmítám dívat, je mi z těch její neobjektivnosti, nekorektnosti a lží fyzicky nevolno. Zrovna tak i na Václava Moravce, který navíc provokuje diskutující "hosty" k jednoznačné odpovědi - stal se z něj bezkonkurenční manipulátor. (A stačí, jaké s si do svého pořadu OVM a do Fokusu vybírá hosty). Tomu ho vyučili na fakultě žurnalistiky - a o tom sám přednáší studentům? Vám, pane Bartoni karma. R^

8 9
možnosti
MM

Provokuje diskutující !hosty" k jednoznačné odpovědi.

To je špatně? 8-o

9 0
možnosti
OD

O44t76a 86D42v98o24r80a92k

17. 3. 2021 10:01

Nebojte, dočkáte se. Probíhá výměna členů Rady ČT a věřte, že jsou tam kandidáti, kteří potom té ČT v současné podobě zakroutí krkem. Konečně zmizí ty nesmyslné pořady, které kritizují p. Babiše nebo pana prezidenta či jeho nejbližší spolupracovníky. Možná si vezmou jako vzor právě tu severokorejskou televizi a hlavně její hlavní moderátorku, která tak ráda a s takovou razancí hlásí úspěchy vlády. Brzy se všichni dočkáme

7 1
možnosti
ZD

Dětinské nepochopení blogu spolu s hysterickou reakcí. Autor se zamýšlí nad jednostranně zaměřenými dvěma pořady. Zakroutit druhým krkem ... kde já to před hodně lety slyšel a jak se postupně dozvídáme, že to tak skutečně bylo ??? Svazák tělem a duší ?

0 1
možnosti
Foto

Moravec s Fridrichovou by se svým pojetím uplatnili v TV KLDR.

11 9
možnosti
ZD

Je pravdou, že svým nasazením - speciálně tito dva - připomínají gotwaldovu mládež.

7 6
možnosti
ZD

Je otázkou kdo určuje co se bude vysílat. Jestli není Nora jen něčím nástrojem. Je zaměstnaná a ten kdo ji platí určuje pravidla jejího zaměstnaneckého poměru. Když nejdou kšefty vykřičeného domu - výměna postelí nepomůže.

4 4
možnosti
Foto

Pak nezbývá, než zkusit vyměnit kurtizány nebo b....l mamá..

2 2
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články