Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je vidět, že volby jsou za dveřmi a hodí se všechno

11 2
možnosti
VV

Mate pravdu. Druhou svetovou valku opravdu zacalo Nemecko a sovetsky svaz se jen pridal. A stejne tomu bylo i s tou I. Tu zacalo Rakousko a Nemecko dostalo jen svemu spojeneckemu zavazku, kdyz Rusko napadlo rakouska uzemi v Halici.

1 0
možnosti
Foto

Kdepak, Druhá světová válka začala 20.dubna1889 :-/:-)

3 2
možnosti
LT

No, pokud tím myslíte narození A. Hitlera, obávám se že ne. Bohužel po Velké válce (později nazývané první světová válka) se vítězné mocnosti ve své aroganci a opité pocitem vítězství dopustili totální taktické chyby.

Mírová smlouva tak očesala Německo, že i kdyby to nebyl Hitler, tak by se našel kdokoliv jiný.

Bylo by to na daleko detailnější článek, ale tím chci říci jednu věc. Že kdyby si mocnosti uvědomili základní poučku o tom, že méně je někdy více, nemuselo k radikalizaci německé společnosti dojít.

6 0
možnosti
MJ

Rusofilská Trikolóra? To jako má být naše spása?

15 9
možnosti
AN
OD

Za toto by autorka vyletěla od tabule s pětkou už na střední škole. Trikolora najíždí na zaručené střelivo - sudeťáci a prchlíci, to zabere.

Jak n koho....

10 11
možnosti
MV

Ta vaše tribarevna parta měla mít spíš název "ManipulantiCZ".

13 5
možnosti
LT

No tak to mohou ovšem do takové strany vstoupit všichni politici a bude...

A budeme mít zase vládu jedné strany. Nebo vy znáte politika, který není manipulátor, nelže, chová se čestně? Já tedy ne.....a že se jich tu od roku 1989 vystřídalo.

Pro upřesnění, ne, ti co byli před rokem 1989 nepovažuji za lepší, to fakt ne.

3 0
možnosti
JB

J73i40r66i 11B16o86r

15. 3. 2021 12:28

Teď jste to narovnala.:-)

10 1
možnosti

Tak tomu se říká "šlápnout do něčeho měkkého, ještě kouřícího". Trikolóra nezapře, že ji vede syn stejného rusofila, jako je Zeman. Ale pište takto dál, aspoň všichni uvidí, co je Trikolóra zač.:-)

20 8
možnosti
AT

Nelžete nám všeobecně právě Vy, nebo všechny souvislosti i události jste namixovala jako Stalinovu bramboračku o Katyni.

12 6
možnosti
JK

Při očerňování EU a vychvalování Ruska dostáváte dost čočku. Jenže tento pokus nakopnout Německo prostřednictvím přepsání data začátku války, je opravdu směšný. V těchto slohových cvičeních nejde o obsah ani pravdu, jde o to vyvolat vzrušenou debatu nebo skandál. Tohle je slabota, o tom se mluvit nebude, od poslance Volného se učte jak namnožit popularitu, sice zápornou ale což, jiná není na dosah.

13 5
možnosti
ZJ

Němci nikdy nikoho nenapadli. Neustále je ohrožovali Slované. A oni se bránili. A v březnu je vítal celý národ. Je to dokumentováno na mnoha fotografiích.

4 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik