Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On tvrdí, že strážníkům řekl, že dojde k autu, které je cca. 5O metrů od místa, kam usadí kluka a bude se jim věnovat. Já celý problém vidím v bodovacím systému , který je jak u státní policie, tak i u Městské policie. Za každou pokutu jsou body a k tomu jsou i další kritéria, která se hodnotí. Čím více bodů tím je větší šance na odměnu. Za řešení domluvou není nic. Takže tu se vyskytla šance na pokutu a body. Podle toho oni jednali. To je můj názor bez ohledu na to, že zde je 3 leté dítě a za pomoci chvatů strhnout tátu na zem je pro dětskou duší velmi stresující zážitek. Bylo jim jedno, že nad tím stojí a brečí do doby než si jej vzala do náručí paní vedle z obchodu. Věc šetří Policie ČR a tak to nechme na ni. Vedení je postavilo mimo službu a vydalo prohlášení, že zárkok byl netaktický a vůči dítěti nectlivý.

3 1
možnosti
Foto

Tak na to, že to je stresující měl myslet především ten rodič.

To jako myslíte, že s ním měli jít těch 50 metrů a nechat ho dál konat protiprávní jednání (pohybovat se bez roušky?

Začněte už někdy myslet než něco napíšete;-D

0 2
možnosti
Foto

I94v97o 18C88i51l15i10c12h

13. 3. 2021 15:14

Díky Horste, od Tebe mne to obzvlášť těší. Průšvih je, že to teď plno lidí posuzuje emocemi, ať už z jedné anebo druhé strany. Ale tady to prostě bylo špatně z obou stran. Takže asi tentokrát moc velkou karmu mít nebudu, ale to mi nevadí, vždycky jsem psal to, co si myslím.

1 0
možnosti
DK

Otec jed příkladem dítěti a pokud je takový hrdina, že na hubě nemá nic a ještě kecá, tak bych nebrala ohled ani na dítě, byť za tak hloupého otce nemůže, ale stes mu způsobil jeho vlastní táta.;-O

2 5
možnosti
Foto

I27v97o 40C59i93l18i65c23h

13. 3. 2021 14:53

Četla jste ten článek pod kterým reagujete? 8-o

3 0
možnosti
AM

Zákrok lze brát jako nepřiměřený ve srovnání s magory, co exhibovali minulý týden v Praze, ale na druhé straně podobní machři si to v budoucnu rozmyslí.

1 5
možnosti
JF

Dobrý den pane Cilichu, já myslím, že stačilo, kdyby si ten hadr, zejména když ho tam měl v obchodě, na pusu opět nasadil. Pak ještě stačilo, aby jim aspoň, jak sám říkáte, uvedl jméno. Všichni jsme sice z vládních, někdy protimluvných nařízení otrávení, ale vždy je lepší nekonfliktní cesta menšího odporu, bo emoce mívá nedobré konce. A pak ještě poznámku - ten maník je cca třicátník, nezažil vojnu a nutnost někdy držet hubu a krok. Dnešní svobodu si mnozí mladí vykládají jako absolutní já jsem Já bez ohledu na solidaritu a ohleduplnost. Za starého režimu by si to ten maník za příčení se orgánu zatraceně odskákal. No, a ty městské strážníky raději komentovat nebudu, na hodnocení mají své šéfy od starosty dolů ... :-)

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
Foto

Může být ještě ráda, že ji nezastřelili.

1 3
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 30,16
  • Průměrná čtenost 2230x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.