Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím, že se zvrhlo v genderovou diskusi, tak bych taky přispěl se svou troškou do mlýna. Podle mne ve vztahu k ženám existují tři druhy mužů:

a) Mačové, kteří roli ženy jako domácí otrokyně se vším všudy považují za samozřejmost, takže nevidí důvod, proč ji vyjadřovat nějaký vděk.

b) Uznalí mužové, kteří si uvědomují, kolik práce má žena s výchovou dětí a udržováním domácnosti, a proto ji sem tam pozvou na večeři, koupí kytku a u příležitosti MDŽ se zalykají vděkem. Jinak ale doma nehnou prstem.

c) Mužové, kteří se podílejí na chodu domácnosti a výchově dětí, takže pochopitelně žádný těžký úděl ženy nevidí, protože v jejich rodině neexistuje. Takže stejně jako muži a) nevidí důvod, proč ji vyjadřovat nějaký vděk, i když ze zcela jiných pohnutek.:-)

0 0
možnosti
MN

Autorko, ta přehlídka českých buranů zde jen potvrzuje, proč se ČR nemůže stát vyspělou zemí - bijci migrantů a pivní chlapáci prostě vyřeší všechno.

2 2
možnosti
Foto

Je pravda, že mě překvapilo to myšlení zdejších mužů. Já ráda vzpomínám na osmdesátá léta - na dětství, ale žiju dneškem. Oni na to neradi vzpomínají, ale žijí v té mentalitě furt :-/

1 1
možnosti
JK

Nikdy jsem tohle "slavení na povel" neměl řád. Takže ten "MDŽ" si uděláme kdy nám to vyhovuje a klidně i několikrát do roka.

1 0
možnosti
Foto

Kájo, trošku jsi tu vyvolala přehlídku mindráků... ;-)R^

1 1
možnosti
JM

Ženy si opravdu zaslouží víc uznání než jen karafiát. Něco pro to udělám a když je ten svátek, předplatím si porno. :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jestli nemáte žádnou ženu, udělejte radost sobě ;-DR^ Proč ne :-)

2 0
možnosti
AU

Každý, kdo se takto, jak autorka tohoto článku, snaží rozdělovat lidi na dobre a špatné podle pohlaví, většinou není nejostřejší tužka v penálu.

No, radši nic.

To, že se někdo narodil, jako ženská ještě nemusí znamenat, že má nárok na nějaké slavení. Jinak i znám mnoho mužů, co mají andělský křídla.

3 2
možnosti
Foto

To já znám také a také mu kupuju dárky. Jinak je den otců, kdy se mužům kupuje dárek, ale né každý je otec. Včera jsem byla pracovně v Kauflandech a měla jsem radost, kolik mužů kupovalo květiny, víno, čokoládu. Je vidět, že je ještě dost gentlemanů, kteří nejsou skrblíci a ocení ženy R^

0 1
možnosti
JN

Ale jo, celkem milý článek. Ženy se nad ním evidentně zamyslely a diskuze je- podle očekávání- plná potrefených houserů a jejich planých výmluv, proč si ženy vůbec nic nezaslouží.;-)

Ještě, že ten můj takový není. (teda, vymlouvat se, proč co nejde, to on umí taky, kdyžse mu nechce cokoliv, ale i po dvaceti letech mi umí koupit něco milého, když jsem třeba smutná, nebo nemoná, když něco slavím i jenom tak...)

3 0
možnosti
Foto

To je krásné, také mám doma takového muže a jsem za něj šťastná a i já mu kupuju ráda dárky. MDŽ je sice pro něj také komunistický svátek ;-D, ale já mu vysvětlila, jak je to v Itálii, takže ho bude brát jako italský - stejně jako je svatý Valentýn :-) Díky za jeden pěkný komentář R^

0 0
možnosti
JR

J58a81n 73R63o17s85a

8. 3. 2021 20:12

Ja bych jenom chtel videt, kdyz bojujete za ty stereotypy, jak se stavite proti LGBT+, proti americkym feministkam a proti cele neomarx agende. Protoze tohle jsou presne ty skupiny, co tradicni stereotypy ohrozuji. Tak co, stavite, nebo jste zticha?

1 0
možnosti
SL

Chtěl bych mít Vaše starosti a Křetínského prachy...

0 0
možnosti
Foto

No jo, když ono se rozsypal dnes pytel s mnoha pohlavími i gender. Takže našinec už v tom začíná mít guláš. PF MDŽ.

3 0
možnosti
JK

Zatím jich je prý 79, takže volných dnů je ještě dost. ;-)

0 0
možnosti
PA

"No řeknu vám, stát se tohle mně, tak letí do uhláku on. Zdroj: https://karlaslezakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766967 - to jsou ta andělská křídla? BTW to mýdlo bývalo jen třešnička na dortu. Protože někteří chlapi celý rok budují a čistí kanalizace nebo rubají(li) uhlí, aby byla elektřina a teplo.

2 1
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,88
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!