Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Děkuji pane kolego, zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
JR

J67a23n 17R32á85ž

7. 3. 2021 18:04

Dal jsem karmu.

1 0
možnosti
Foto

Zákonná úprava pracovního dne také existuje? A co třeba zákaz dětské práce, ten by také bylo vhodné změnit na doporučení.

Tady jde o to srovnat podmínky pro všechny.

0 2
možnosti
JR

J72a38n 89R41á82ž

7. 3. 2021 18:08

Však rovné podmínky všichni mají.

Každý má možnost vyjednat si v pracovní smlouvě dovolenou v délce, kterou považuje za spravedlivou a nemá-li na to jako jednotlivec sílu, mohou to sjednat odbory v kolektivní smlouvě.

Ta svoboda vyjednat si to, jsou ty rovné podmínky pro všechny

0 0
možnosti
VV

Je tu jeste jeden druh diskuteru. ke kteremu kridlu patri uhodne i prumerne inteligentni delfin jisteho drivejsiho autora a diskutera. Ti si take prectou jen jmeno diskutera aokamzite mu daji minus. I kdyby ten diskuter xxx xx chvalil ve svem prispevku diskutera yyy yy dostane od toho yyy yy minus.

0 0
možnosti
JH

Také se toho statečného polistopadového antikomunisty, navíc těžce trpícího rusofobií, občas zastávám. Říká se tomu humanita:-)

2 2
možnosti
RK

Humanita u vás komunistů? Nenechte se vysmát, Josefe.

7 0
možnosti
Foto

Jak jsem z vašeho blogu vyčetl, tak podle vás i pana Zieglera je největším problémem návrhu komunistů, že přišel v této, nesnadné době. Ovšem jak se zmiňujete leží ve sněmovně již delší dobu a je jen schodou náhod, že přišel nařadu dnes. Mimo to, jak jsem uvedl ve svém blogu, tak sněmovna projednává v současnosti i jiné, dle mne daleko méně podstatné věci, a nevím tedy proč neprojednat zákon, který by např. nezrovnoprávnil zaměstnance s úředníky, kteří ti zaměstnanci prakticky živí. Píšete, že pan Ziegler není asociál, ale já bohužel z jeho blogů cítím něco jiného, viz jeho snaha zaměstnat dlouhodobě nezaměstnané bez toho, aby se zamyslel, že některým prostě zdravotní stav, či jiné okolnosti toto neumožňují.

4 3
možnosti
RK

Není to shoda náhod. Byla to podmínka komunistů k podpoře vlády Babiše. A komunisti si před volbama vzpomněli, že sliby se mají plnit a navíc se za chvíli bude prodlužovat nouzový stav, že? Naivito, tvoje jméno je Merta.

2 0
možnosti
EH

Diskutovat by se mělo až po přísažnem odkliknutí, že byl přečten celý text. Pak by diskutér musel vyplnit krátký znalostní kvíz, než bude připuštěn do diskuze. ;-)

Nevím, jestli je nejvhodnější taktika k obraně pisatele pozuražet všechny čtenáře a použít logiku typu každá žena v minisukni je lehká. Každý, kdo nesouhlasí s blogem, četl jenom nadpis nebo nesnáší pisatele.

Určitě to není tím, že téma rozděluje společnost. Já třeba nevolám po delší dovolené, protože tu práci stejně musím naddělat. Každý týden navíc je oddřený, takže zaměstnavatel o nic nepřichází. Maximálně o trošku peněz, protože se plat na dovolené počítá z jiných čísel.

4 1
možnosti
VV

Nacvrhuji jeste vypis z trestniho rejstriku a potvrzeni ze nedluzi nic na danich.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LH

:-PZa komunistů byla dovolena rozhodně nižší.... Tak bych to moc na komunisty nehazel...

0 0
možnosti
ND

Já bych si dovolila jen malou připomínku ke srovnávání doby před a po tzv. velkém třesku. 89, co kdo předvedl v sociální sféře, jak píše autor, komunisti nic moc.

Doba, kdy se komunisti chopili moci byla poválečná, byla nutná obnova rozvráceného hospodářství, ale to nikoho vyučovat nebudu, to já jen, že start byl horší než po roce 89.

Dále pak komunisti ukradli soukromý majetek a tohle všechno se jalo roubovat do šťastných zítřků. Když bychom porovnali 30 let po válce s 30 lety po 89, s výjimkou posledních dvou pandemickych let nemůžu si pomoct, ale v sociální sféře (zvyšování počtu dní dovolených, mateřských dovolených, přídavků na děti, daňové zvýhodnění, odchody do penze, lékařská péče o dělnické profese, lázeňská péče, podnikové chaty - Poldi Kladno mělo překrásné hotelové zařízení na přehradě v Luhačovicích i s bazenem), povinné preventivní lékařské prohlidky a rozvíjení ukradeného majetku (no jasně, že ne všeho), tak si

nemyslím, že by v této oblasti bylo na tu dobu uděláno málo.

Prosím neplést do toho politiku, to je jiná otázka.

Dnes z toho zbylo co? Kolik majetku je v českých rukách?

Ukradený majetek byl ukradený podruhé, ale že by byl dále rozvíjeny? Ani ta voda není naše...

Byla jsem rok zaměstnaná u nadnárodní společnosti, déle se nedalo, odnesla jsem to zdravotními a psychickými problémy - český póvl... a čeští vedoucí, Poturčenec horší Turka.

Tak asi tak...

7 0
možnosti
RK

No, dneska nemáte povinnou preventivní prohlidku, ale máte na ní nárok. A je na každém z nás, jak se svým zdravím naloží. A to je kámen úrazu všech těch vzpomínačů. Všechno potřebovali povinně, nalajnované. Nedokázali převzít odpovědnost za vlastní životy. Bylo pohodlné trávit dovolenou na podnikové chatě, že? A není lepší jet kam chci? Jak to, že se tak rapidně prodloužil věk dožití, když jdou lidi do důchodu déle a prohlídky už nejsou povinné? Zajímalo by mně, který majetek byl komu ukraden podruhé?

2 0
možnosti
MB

Nevím, co kdo na blozích vlastně hledá. viz - "Tedy pánové máte starosti". Blogy jsou k ničemu a zároveň velice dobré. "K ničemu" asi proto, že neznám člověka, který by změnil svůj názor, po přečtení postoje toho druhého.

A dobré jsou proto, že se takto denně, neustále děje ! Jak píše pan Haluza, dokud se diskutuje, dobré to jest ! Žádné rvačky a vítězství jedno - názorových postojů, se prostě nekoná ! Tím, že se nekoná - se koná právě velice hodně ! :-)

2 0
možnosti
Foto

Velmi správně. Nejen v blozích, ale zejména mezi komentáři najdeme mnoho podnětného k zamyšlení ;-D. A jaké nádherné přihrávky na smeč!

A přinejmenším pak potvrzení výroku Karla Čapka, že:

"Největší civilizační tragedií je vzdělaný hlupák." R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal