Diskuse

Dodržovači

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Je spousta lidí, kterým něco nedává smysl, ale ti chytří dobře vědí, že to smysl má.

Zastavování a rozhlížení se před nechráněným železničním přejezdem, také mnohým nedává smysl, ale věřte, že to smysl má !!!

:-P:-P:-P

1 3
možnosti
JM

J65i41ř48í 75M94í66k42a

7. 3. 2021 19:19

Zastavení před takovým přejezdem smysl dává :-)

I pásy v autech smysl dávají. Jestli někomu připadají zbytečné, protože neplánují mít havárii, je jiná stránka věci, ale smysl jako takové dávají.

Jaký smysl má nosit respirátory, když se jich lidi dotýkají, a nosí stále ten samý? To jste nevysvětlil.

Ani nedává smysl nosit to venku, když je vlhko. Promočený respirátor je horší než nic, tvrdí odborníci.

Když vezmete v úvahu tvrzení odborníků, objevíte u roušek celou řadu protichůdných tvrzení. Nošení roušek zdravými lidmi je novodobý pohled, nad kterým řada odborníků kroutí hlavou. A ti druzí odborníci tyhle výhrady ignorují. Někdy si i sami protiřečí. Např. Prymula před lety označil nošení roušek zdravými lidmi za absolutní hovadinu, kterou by lidi naopak dělat neměli.

1 0
možnosti
PK

Ovšem jiná plnohodnotná alternativa k respirátorům neexistuje, v NFL někteří kouči používají plastový štít. No a ani nej odborníci nemají jiné doporučení a detailů v dodržování OP se najde vždy dosti..

1 1
možnosti
AK

Když jsem manželce ukázal zprávu ze ZOO, kde se nakazil i gorilí samec Richard a dva lvi indičtí a doporučení, abychom šili roušky i pro své domácí mazlíčky, nepotěšil jsem ji.

Tvrdila, že kdo ušije roušky pro moje akvárium neonek, že si sáhne v krejčovině na dno...

3 0
možnosti
AT

Víříte vodu a přifukujete marginální problémy. Jestli chcete slyšet cizí odlišný názor, zde je: nosit roušku či respirátor mezi lidmi je lepší, než ho nenosí. Nosit roušku a sahat na ni je lepší, než ji nenosí vůbec. Je lepší si padající respirátor opravit rukou, než ho nechat úplně spadnout. Je lepší na roušku či respirátor zbytečně nesahat, ale když už se náhodou stane, není nutné hned běžet na test. Není nutné začít kašlat na všechna opatření, když náhodou uvidím někoho známého je nedodržování. Prostě používám vlastní mozek a když nestačí, držím se striktně pravidel.

3 1
možnosti
JN

Ano, každý má právo na názor. Jiný názor třeba může být: Je lepší roušku ani respirátor nenosit, protože jen tak si neprzníte imunitu.

5 0
možnosti