Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Párkrát jsem už slyšel, že přes okno mají větší tržbu, než normálně. Do okolí hospody se "vejde" daleko víc lidí, než do hospody samé. Budou to ale asi jen ojedinělé případy na vyhlášených trasách. I když na oblíbené cyklotrase nám řekli, že prodali 200 jídel přes okno a to se jim normálně nikdy nepovedlo, tolik lidí se do hospody nevejde ani náhodou:)

0 0
možnosti
Foto

Krásný článek, ukápla mi slza. Ano, musíme „to“ přežít, je to na každém z nás, co s tím uděláme, škemrání je škoda času, který nám nikdo nevrátí... Zdá se, že vítr od Bavor má ten správný směr. Zdravím Vašeho pracovitého hospodskéhoR^

0 0
možnosti
JJ

Zdravím. Mnoho hospod a restaurací nepoložil kovid, ale spousta okolností dávno před jeho výskytem. ty důvody byly různé a bylo by to na dlouhý, samostatný blog. Příběh vašeho hostince to jen dokládá.

Nicméně ani u nás nechodí hospodský mávat fanglí na náměstí. Protože jde hlavně o výčep, hospodu zavřel a nájem mu částečně kompenzuje stát. Ale jinak se prostě živí nějakou dobu jinak. Kamarád má restauraci s kuchyní a funguje přes okýnko, jak to jen lze. Zatím žije i když na nějaké vyskakování to určitě není. Nicméně na demonstrace a na politiku mu čas opravdu nezbývá. Možná proto, že se stará především o tu restauraci.

2 0
možnosti
Foto

Tahle zbytečná buzerace soukromých podnikatelů je děsivá.

3 0
možnosti

Mnohá opatření vlády považuji za zbytečná, či nesmyslná, ale zavřené hospody k nim určitě nepatří (jak můžeme vidět ve zbytku Evropy). Kde jinde, než v hospodě, se na delší dobu a na malém prostoru zdržují lidé, kteří se navzájem vůbec neznají? Ideální místo pro šíření nákazy.

2 0
možnosti
PK

Kde to je,až padnou zátarasy podpořím vašeho pivovýrobce...:-)

1 0
možnosti
Foto

Nevim, zda by nyní bylo vhodné upřesnit pobyt ,,stávkokaze";-D My si občas necháme dovézt picu z picérie, která také stále funguje. A zakázek má dost, ač dnes v ní není možné posedět;-)

0 0
možnosti
MM

Pane Fischer, alespoň naznačte, kde se nachází ta vaše vesnička, malá, středisková, s hospodou, kde se dobře vaří, i dobře pivovaří. Začne jaro, pak i léto, a možná se i bude smět na výlety.

1 0
možnosti
Foto

Klobouk dolů před všemi, kteří vědí, že spoléhat se na stát a škemrat u něho je cesta k nesvobodě. V prvé řadě se musíme snažit pomoci si sami.

7 0
možnosti
DR

Není to jen u Vás, máme tu též podobný případ včetně toho minipivovaru. A zajímavé je, že nikdo z jeho provozovatelů tu nefňuká. Asi to holt bude spíše v lidech.

4 0
možnosti
RK

No, jednoduchým viděním světa se to může zdát. Ale vysvětlujte to někomu, kdo si vzal na podnikání třeba úvěr nebo leasing;-)

2 0
možnosti
KK
RK

Jak čtu mezi řádky, vy jste vzpomínač starých dobrých časů, že? Naše prodané zaoceánské lodě...;-D No nic. Vašemu hospodskému to přeji. Zřejmě je pracant. Taky má dobrý, že v obci nemá žádnou konkurenci a jak to vypadá, tak dle věku není příjmově závislý jen na hospodě. Nájem taky nebude úplně raketa, že?

3 0
možnosti
Foto

Tak námořní lodě jsme měli už od roku 1920, takže vyvozovat z toho sentiment nad komunismem je poněkud zjednodušující.;-)

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS