Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že byli/se nechali naočkovat mezi prvními a "manifestačně" premiér, či ministr zdravotnictví, považuji za správné. Dovedete si představit to hýkání na téma "oni do sebe ten sajrajt narvat nenechaj ́a plebu to nutěj ́". Že není očkovací kampaň? Zatím to vypadá, že letos nebudou oočkovaní ani ti, co se chtějí nechat oočkovat už teď. Tak na co nějaká kampaň. Když, tak příští rok na jaře. No a s těma miliardářema ... vsadil bych se, že jste nikdy nežil v nějaké rozvinuté, dlouhověké, fungující demokracii.

0 0
možnosti

Mě tedy překvapil ten rychlý zvrat od diskusí očkovat ne/ano k módu, kdo dříve a jak?

1 0
možnosti
Foto

Mě taky, a tento pocit je asi podstatou této glosy. Je logické, že se vytvoří určité obecné "pořadí", ale trápit se tím, jestli dřív hasič, policajt, učitel , člen krizového štábu, politik, zdravý sedmdesátník nebo nemocný padesátník mi přijde zhovadilé.

1 0
možnosti

Vtipně napsáno. Ráda vás čtu, i když mnohdy nesouhlasím.

Nikdo většinou neřeší, že boháč, politik nebo Bohdalka dostane lepšího doktora než já, odpuštění čehokoliv od pokuty po platbu v restauraci, lepší služby na dovolené atd.

Ale zrovna vakcíny nebo roušky trhají žíly. Kdyby napsali v novinách, že miliardář se předbíhal na očkování Sputnikem, už běží do fronty i zarytí rusofobové. ;-D;-)

0 0
možnosti

J30a65n 29K95y14š75k72a

5. 3. 2021 20:30

Tak to prosím, prrr, madam !!! Ať se miliardář, předbíhá na Sputnik sebevíce, já, zarytý rusofob, do fronty nepoběžím. A ne, že ne.

Problém je ovšem v tom, že vy máte špatně už tu premisu. Proč, proboha svatého, by se miliardář (jedno, jestli Sehnal nebo Putin) předbíhal na Sputnik?

0 0
možnosti
Foto

Přednostně, aby každý viděl, že do tří dnů nikomu z nich čirou náhodou nenarostou 3x zatočené mufloní rohy - byli ihned naočkováni premiér Babiš a ministr zdravotnictví Blatný. [>-]

0 0
možnosti
Foto

To mě trápí ze všeho nejméně, respektive to považuji za naprosto logické. I ti, co vládnou blbě, nejsou nahraditelní ze dne na den, na rozdíl ode mne, a možná i od vás.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS