Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

sportovat muzete i ted, muzete v kuchyni behat kolem stolu

0 0
možnosti
PS

P48e80t90r 90S66k14á22l71a

5. 3. 2021 13:23

Zajímavé. V článku pana Flašky o policejní kontrole běžkařů v Jizerských horách jméno Babiš nezazní. V diskusi pak 4x od pana Bicery, 3x od pana Hladíka a 4x od pana Nedvěda. Kdo tedy vlastně téma politizuje?

5 1
možnosti
JS

Pane Flaško, vezměte si raději flašku a přestaňte žvanit a tak rozšiřovat zdravotní problém, na jehož rozšíření máte svou stupiditou zásluhu.

1 14
možnosti
Foto

A na něco k tématu se mozeček zmůže?

6 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
Foto

U běžkařů si ještě dovedu nakažení covidem představit. Běží za sebou, sice v 2,5 metrovém odstupu, ale dýchají rychle a zhluboka a množství aerosolu a kapének bude asi značné. Pokud jedou rychlostí 18km/hod, ujedou za vteřinu 5 m, tudíž v oblaku vydechnutých kapének je druhý v pořadí během půl vteřiny a to se ještě aerosol vznáší ve výšce obličeje dalšího běžkaře. Markantnější příklad je u golfistů. Sám si nemohu zahrát na hřišti, protože není v místě mého bydliště a to jdu sám a nejbližšího golfistu mám na stovky metrů daleko.

0 3
možnosti
RK

;-D

Já tedy nevím, ale obvykle cizí lidé na sebe nepořádají stíhačky. Dovolte těm lidem, když už spolu sdílí domácnost či dokonce lože, aby běželi za sebou. ;-D Existují tu dvě studie, kdy se lidé nenakazí ani omakáváním košů v marketu a vy tady bude honit běžkaře na čerstvém povětří. 8-o

5 0
možnosti
Foto

Pořádek musí být! Ještě měli nasadit Lidové milice - pardon, ony asi už nejsou, škoda.

Jediná logika se mi jeví v tom, že P.T. vláda dělá vše proto, aby už je nikdy nikdo nevolil. A ono se mohli uchýlit na své chatičky na Kajmanech (a pod.) a nemuseli si už lámat hlavu s tím, jak pak ten Agroaugiášův chlívek uklidit.

Zážitky známých vydají za čas na knihu, která Kroniku města Kocourkova strčí do kapsy.

V nedaleké obci je skvělá pekárna (Svijanské pečivo), a kousek dál je most. Na mostě stojí stráž, aby si obyvatelé z druhé strany mohli jen čichat libé vůně, z pekárny se linoucí, ale zajít a koupit? Nelze!

Strážců musí být vždy hodně, neb někdo musí na ostatní dohlížet, zda-li tak potupnou službu konají řádně a poctivě.

R^

12 1
možnosti
Foto

Být Babišem tak tohle bych udělal hned po pětapadesátce a nikdo by mne tady neudržel. Natož vlézt mezi tu politickou bandu a nechávat si od kdekoho okopávat holeně. B.T.W., ten Augiášův chlév byl nevykydatelný už při vstupu ANO na scénu a teď po covidu už to není chlév, ale silo na hnůj.

0 0
možnosti
RK

150 dní nouzového stavu nás drží 150 dní na smutné špici. Chorvatsko od 1.3. Otevírá restaurace . Španělsko také. Školy střídavá výuka, Německo otvírá služby.... Díval jsem se na sněhové zpravodajství. U nás skiareály zavřený, Hochficht 8 z 9 vleků v provozu. Dlouhodobě.

Tím nechci říct, že se má teď otevřít, ale že něco děláme špatně. A nesvádějte to na lidi. Ty jsou všude stejní. A monstr akce v běžecké stopě tu bezradnost jen dokresluje.

11 0
možnosti
LH

možná jsou, ale v dodržování opatření n

0 8
možnosti
ZJ

.... no - hlavně, že se chlapci vycvičili při jízdě na čtyřkolkách horským terénem. Doufám také, že měli při tom předpisově nasazeny respirátory FFP xxx :-/! Karma.

2 0
možnosti
MB

Vypadá to tak, že ona Švejkovistost a polovičatost, se Vlády drží houževnatě. Začalo to objevem, že 1m2 v malých obchodech OSVČ - není 1m2 velkořetězců a květinových obchůdku neznámého majitele . V podstatě heslo - Opusť vše, přírodu, sport a běž se zdravotně projít do Kauflandu - Tesca ! ...

Národu byl vnuknut objev, že virus přepadá běžkaře a zejména dlí na Tatra Pomě - vleku, pro 1 lyžujícího ! Rolbař vlekoucí lyžo nadšence je zrádce ! Po 1 roce zase objev, že vir se asi bude asi množit koncentrací ! Tedy ve školách, fabrikách. Lidé se zúčastní a doma si jej solidárně předají. O nějakých prevencích není řeči - Testování zaměstnanců, úředníků - 1 rok, bylo zbytečné. Nic připraveno, pomůže tedy i ruská mafie ...

Výsledky ze silničních kontrol jsou zajímavé ! Ze strany zúčastněných - vlídnost, i připravená vstřícnost ! Policie slušná a nelze nevidět i její stud ! Sebereflexe, že nasazovat vojáky na lid, asi nápad dobrý nebyl ! Jde o symbol, tedy Záložáci - možná lepší ! Lid k lidu ! Závěr - Neukázněný národ - je ukázněný ! Je vybaven, připraven. Dá se totéž říci o jeho představitelích ? ... :-)

6 0
možnosti
LH

Furt dokola ze pane Bucku..... Stale nechápe... Ze svata valka proti nenavidenemu Babisovi nam nepomůže...

2 7
možnosti
MD

Včera jsem byl v Pardubicích běhat. Do parku Na Špici přijelo auto Městské policie a začalo kontrolovat čtveřici kluků (cca 14 let), kteří na hřišti hráli basket. Asi, že kluci neměli roušky...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.