Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Karma za průvodní vtip a komentář.

Nesouhlasím s vámi s těmi vašimi mlhami v devadesátkách. Poznání vlastní naivity by nemělo být obžalobou všech okolo a argumentem pro vlastní zklamání.

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za nechápavost. Celý den jsem marně hledal, co vás vedlo k napsání poslední věty ve vašem příspěvku. Nic jsem nikde nenašel. Za karmu děkuji.R^

0 0
možnosti
LH

Za dnešní propagandu by se nemusel stydět ani Goebbels.I komunisti jsou krátcí na dnešní propagandu.

Víte, že...George Orwell napsal už v roce 1949: „Kdo kontroluje minulost, kontroluje budoucnost. A kdo kontroluje přítomnost, kontroluje minulost“.

Když pominu coronavirus, tak na všech servrech nás všude přesvědčují jak bylo za komunistů draze.Jenže všude vypíchnou jen nějaké položky a porovnávají je s průměrnou mzdou tenkrát a dnes.Jenže už se nikde nepíše o CELKOVÉM VÝDAJI V DOMÁCNOSTI.

Takže když porovnáme výdaje v domácnosti dnes a tenkrát, kdy jsme NEMUSELI platit za STK+emise, revize za komín, revize za kotel, léky, zubaře, lacinější nájem (v mém případě domovní daň), lacinější vodu, lacinější elektriku, tenkrát laciná týdenka do práce..dnes musí být v rodině 2 auta, takže nákup dvou aut a veškerá jejich režie atd atd. a porovnáte s výdaji tenkrát a dnes, tak vám vyjdou za domácnost úplně jiná čísla.

Protože on si někdo kupuje JENOM MÁSLO, JENOM MASO, JENOM MLÉKO, CHLÉB atd.? Vždy se musí počítat výdaje ZA CELOU DOMÁCNOST a ne jen vytrhovat jednotlivé položky.

1 0
možnosti
ZJ

To jako, že kožená Nora, pravdomluvní Wolner, Karas, Železný, a další nemluví pravdu. Já ČT věřím a věřím a věřím. A NIKDO mně to nevymluví.

1 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 17,40
  • Průměrná čtenost 293x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji se zhruba ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik