Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I u nás už se ledy hnuly a SÚKL povolil.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Ale nějak se to nerozběhlo. Zatím spíš platí: SÚKL = Sabotuje Úplně Kovidovou Léčbu !

0 1
možnosti

M66i76l29a84n 61Č50e93c60h

6. 3. 2021 23:18

Má cenu tady psát?

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení:-)

0 0
možnosti

A co dělá Lékařská komora?

Kromě žvanění v médiích neudělala pro požití vůbec nic - a to ani pan Kubek, který Komoru zastupuje.

;-(;-(;-(

1 0
možnosti

Možná by bylo fajn aby autorka nepoužívala pejorativní název "náhubek", protože to ničemu nepomáhá a škodí.

Problém s ivermectinem je, že jeho účinnost v laboratorních podmínkách je prokázána pouze na obrovské koncentrace(které můžou být škodlivé). Běžné koncentrace zatím žádný podstatný účinek spolehlivě prověřený nemají, a výsledky studijí jsou velmi smíšené:

https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/antiviral-therapy/ivermectin/

Jsem pro ať proběhnou studie, ale dělat tažení na to ať se to prodává jako nosní kapky a paranoidní obviňování když to zatím nejde není přínosné.

4 2
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení i za komentář.

1. Slova "náhubek" a "policajt" jsou v této větě použita naprosto záměrně. Mělo by to být zřejmé i z toho, že ostatní text je psán spisovnou češtinou.

2. Zkuste si přečíst i jiné studie, dost velký seznam jich máte zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivermektin nebo zde: https://ivmmeta.com/

3. Akademické studie ať si vědci dělají, ale čekání na jejich výsledky mrtvým už nepomůže.

4. V pandemii (stejně jako ve válce) je třeba použít všechny postupy, které mohou pomoci hned. A ti, kdo tomu brání, jen potvrzují závěry z mého blogu.

2 0
možnosti

Díky. Není co dodat.

Karma.

1 0
možnosti

J73i75ř15í 49J30o72h46n

6. 3. 2021 18:43

Ivermectin je ve volném prodeji v Německu, Rakousku, Polsku. Proto mají méně přeplněné nemocnice.

Jenže "hyeny", které vydělávají na drahých neodzkoušených "nových " lécích se neštítí ani krve na rukou. Farmakoncerny lehce "namotivují" politiky, SUKL, "lékaře",.. aby bránili užití léku za 200 Kč, když je na trhu lék za 50 000 Kč. Vždyť rozjetý byznys s respirátory, testováním,... tak krásně vynáší. Bohužel v naší zkorumo ́pované republice se za tuto sabotáž asi nikdo před soud nedostane. Boží mlýny ale melou vytrvale, i když pomalu...

Ivermectin PROKAZATELNĚ funguje:

https://ivmmeta.com/

1 1
možnosti

Dobře napsáno.R^ Jestli jde v případě Ivermectinu o v o l n ě prodejný lék v Německu a Rakousku, nebude to asi bůhvijaká "bomba". Právě proto je s podivem, že takový lék u nás ve volném prodeji není a s velkou slávou je do jedné nemocnice až teď dovezeno 10 tisíc balení. Přitom kdyby pomohl mírnit průběh nákazy, nebo by působil jen jako placebo, pořád by to bylo lepší, než nic.

4 1
možnosti

V Nemecku neni volne pprodejny.

Ivermectin ist verschreibungspflichtig und darf nur auf ärztliche Anweisung angewendet werden.

1 1
možnosti

Proč jsou na tom Němci a Rakušané lépe s covidem než Češi není zajisté proto, že mají dostupný Ivermectin. Oni nemají v čele státu nebezpečného sociopata, jehož jedinou schopností je řídit všechno s důsledkem totálního rozkladu všeho. Co dělá stát pro to, aby se z pozitivně testovaných nestali pacienti na JIP? Jsme rukojmím zmíněného sociopata s jeho poskoky, jsme rukojmím prezidenta, který se vysmívá zákonům včetně toho nejvyššího. Boj proti covidu není primárně podřízen odborným stanoviskům, ale politickým hrám těchto dvou zmíněných monster. Proč není rychle dostupný Ivermectin? Protože zatím nejsou dostatečně vědecky prokázané účinky léku vůči covidu a následků takové léčby. Burešovo PR není pro mě zárukou věrohodnosti.

1 0
možnosti
Foto

Ono těch podpůrných léků je povícero, např. někomu pomohl Isoprinosine a další antivirotika. A další léčiva na bázi kortikoidů. Samozřejmě nejde o skutečnou léčbu , ale o zmírnění průběhu nemoci.

Ani všechny uváděné vakcíny nejsou dostatečně prozkoumané na možnost vedlejších účinků, kdežto uváděná antivirotika se používají už dávno.

Ctěná vláda a MZ zapomněla na jedno důležité a účinné opatření: distribuovat občanům vitaminové "bomby" a další podpůrné prostředky pro zvýšení imunity. Ono kdyby se s tím začalo už vloni, situace by možná byla lepší. Ale to je houby kšeft!

Můj otec byl zubař, a v době chřipek fasovali všichni zdravotníci právě takové vitaminové balíčky. Ale to už dávno a dávno.

2 0
možnosti

Nelze nevidět, že podobné názory se množí. K čemu je to dobré a proč ? Jak je možné, že jsme nejhoršími - kdo nás to vede a hlavně kam ? Dále se táži a nechápu - Dle preferencí, Hnutí ANO pokleslo o 5%. Má svých 26%, jak je to možné ? Proč to není o 50% ... ?

To si zhruba 1/4 našich spoluobčanů stále myslí ? Že jsme vzorem, že se od nás svět učí a závidí nám ? Že ostudná osoba, pan Bureš, má stále právo stát v čele naší země a konat nám "To lépe" !? Opravdu nechápu a je mi smutno. Co jsme to vyvedli ? Kobylky, sarančata, rány morové a agent Bureš k tomu ... :-)

3 0
možnosti

Ono by se třeba zjistilo, že při užívání Ivermectinu není zapotřebí vakcinace a to by byla teprve katastrofa ... ale pro farmaceutické firmy a lékaře, popřípadě kliniky, co jsou na tyto firmy napojeny.

6 1
možnosti

J89a24n 89T81o74n

6. 3. 2021 17:36

Samé nesmysly, lékaři zkouší všechno možné, ale nemohou si dělat z pacientů svévolně pokusné králíky. Včera vyšla první pořádná studie na účinnost Ivermectinu a bohužel se neprokázal nějaký výrazný bonus pro pacienta. Skupina pacientů s placebem na tom byla prakticky stejně jako skupina pacientů s Ivermectinem.

1 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik