Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je především ukázka neschopnosti policie, to je jedna a první věc, a ten zákrok byl nakonec vskutku brutální, o tom není sporu! Není divu, při vědomí a znalosti, jací lidé se k policii, tím spíš za vlády takových lidí, jací ji dnes vedou, hlásí. A neslyšel jsem jedinou normální výzvu, myslím normální z lidského, osobního pohledu ze strany policie - paní, neblázněte, máte tu s sebou malé dítě, když se nám legitimujete, sepíšeme to a bude klid, vše se dá vyřešit v klidu, atd. prostě normální lidský přístup. Dlouhé vyčkávání, stupidní komunikace - v podstatě prkotina, kdy nikdo nebyl nijak ohrožen, krom ve finále ona paní, která byla zakleknuta třemi naprogramovanými idioty. :-/RvRv Dodám jen pro pořádek, že jsem si prohlédl všechny videa, která sem Petr Burian dal, a musím mu dát za pravdu - a jak mnozí víte, nejsme žádní velcí kamarádi. ;-)

1 0
možnosti
TB

Bývalí trestanci často nemají rádi policii, že? Smůla, policie zakročila a agresivní osobu zpacifikovala. Nashle

3 1
možnosti
Foto

Myslím, že nácvik zásahu proti teroristovi maskovanému nevinným dítětem by se měl provádět na figurantech .

3 0
možnosti
Foto

Tak jsem si znovu přehrál všechna odkazovaná videa ze kterých vyplývá, že nejen ta žena zašťiťující se malým dítětem, ale celá přítomná skupina vyloženě policisty po celou dobu cíleně provokovala.

Jednou je vládou vyhlášený Nouzový stav s určitými nařízeními a omezeními, které se nám nemusí líbit, ale skupina lidí je nedodržuje a vyloženě provokuje policisty, kteří se musí řídit zákonem.

Jsem přesvědčený, že v největších vzorech naší západní demokracie, konkrétně v USA a na Ukrajině by policie za nouzového stavu při podobných provokacích postupovala daleko tvrději.

8 0
možnosti
JK

J88a46n 62K37o35z59á91k

4. 3. 2021 22:50

Mně to říkat nemusíte, ale je tady nějaký Burian a ten ví a byl u toho.

4 2
možnosti
Foto

Každý, kdo pod kabátem skrývá bazuku, musí jít k zemi. Rozumím. A komu se to nelíbí, toho se zbrojnoš moudře zeptá, jestli chce takhle skončit taky. Souhlasím.:-)

Co by těm zbrojnošům řekl pan poslanec? Že jsou mu volní? Asi by se s ním neváleli prachu, když hrozil by jim flákanec. Vrchnost a plebs. Ve Sněmovně je onačejší pořádek.

2 0
možnosti
Foto

Násilí má být použito jen proti lidem, kteří se sami dopustili, nebo dopouští fyzického útoku proti jinému člověku, nebo jeho majetku. Ostatní je policejní brutalita a zlovůle. A takové to, já jen plnil rozkazy, obstojí jen u lidí se sklony k fašistické ideologii.

4 4
možnosti
JK

J25a10n 41K49o67z27á93k

4. 3. 2021 22:56

Vy jste dobrej. Takže když vám bude někdo demolovat váš majetek, tak ho musí policie slovně přesvědčit, aby toho nechal? Nechal bych ho být, vždyť tím nikomu neubližuje. Jako vy se chovali fašisti za Křišťálové noci.

1 1
možnosti
OU
PB

Nebyla ožralá, nechlastala na veřejnosti, nebyla vulgární. Viz můj příspěvek níže.

2 0
možnosti
PB

Takže pane autore, nic ve zlém, ale jde nám všem o pravdu, že? Tak se tomu jukneme na zoubek. To, že dotyčná neměla roušku a odmítla se opakovaně legitimovat, to je fakt. To nepopírá nikdo. Ovšem dál je to už jen bludný les.

Takže, mluvčí policie tvrdila, že dotyčná konzumovala na místě veřejně přístupném alkohol. Mrkněme se na video, v čase 0:10 paní říká:

"já jsem nic neudělala. Já jsem tady stála před okýnkem, když vy jste ke mně přišel. Stála jsem a čekala jsem na pivo." A policista odpovídá: "TO JO, ale neznám vaši totožnost." Jako chápete to? To konzumovala očima?

https://www.youtube.com/watch?v=r6hcxtcaifQ&ab_channel=T%C3%BDden%C3%ADkPolicie

Za další prý byla vulgární a proto jí museli zpacifikovat. Já viděl tři různá videa, ale žádné vulgární slůvko jsem tam do toho zakleknutí neslyšel. Možná jsem se přeslechl, tak mě upozorněte, prosím, že se mýlím.

A za další, že byla agresivní, odmítla být předvedena a fyzicky se tomu bránila. Ovšem na tomhle videu, v čase 6:26 je tomu přesně naopak. Žena s předvedením souhlasím, ovšem hned na to je třemi násilně složena na zem:

https://cnn.iprima.cz/porady/krimi-zpravy/03032021

A to nemluvím o tom zaklekávání na hlavu, čas 1:05

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/policiste-v-ostrave-tvrde-zasahli-proti-zene-bez-rousky-zaklekli-na-ni-tri-40352819

Takže kde je to opilství, vulgarity a fyzický odpor té ženy, řekne mi někdo? Až zas příště třeba vám nějaký policajt v civilu zablokuje auto, vyběhne ven s pistolí a tu vám za vulgárních nadávek strčí pod nos a bude na vás řvát, že vám ustřelí palici a mluvčí policie to omluví nějakým bla bla bla, tak si vzpomeňte, jak jste tomu dneska tleskali.

4 0
možnosti
KK

Vy jste neviděl, neslyšel. Ale jen to, co chcete. Co třeba ty její výhrůžky,,Počkejte až tady skončí ten koronafašismus ............"?

Taky nic?

0 0
možnosti
HH

Hlavně 99% lidí by ji v normálním případě vidělo jako polohoumless socku, ktera je přítěží společnosti, ale najednou se ji tu všichni zastávají...

Kapsáře taky nechame v klidu odejít, protoze nebude kooperovat s policií a nebude je ohrozovat na životě...fakt nabhlavu. Lidi jsou proste prpti všemu. Samej hrdina, ale když jde do tuhého, tak první řvou...

4 1
možnosti
Foto

Poslanec Volný není houmless, to je pravda. VIP. Roušku měl u zadku a ještě se pral. Žádné válení na zemi, žádné posily. Prostě někteří jsou si rovnější. Vlast takové VIP potřebuje!

2 1
možnosti
PB

V takovém případě je povinností policie dotyčnou osobu zadržet a předvést na služebnu

Paní to opakovaně odmítla a fyzicky se policistům bránila.

Zdroj: https://omelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766801

Lež! Z čeho čerpáte své farizejské tvrzení, že to paní odmítla? Já viděl přímé video z jednání s policistkou.

Policistka jí sdělila: v tom případě s námi pojedete na služebnu.

Dotyčná odvětila: tak jo.

Policistka k ní přikročila, povalila ji na zem a další dva hrdinové ji naskákali na hlavu.

Tedy znovu, lžete!

1 1
možnosti
TP

Kde prosím najdu video z policistkou? Podařilo se mi najít pouze s policisty a tam paní odmítala úplně všechno. A kde je důkaz, že paní naskákal někdo na hlavu? Nic takového jsem také nikde neviděl.

1 0
možnosti
Foto

Mně se nelíbí to, že žena leží na zemi. Ať se chovala jakkoliv, tak pokud policisté nebyli z její strany ohroženi na zdraví nebo na životech, neměli reagovat takto. Už to tady v diskuzi zaznělo - to si tři jistě vycvičení a zdatní policisté nevědí rady s jednou ženou jinak, než ji držet na zemi?

5 6
možnosti
TP

Víte, pokud paní odmítala jakoukouliv součinnost, je to jediné řešení. Není to možná hezké, ale při znehybnění musíte na zem, už jenom kvůli minimalizaci možnosti zranění. A paní opravdu dostala spoustu času a možností, aby se situaci vyhnula a byla varována, co může následovat.

5 1
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik