Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) zahájila průběžné hodnocení ruské vakcíny proti covidu-19 Sputnik V. Agentura to ve čtvrtek 4.3.2021 uvedla v prohlášení, podle něhož žádost podala německá firma R-Pharm Germany. Ta je součástí ruské společnosti R-Pharm.

R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Velmi si vážím slovenských lékařů kteří na sebe vzali zodpovědnost a léčí dosud nedoporučenými léky. Tlachaly co potřebuji na vše razítko a nechají někoho umřít, jen aby se nedostali do problému nesnáším.

1 0
možnosti
JK

Co když to bude naopak? Slaboduché odborníky fakticky nesnáším.

0 1
možnosti
Foto

Vezměme si příklad ze Srbska. Tam si občan může vakcínu vybrat.

1 0
možnosti
ZZ

Inu - není závislé na EU, stejně jako Izrael.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PD

60% Rusů vč Putina se odmítá nechat očkovat Sputnikem, raději podstoupí riziko nákazy. U nás to nebude lepší, spíše naopak. Záruka na dodaný Sputnik končí letos v srpnu - pak se vyleje do kanálu - to už je Zemanovi jedno, on to neplatí - hlavní je splnit zadání Moskvy, která dodávku vakcin uvede na titulních stranách deníků - Moskva opět zachraňuje EU. My vlastně platíme ruskou propagandu.

4 4
možnosti
DR

Ideologické kecy.

3 4
možnosti
DR

"Korčok také chce od politických špiček země ujištění, že proevropské a proatlantické směřování země se v souvislosti s nákupem Sputniku V nemění...."

Už jen toto bohatě stačí k tomu aby si lidé kteří jsou nad věcí udělali o tomto povedeném ministrovi názor.

Jasná karma. R^

2 0
možnosti
MV

Ta masáž proti Sputniku ze strany ČT je až neskutečná- včerejší zprávy ČT-

První věta titulek článku,další 3 minuty jak je Sputnik nebezpečný včetně Dolanského z EU o tomtéž. Dnes ráno ČT-pětiminutový pořad o nebezpečnosti Sputniku. Kam až ČT zajde aby vlezla do análu EU?

4 0
možnosti
DR

Bohužel nic nového.

2 0
možnosti
VV

Zena mi ted rikala co videla a slysela v tivi. kolik vakcin a luzek kdo CR nabidl. A co nabidl Zemanuv pritel Putin?

1 2
možnosti
ZZ

V Rusku není situace až tak špatná. Všechno tam vlastně funguje bez větších omezení - teda včera tomu ještě tak bylo. Ovšem pokud u někoho covid zjistí tak jde sám poslušně do izolace a nepotřebuje na to ani žádný extra dohled.

Testy si tam může nechat udělat každý, kdo o ně projeví zájem. Mají tam volně dostupné 3 úrovně testů - to podle doby čekání na výsledek.

Pokud by poslanecká sněmovna souhlasila - domluví klidně s Putinem alespoň 100 lůžek, ale vězte, že letecký převoz pacienta na 2 tis km je opravdu hodně přitažený za vlasy. To si Láďo neuvědomujete ?

:-P:-P:-P

2 0
možnosti
Foto

Senátora Pavla Fischera z ruského Sputniku doslova posedl amok: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/fischer-zeman-se-sputnikem-otevrene-prosazuje-zajmy-ruska/2003809

U těchto politruků je rusofobní ideologie vždy na prvním místě, i kdyby to stálo sebevíce životů našich občanů.

6 2
možnosti
Foto

vy jste to samé, pouze s opačným znaménkem.

5 4
možnosti
Foto

Nechápu to dohadování, asi vám ještě žádný soused v 58 letech neumřel jako mně, zdravý a sportovec.

Je mi úplně jedno čím mě naočkují, ale hlavně aby již to bylo. Dokud nemáme potřebné množství vakcin a umírají lidé i mladšího věku, nemáme na výběr, pokud nechceme aby to postihlo nás, někoho z naší rodiny, nebo přátel.

Politika vždy stála ve válkách lidské životy, ale teď jsme v míru a žít chceme všichni.

Ministr zdravotnictví již včeličku dostal, tak ať si uvědomí zodpovědnost kterou má a rozhoduje rychle ve prospěch těch, kteří zatím na vakcínu čekají.

4 0
možnosti
DR

K tomu se nedá absolutně co dodat. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články